- 11 Eylül 2012
- 147
- 24
- 39
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #11.461
Bende anksiyetelıyım tüp bebek yapıcam ama bu olay o kadar tetıklıyo ki hamile kalmak için iyi bir vucudum olmadıgını düşünüyorum böyle atakla hamıle mi kalınır dıyorum daha da dellenıyorum… hamileliğiniz zor mu gecıyor? Bi de tutmaz stresten dıyorlar daha da dellenıyorum kendime engel olamıyorum napım yani stres yapma dedıkleri için daha da stres oluyrmBi de şu laflar var hamilelikte stres iyi olmaz çocuğuna zarar verirsin ulan diyorum zaten ben atak yasiyorum elimde olsa engelleyebilsem aptalmiyim kendimi delirtiyim. Elimde degil zaten hastalik hastasi olmak da psikosomatik fiziksel belirtiler yasamak anksiyete panik atak okb bunlarla mucadele edebilcek durumda olsam zaten bunlarin hic biri bende olmaz. Esim zaten delirten cinsten asiri tahrik eden alttan yilan gibi delirten laflari ile gercek bir cildirtma uzmani.Ben icine cok atan biriyim ustunu kapatmak icin cok neseli gozukmeye calisirim bunlar da diş sikma geceleri kabus gorme ve ilerledikçe de daha kotulerini yasamama sebep oluyor. Doktor duygularini belli et kiziyorsan kiz yuzunu as sikayet et surwkli mutlu gozukmek baskalarini mutlu etmek icin cabalamayi birak dedi.iste dilim damagim karincalanmis uyusma gibi simdi koruyorum ms mi yoksa yuz felcimi diye oysa kac sey yasadim anksiyeteden günlerce gecmeyen kac beyin mr i igneli emg ler kan testleri rontgenler hersey temiz. Bu sefer hamile oldugum icinde doktora gidemiyorum kendi kendime yenmeye calisiyorum bu dunyada hassas ruh olmak cok zor
Siz tms tedavisi oldunuz mu?Merhaba tms den fayda gördünüz acaba?
Bende ilaç kullanıuorum siz ne kullanıyorsunuz? Ben daha 1 ay olmadı hala yan etkiler geçmedi ki iyi hissetme aşamasına geçmedim.Selam arkadaşlar benim depresyonum var tedavi sürecindeyim ilaç kullanıyorum. 2 aya yaklaştı zaman ama ben hala tam iyi hissedemiyorum siz ilaç kullandııktan kaç ay sonra düzeldiniz
Lustral kullanıyorum ben. Doktor doz arttırdı 2 hagta sonra konuşalım dedi umarım düzelirz bir an onceBende ilaç kullanıuorum siz ne kullanıyorsunuz? Ben daha 1 ay olmadı hala yan etkiler geçmedi ki iyi hissetme aşamasına geçmedim.
Bende selectra aynısının düşük dozlusu. Ben daha yeni 25 mg çıktım. Baş dönmesi yapıypr ben de ilaç. Doz artıramıuorur birden. Siz de yan etki oldu mu?Lustral kullanıyorum ben. Doktor doz arttırdı 2 hagta sonra konuşalım dedi umarım düzelirz bir an once
Merhaba takintiniz ne durumdaBi ara anksiyetenin tavan yapmasıyla her an kötü birşey olacakmış korkusuyla çıldırma kontrolü kaybetme korkusu kendime çocuğuma zarar vereceğim korkusu ile evimde duramıyordum. Annemlere eşyalarımı toplayıp kaçıyordum. Evde ne huzur kaldı ne düzen 2 ay 3 ay bu böyle gitti. Sonra psikoterapi almaya başladım. Yavaş yavaş bu korkuyu yendim. Ama yine başımda anksiyete beynimde hep konuşuyor. Hastanelik olucam hastaneye yatırılacağım kendimi bilmeyeceğim korkusu var. Kendime çevreme evime yabancılaşma da yaşıyorum ve bunlar psikoz belirtisi mi diye çok korkuyorum gün boyu yataktan çıkmak çok zor benim için
Merhaba okurken kendimi gördüm sizde bir sey merak ettim sadece gerçekten fiziki bir sorun bulunabildi mi yoksa anksiyete mi cikti ben de karın şişliği safrada polip hepsi ayni durumda bir sey cikmiyor hatta kaburgalarimdan suphe ediyorum siz gibiMerhabalar. Benim gibilerin olduğunu görmek biraz rahatlattı. Ben de hastalık takıntısından muzdaribim. Geçen yıl karın ağrısı ve ishalle doktora gittim. Kolonoskopi endoskopi yapıldı. Temizmiş. IBS teşhisi kondu. Biraz rahatladım. Aradan biraz zaman geçti. Yaklaşık 1 yıldır sağ kürek kemiğimin altında girip çıkan yanma şeklinde sancılarım oluyor. Tabi durur muyum dahiliye gastroenteroloji gibi bölümlere gittim. USG çekildi. Karaciğerimde önemsiz bi lezyon, safra kesemde polip ler varmış. Onlar da ağrı yapmazmış. Miyalji deyip gönderdiler. Ne yapsam geçmedi sanki orda cızır cızır bişeyler yanıyor beni rahatsız ediyor. Doktorlara tam olarak tarifini de yapamıyorum. Tahliller temiz. Görünürde hiç bişeyim yok. Ama benim beynimde sürekli bir kanser takıntısı var. Önce bağırsak kanserinden korktum kolonoskopi yle rahatladım sonra Göğüs kanseri korkusuyla USG ye girdim. Temizdi. Şimdi de karnımın sağ üst köşesine ve kaburgalarıma taktım. Sanki bi yerimde kanser olmak zorunda. Ne yapsam atamıyorum kafamdan delirecem. En ufak bir yerimde az bişey ağrım olsun ben kanser miyim? Ya Allah aşkına ben nasıl kurtulacam bu durumdan? Yarın MR çekilecek. İnşallah bişey çıkmaz. Defalarca psikatriye gittim ilaç kullandım. Ama yan etkileri beni mahvetti. Bıraktım. Bu korkuyla hayat geçmiyor? Var mı benim gibiler? Kendini kanser zannedenler?
5 gündür kullanıyorum rahat uyku için verdi doktor.? Siz kullandınız mı? Benim de bilgiye ihtiyacım var. Baş dönmesi vs gibi gündüz sıkıntı yaşadınız mı bu ilacı içerken?Kizlar doktor bana redepra kilo aldırıcı için başka ilaç yazidi Desyrel diye bı ilaç kullanan varmi
En son 17 Ocak'ta girmişsiniz ama olur da okursanız burayı takıntım büyük ölçüde iyiyim 2 yıl terapi aldım ilacımı bıraktım fakat deprem beni mahfetti yoğun panik atak yaşadımMerhaba takintiniz ne durumda
Seni çok merak ettim arkadaşımBende deprem fobisi var elazigdaki depremden sonra cok korkmaya basladim kendimi cok sıkıyorum deprem olacak gibi geliyor en ufak seste irkiliyorum simdide gogsume vuruyor sitres ve deprem sirasi marasta diyorlar maras afsinde yasiyorum ödum kopuyor
Mesajların aklıma geldi yazdıklarına hiç ihtimal vermemiştim o zamanlar 1500 yıldır olmamış olmaz demiştim nasılsınız durumunuz nasıl?Bursaya demediler korkmayin ama adamlar maras binbesyuz yildir olmadi orda olacak merkezussu turkoglu deyip duruyor turkogluna iki saat uzakliktayim marasin ilcesimdeyim ama odum kopuyor
İnternetten afşin tedaş lojmanlarını tarattım yıkıldı mı diye buraya baktım hesabın aktif değil yönetime e posta attım yaşayıp yaşamadığını öğrenmek için yaşadığını duyunca çok sevindimAynen bizde cok hissettik afsindeyim teas lojmaninda esim termikde vardiyali calisiyor o gun 4 12 ydi Allahtan komsularim vardi ben cok iyiydim o an hatta yarininda da misafirim vardi pasta borek bie yaptim esim gelince deprem oldu sen burda borekmi yaoiyorsun demisti o gunden sonra basladi bende.
Canım benim çok teşekkür ederim evet lojmana hiç bisey olmadi ben deprem olurken annemlerdeydim onların binasına da bisey olmadi Allah razı olsun çok yazmıştım o zamanlar ve o kabus yaşandı evet bana aileme bisey olmadi ama çok insan öldü çok üzgünüm psikolojim berbat halde o yüzden o an çok kotuydu ama Rabbım bana Bi sakinlik verdi kardeşimi bile ben sakinlestirdim iyiki o zaman Elazığ depremini izlemişim artcilarin olacağını bitmediğini evlere çıkmamamiz gerektiğini ben söyledim yoksa annem bitti nereye gidiyoruz diyorduİnternetten afşin tedaş lojmanlarını tarattım yıkıldı mı diye buraya baktım hesabın aktif değil yönetime e posta attım yaşayıp yaşamadığını öğrenmek için yaşadığını duyunca çok sevindim