Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Merhaba bende aynı ilaç ve yanına rivoclon verdi yeni başlayacağım. Sizin nasıl geçiyor deneyiminiz? Cipralex 12 gün dayandım acillik yaptı beni tansiyon düşmesi ve vucut ısım düşüyordu. Kolum bacağım 40 kilo gibi kaldıramıyordum sürekli yatıyordum. Selectra 25 in yarısı ile başlayacağım. Deneyimi olanlar paylaşsın lütfen.

Tra*** bu**** kullanmadım düzenli olarak. Bağımlılık yapıyor dendi. Sadece lus**** kullanıyorum düzenli olarak. Çok etkisini göremedim sanırım

Tra*** bu**** kullanmadım düzenli olarak. Bağımlılık yapıyor dendi. Sadece lus**** kullanıyorum düzenli olarak. Çok etkisini göremedim sanırım
Ne kadar zamandır Lustral kullanıyorsunuz? Kaç mg? Lustral biraz geç etki eden bir ilaçmış. zamana yayılıyormuş iyi hal gelmesi o yüzden de yan etkisi az deniyor. Daha hızlı etki eden bir şey istersen de o zaman toleransın düşükse işte benim gibi devam edemiyorsun yan etkilerden. Paxil, cipralex ben yapamadım mesela rapor alıp evde yatmam gerekiyor belki 2 ay işten güçten elimi ayağımı çekmem gerekecekti.

Antidepresanların hepsi 2-3 haftada etki etmeye başlıyor diye biliyorum

1 ay oldu sanırım günlük 50 mg. Ama bugün de hiç etki etmediğini farkettim maalesef. Bilmiyorum ne yapmalıyım...

1 ay oldu sanırım günlük 50 mg. Ama bugün de hiç etki etmediğini farkettim maalesef. Bilmiyorum ne yapmalıyım...

Arkadaşımda 2. ay başlamıştı iyi hissetme durumu Lustral için. Azıcık da olsa iyiyseniz doğru yoldasınızdır. Çabuk etki eden ilaçlar daha ağır oluyor maalesef. Yine de doktorunuza danışın. Bana 1 ay sonunda az da olsa iyi hal varsa devam edeceğiz dedi.

Günlerdir stres ve agir kaygi durumları ile bogusuyorum gecen bi cenemde seyirme oldu sonra kol bacak derken dudaklarimin kenarinda uyusma basladi bisey daha oldu ani uzuntu ile damak dil kökü uyusma karincalanma gibi bisey olsu 9 saat oldu gecmedi 1 ms 1 yuz felci 3 damar tikanikligi 4 besin zehirlenmesi cunku bugün balik yedim 4 koldan anksiyete masallah.. 4numarali tercihim icin kendimi kutluyorum kimde görülmüş zehirlenme de seyirmeler uyusma karincalanma..anksiyeteden okbden panik atakdan o kadar cektim ki simdi hamileyim bide eskiden cipralex içerdim uyusmlar 20 dk ya giderdi.simdi ilac da kullanamıyorum on numara bes yildiz bi bogaz Damak uyusmasi eksikti..neye bu gece kafaya baya sey takarak uyudugum icin yine agzimda dis plagini kirarim malum diş doktorum bile inanamıyor 2 tane lkirdim dis sikmadan dolayi .... bol bol sikarim bu gecede. Sabaha kadar 20 kere uyanip aynaya bakarim yuzume bisey olmus mu diye...Allah gercekten yardimcim olsun .Zor

Çok geçmiş olsun bizi bizden başka kimse anlamaz inanın birde siz hamilesiniz ilaçsız nasıl anlatıyorsunuz Bn atak geldi mi boğuluyorum sanki elim ayahim.titriyor nabzim yukseliyor bir türlü sakinlestiremiyorum kendimi

Bi de şu laflar var hamilelikte stres iyi olmaz çocuğuna zarar verirsin ulan diyorum zaten ben atak yasiyorum elimde olsa engelleyebilsem aptalmiyim kendimi delirtiyim. Elimde degil zaten hastalik hastasi olmak da psikosomatik fiziksel belirtiler yasamak anksiyete panik atak okb bunlarla mucadele edebilcek durumda olsam zaten bunlarin hic biri bende olmaz. Esim zaten delirten cinsten asiri tahrik eden alttan yilan gibi delirten laflari ile gercek bir cildirtma uzmani.Ben icine cok atan biriyim ustunu kapatmak icin cok neseli gozukmeye calisirim bunlar da diş sikma geceleri kabus gorme ve ilerledikçe de daha kotulerini yasamama sebep oluyor. Doktor duygularini belli et kiziyorsan kiz yuzunu as sikayet et surwkli mutlu gozukmek baskalarini mutlu etmek icin cabalamayi birak dedi.iste dilim damagim karincalanmis uyusma gibi simdi koruyorum ms mi yoksa yuz felcimi diye oysa kac sey yasadim anksiyeteden günlerce gecmeyen kac beyin mr i igneli emg ler kan testleri rontgenler hersey temiz. Bu sefer hamile oldugum icinde doktora gidemiyorum kendi kendime yenmeye calisiyorum bu dunyada hassas ruh olmak cok zor

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bende 2 yıldır anksiyete devam ediyor. Daha önce psikaytriye gittim paxera diye ilaç kullandım 8 ay falan. O bana cok iyi geldi o zamandır hep iyiydim. İlacı bırakalı 3 ay oldu. ßu bir kaç gündür tekrar başladı aynı durum. Sizin nasıl halâ devam eden varmı

Bende en çok ölüm korkusu oluyor. İman tahtası olan yerde baskı ağırlık, can sıkıntısı sanki heran ölecekmişim gibi korku geliyor içime. Yani bir çok şeyler sizlerinde böyle olan varmı

Bende en çok ölüm korkusu oluyor. İman tahtası olan yerde baskı ağırlık, can sıkıntısı sanki heran ölecekmişim gibi korku geliyor içime. Yani bir çok şeyler sizlerinde böyle olan varmı
Zaten ölüm korkusu bu işin amentüsü terapistin ilk sordugu soru bana bu olmuştu. Bu arada bende bu korkularin yaninda uyuşma karincalanma seyirmede oluyor bazi atak donemlerinde agir stresliyken

Benimde onlar oluyor mesela sırt ağrısı oluyor hemen kalbe yoruyorum ben. Göğüs taraflarımda ağrısı olsa bu sefer gerçekleşiyor diyorum data çok korkulara kapılıyorum

Ben ilac kullanmiyorum geride bıraktık bir cok seyi ama hamilelikle birlikte yine anksiyetelerim hastalik hastası takintilar basladi Allah yardimcim olsun
Rabbim şifa versin kolay değil anlayabiliyorum. Bende 8 aydır atlatmıştım ama yine başladı bu korkularım işte. 3 aydır oldu ilacı bırakalı, sanırım yakında tekrardan başlayacam. Sırt ağrısı göğüs ağrısı korkunç düşünceler hep var nasıl başaracam bilmiyorum

Ben ilac kullanmiyorum geride bıraktık bir cok seyi ama hamilelikle birlikte yine anksiyetelerim hastalik hastası takintilar basladi Allah yardimcim olsun
O an ne yapıyorsunuz bu durumlar olunca

Atak gelince kendim i disari atiyorum ve hemen birilerini ariyorum telefonda gerekirse bir saat konuşuyorum kafam dagilsin diye abuk subuk takintilarim var yine o kadar zor bir hastalik ki bu cok zorlaniyorum

Bende sizin gibiyim kendimi neşeli gibi göstermeye çalışıyorum bu da beni çok yoruyor içim resmen enkaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…