Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Canım benim çok teşekkür ederim evet lojmana hiç bisey olmadi ben deprem olurken annemlerdeydim onların binasına da bisey olmadi Allah razı olsun çok yazmıştım o zamanlar ve o kabus yaşandı evet bana aileme bisey olmadi ama çok insan öldü çok üzgünüm psikolojim berbat halde o yüzden o an çok kotuydu ama Rabbım bana Bi sakinlik verdi kardeşimi bile ben sakinlestirdim iyiki o zaman Elazığ depremini izlemişim artcilarin olacağını bitmediğini evlere çıkmamamiz gerektiğini ben söyledim yoksa annem bitti nereye gidiyoruz diyordu
Yaa annenlerin binasına da birşey olmamasına sevindim yaşıyorsunuz buna şükür TV izliyordum çok ağladım panik atağım yine nüksetti sosyal medyaya girmedim bir vakit çok insan öldü bu yaralar nasıl sarılır Allahım yardım etsin evinize girmiyorsunuz değil mi haberlerde alt yazıda gördüm termik santral bakımı yapılıyor diye

Canım benim çok teşekkür ederim evet lojmana hiç bisey olmadi ben deprem olurken annemlerdeydim onların binasına da bisey olmadi Allah razı olsun çok yazmıştım o zamanlar ve o kabus yaşandı evet bana aileme bisey olmadi ama çok insan öldü çok üzgünüm psikolojim berbat halde o yüzden o an çok kotuydu ama Rabbım bana Bi sakinlik verdi kardeşimi bile ben sakinlestirdim iyiki o zaman Elazığ depremini izlemişim artcilarin olacağını bitmediğini evlere çıkmamamiz gerektiğini ben söyledim yoksa annem bitti nereye gidiyoruz diyordu
Gelmiş geçmiş olsun orada yaşanan acılar hepimizin yüreğimiz sizlerle

Yaa annenlerin binasına da birşey olmamasına sevindim yaşıyorsunuz buna şükür TV izliyordum çok ağladım panik atağım yine nüksetti sosyal medyaya girmedim bir vakit çok insan öldü bu yaralar nasıl sarılır Allahım yardım etsin evinize girmiyorsunuz değil mi haberlerde alt yazıda gördüm termik santral bakımı yapılıyor diye
Evet canim biz şuan antalyada bi oteldeyiz santralde düzeltilmesi calisiyor

Malesef çok anlattım benimle dalga geçtiler.zaten benm eşim devlet çalışanı bi sorun olmaz dediğin gibi ama canımızı kurtardigimiza çok şükür
1500 yıldır olmamış ya açıkçası insan hiç ihtimal vermiyordu bir ihtiyacın olursa lütfen benimle paylaşabilir misin elimden gelen desteği vermeye hazırım canım 🥰

Yaşananlar çok acı tv de gösterilenler güllük gülistanlık ama gerçekler çok acı kurtarma ekipleri geç kalmış insanlar enkaz altında soğuktan donarak yardım beklerken ölmüş enkazdan çıkarılan çoğu insanda kolunu bacağını kaybetmiş evladını kaybeden anneler annesini kaybeden evlatlar nasıl dayanılır bu acıya dün haftasonu kahvaltı yaptık dışarı çıkıp hava aldık ama aklımda hep o insanlar vardı yuvaları yıkıldı onlarda belki benim gibi ailesiyle kahvaltı yapıp gezmeye gidecekti kaç tane aile kaybettik çok korkuyorum istanbul depremi deniyor bi de yavrularımı mı kaybedeceğim enkaz altında kurtarılmayı mı beklicem yoksa sakat mı kalıcam bu düşünceler aklımdan gitmiyor

Deprem biraz fazla etkiledi ataklar yine yokluyor 10 gün önce terapiye gittim iyi geldi ama ilaçsız çok zorluyor deprem atakları yine gün yüzüne çıkardı bu sefer nefes darlığı olarak geldi nefesim yetmiyormuş gibi

Havalardan mı depremden etkilenmemden kaynaklı mı böyle hayat bi boş boş geliyor zevk almıyorum canım bir şey yapmak istemiyor yaa şöyle malak malak yatıyorum 😂bir mutsuzluk hâli var üzerimde dışarı çıkıp gezen ben öylece boş boş durup yatıyorum günlük rutinlerimi bile yapmak istemiyorum her şey boş geliyor her şey hava kapalı bulutlu onun mu etkisi var güneş açsa ruh halim değişir mi bilemedim

Deprem biraz fazla etkiledi ataklar yine yokluyor 10 gün önce terapiye gittim iyi geldi ama ilaçsız çok zorluyor deprem atakları yine gün yüzüne çıkardı bu sefer nefes darlığı olarak geldi nefesim yetmiyormuş gibi
Anksiyete ve orta depresif var bende ilaç kullanıyordum bir yıldır iyiydik depremden sonra fena tavan yaptı bir gün iyi bir gün kötüyüm bir saat iyi iki saat kötüyüm iki ay olck depremden sonra ama hala duzelmedim sıkıntı geliyor bana bişey olacakmış sanki bana gibi birden sıcak basıyor sonra titreme geliyor bazen zihnim bile karışıyor iyice paronayak oldum 😐

Anksiyete ve orta depresif var bende ilaç kullanıyordum bir yıldır iyiydik depremden sonra fena tavan yaptı bir gün iyi bir gün kötüyüm bir saat iyi iki saat kötüyüm iki ay olck depremden sonra ama hala duzelmedim sıkıntı geliyor bana bişey olacakmış sanki bana gibi birden sıcak basıyor sonra titreme geliyor bazen zihnim bile karışıyor iyice paronayak oldum 😐
Depremden sonra nefesime çok dikkat etme var işte benim de henüz geçmedi en ufak stres üzüntü felaketler çok etkiliyor maalesef bizi

Ben 2 yıldır aralıklı olarak terapi aldım eskisi gibi değilim ama tamamen geçmiyor onu farkettim sadece bununla yaşamayı öğreniyor insan geldiğinde neler yapması gerektiğini gibi annem de panik atak 58 yaşında hâlâ var ilaç kullanmıyor o ayrı
Ben sözde iyi bir hastanede pskiyatriye gittim bana dedi bu ilaçları al hiç biseyin kalmaz 6 ay kullan yeterli ne terapi ne bişey hiç bişey yok 🙄

Ben sözde iyi bir hastanede pskiyatriye gittim bana dedi bu ilaçları al hiç biseyin kalmaz 6 ay kullan yeterli ne terapi ne bişey hiç bişey yok 🙄
İlaçlar iyi geliyor doğruya doğru ben de 1 kez ilacı bırakmıştım yıllarca kullanmamıştım ama bir şeye üzülünce tekrarlıyor maalesef 10 yıldır hayatımda annemin de 30 a yakındır ara ara nüksediyor sadece

İlaçlar iyi geliyor doğruya doğru ben de 1 kez ilacı bırakmıştım yıllarca kullanmamıştım ama bir şeye üzülünce tekrarlıyor maalesef 10 yıldır hayatımda annemin de 30 a yakındır ara ara nüksediyor sadece
Bende hiç iyi değilim çarşaöba günü halamı kaybettim ona giderken yolda yanan araç gördüm birini çıkarmaya calısıyorlardı ondan once ufak tefek basa çıkılabilen seyler yasıyordum sonrasında bende filmler koptu ankaradaydık hastaneye gidelim dedim gittik ama birşey yok ben titriyorum o kadar iğme serum etki etmiyor sevisten hoca geldi babamlar mecbur gitti ben abimle hastanede kaldım eve döneceğim dönemiyorum memlekete gitmem lazım gidemiyorum sonra geldim ve sürekli bi pıt pıt kendimi kodluyorum sakin ol birşey yok ama elimde değil gerçekten yaşamayan bilmiyor aslonda uzun uzun yazmak istediğim cok sey var ama şuan bile kötüyüm

X