- 23 Ocak 2016
- 32.494
- 48.871
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #11.481
Yaa annenlerin binasına da birşey olmamasına sevindim yaşıyorsunuz buna şükür TV izliyordum çok ağladım panik atağım yine nüksetti sosyal medyaya girmedim bir vakit çok insan öldü bu yaralar nasıl sarılır Allahım yardım etsin evinize girmiyorsunuz değil mi haberlerde alt yazıda gördüm termik santral bakımı yapılıyor diyeCanım benim çok teşekkür ederim evet lojmana hiç bisey olmadi ben deprem olurken annemlerdeydim onların binasına da bisey olmadi Allah razı olsun çok yazmıştım o zamanlar ve o kabus yaşandı evet bana aileme bisey olmadi ama çok insan öldü çok üzgünüm psikolojim berbat halde o yüzden o an çok kotuydu ama Rabbım bana Bi sakinlik verdi kardeşimi bile ben sakinlestirdim iyiki o zaman Elazığ depremini izlemişim artcilarin olacağını bitmediğini evlere çıkmamamiz gerektiğini ben söyledim yoksa annem bitti nereye gidiyoruz diyordu
Gelmiş geçmiş olsun orada yaşanan acılar hepimizin yüreğimiz sizlerleCanım benim çok teşekkür ederim evet lojmana hiç bisey olmadi ben deprem olurken annemlerdeydim onların binasına da bisey olmadi Allah razı olsun çok yazmıştım o zamanlar ve o kabus yaşandı evet bana aileme bisey olmadi ama çok insan öldü çok üzgünüm psikolojim berbat halde o yüzden o an çok kotuydu ama Rabbım bana Bi sakinlik verdi kardeşimi bile ben sakinlestirdim iyiki o zaman Elazığ depremini izlemişim artcilarin olacağını bitmediğini evlere çıkmamamiz gerektiğini ben söyledim yoksa annem bitti nereye gidiyoruz diyordu
Evet canim biz şuan antalyada bi oteldeyiz santralde düzeltilmesi calisiyorYaa annenlerin binasına da birşey olmamasına sevindim yaşıyorsunuz buna şükür TV izliyordum çok ağladım panik atağım yine nüksetti sosyal medyaya girmedim bir vakit çok insan öldü bu yaralar nasıl sarılır Allahım yardım etsin evinize girmiyorsunuz değil mi haberlerde alt yazıda gördüm termik santral bakımı yapılıyor diye
Çok teşekkür ederim Rabbım kimseye yasatmasinGelmiş geçmiş olsun orada yaşanan acılar hepimizin yüreğimiz sizlerle
Yaşıyorsunuz buna şükür yıllar önce sanki hissetmişsin canım yaEvet canim biz şuan antalyada bi oteldeyiz santralde düzeltilmesi calisiyor
Malesef çok anlattım benimle dalga geçtiler.zaten benm eşim devlet çalışanı bi sorun olmaz dediğin gibi ama canımızı kurtardigimiza çok şükürYaşıyorsunuz buna şükür yıllar önce sanki hissetmişsin canım ya
1500 yıldır olmamış ya açıkçası insan hiç ihtimal vermiyordu bir ihtiyacın olursa lütfen benimle paylaşabilir misin elimden gelen desteği vermeye hazırım canımMalesef çok anlattım benimle dalga geçtiler.zaten benm eşim devlet çalışanı bi sorun olmaz dediğin gibi ama canımızı kurtardigimiza çok şükür
Çok teşekkür ederim canim Allah razı olsun1500 yıldır olmamış ya açıkçası insan hiç ihtimal vermiyordu bir ihtiyacın olursa lütfen benimle paylaşabilir misin elimden gelen desteği vermeye hazırım canım
Birseye ihtiyacınız olursa lütfen söyleyin veya çevrenizde ihtiyacı olan olursa da söyleyin .Malesef çok anlattım benimle dalga geçtiler.zaten benm eşim devlet çalışanı bi sorun olmaz dediğin gibi ama canımızı kurtardigimiza çok şükür
Çok teşekkür ederim bizim biseye ihtiyacımız yok ama olanı duyarsam soylerimBirseye ihtiyacınız olursa lütfen söyleyin veya çevrenizde ihtiyacı olan olursa da söyleyin .
Anksiyete ve orta depresif var bende ilaç kullanıyordum bir yıldır iyiydik depremden sonra fena tavan yaptı bir gün iyi bir gün kötüyüm bir saat iyi iki saat kötüyüm iki ay olck depremden sonra ama hala duzelmedim sıkıntı geliyor bana bişey olacakmış sanki bana gibi birden sıcak basıyor sonra titreme geliyor bazen zihnim bile karışıyor iyice paronayak oldumDeprem biraz fazla etkiledi ataklar yine yokluyor 10 gün önce terapiye gittim iyi geldi ama ilaçsız çok zorluyor deprem atakları yine gün yüzüne çıkardı bu sefer nefes darlığı olarak geldi nefesim yetmiyormuş gibi
Depremden sonra nefesime çok dikkat etme var işte benim de henüz geçmedi en ufak stres üzüntü felaketler çok etkiliyor maalesef biziAnksiyete ve orta depresif var bende ilaç kullanıyordum bir yıldır iyiydik depremden sonra fena tavan yaptı bir gün iyi bir gün kötüyüm bir saat iyi iki saat kötüyüm iki ay olck depremden sonra ama hala duzelmedim sıkıntı geliyor bana bişey olacakmış sanki bana gibi birden sıcak basıyor sonra titreme geliyor bazen zihnim bile karışıyor iyice paronayak oldum
Ömür boyu mu sürüyor bu acabaDepremden sonra nefesime çok dikkat etme var işte benim de henüz geçmedi en ufak stres üzüntü felaketler çok etkiliyor maalesef bizi
Ben 2 yıldır aralıklı olarak terapi aldım eskisi gibi değilim ama tamamen geçmiyor onu farkettim sadece bununla yaşamayı öğreniyor insan geldiğinde neler yapması gerektiğini gibi annem de panik atak 58 yaşında hâlâ var ilaç kullanmıyor o ayrıÖmür boyu mu sürüyor bu acaba
Ben sözde iyi bir hastanede pskiyatriye gittim bana dedi bu ilaçları al hiç biseyin kalmaz 6 ay kullan yeterli ne terapi ne bişey hiç bişey yokBen 2 yıldır aralıklı olarak terapi aldım eskisi gibi değilim ama tamamen geçmiyor onu farkettim sadece bununla yaşamayı öğreniyor insan geldiğinde neler yapması gerektiğini gibi annem de panik atak 58 yaşında hâlâ var ilaç kullanmıyor o ayrı
İlaçlar iyi geliyor doğruya doğru ben de 1 kez ilacı bırakmıştım yıllarca kullanmamıştım ama bir şeye üzülünce tekrarlıyor maalesef 10 yıldır hayatımda annemin de 30 a yakındır ara ara nüksediyor sadeceBen sözde iyi bir hastanede pskiyatriye gittim bana dedi bu ilaçları al hiç biseyin kalmaz 6 ay kullan yeterli ne terapi ne bişey hiç bişey yok
Bende hiç iyi değilim çarşaöba günü halamı kaybettim ona giderken yolda yanan araç gördüm birini çıkarmaya calısıyorlardı ondan once ufak tefek basa çıkılabilen seyler yasıyordum sonrasında bende filmler koptu ankaradaydık hastaneye gidelim dedim gittik ama birşey yok ben titriyorum o kadar iğme serum etki etmiyor sevisten hoca geldi babamlar mecbur gitti ben abimle hastanede kaldım eve döneceğim dönemiyorum memlekete gitmem lazım gidemiyorum sonra geldim ve sürekli bi pıt pıt kendimi kodluyorum sakin ol birşey yok ama elimde değil gerçekten yaşamayan bilmiyor aslonda uzun uzun yazmak istediğim cok sey var ama şuan bile kötüyümİlaçlar iyi geliyor doğruya doğru ben de 1 kez ilacı bırakmıştım yıllarca kullanmamıştım ama bir şeye üzülünce tekrarlıyor maalesef 10 yıldır hayatımda annemin de 30 a yakındır ara ara nüksediyor sadece