Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Bu topiğin sahibiydim olur da merak eden olursa diye yazmak istedim ve yine üyeliğimi iptal edeceğim yaklaşık 2 yıla yakın terapi aldım ara ara yine gidiyorum ama süresi uzadı ilacımın dozunu azalttık imkanı olan terapi alsın olmayan da paylaşımını yaptığım kitapları okusun 1 2 kez okumanızı tavsiye ederim ara ara yoklasa da panik atağım eskisi gibi değil bu tamamen bitmiyor belki ama farkındalık kazanırsak hayatı daha konforlu hale getirebiliyoruz tüm herkese şifa diliyorum. Beni bilen bilir N Narinkimse arkadaşımla özelden görüşüyoruz ara ara bu topiği okuyup size mesaj da yollamıştım ümitsiz olmayın diye sağlıcakla kalın...

Bebekte istiyorum ne yapacağım bilmiyorum yaşayan bilir çok zor gerçekten
Biz de ikinciyi düşünüyoruz ilacımı 10 mg a düştük terapi aldım 2 yıl şuan terapi arasını uzattık diyebilirim evet zor belki ama kimin hayatı zor değil ki herkes hayatında birşeylerden çekiyor önemli olan günlerimizi nasıl geçirdiğimiz bu dünyada sayılı kalacağız ona göre anın farkına varın anı değerlendirin evet belki atak ile zor ama neyse ki uzun sürmüyor değil mi onun da bir süresi var sevgilerimle

Bu rahatsızlıkların altında genelde hep travmalar yatıyor. Ben gerçekten hayatında çok büyük travmaları olan biriyim 1 senedir terapiye gidiyorum hiç ilaç kullanmadım ama o kadar iyiyim ki artık. Bu duygulara sebep olan anıları bulunca bunların etkisini düzeltecek yöntemlerle her şeyi cözebiliyorsunuz büyük oranda uzun maliyetli ve yorucu bir süreç. EMDR terapisi alıyorum ben ve gerçekten kendimi sevmeyi öğrendim. Bu hisleri kötü duygulari haketmiyorum bunun farkındayım artık. Allah'tan herkese şifa diliyorum. Her gecenin bir sabahı, her düşüşün bir kalkışı var unutmayjn

Kac seans aldınız emdr yı?

Anıdan dolayı olan problemleri mi siliyor emdr? Bende düşük yaşadım ve ondan sonra psikolojım cok bozuldu bu anımı silip önume bakmak istıyorum
Evet bir nevi öyle, yaşadığınız travmanın etkilerini azaltıyor. EMDR biraz zor bir süreç başta hissetmekten kaçtığınız duyguları yoğun bir şekilde yaşıyorsunuz ama sonrasında tamamen o duygulardan ariniyorsunuz.

Kac seans oluyor? Diz nereye gttınız? Bi kaç yeri aradım cok pahalı dedıler seans başı 1200, 3 seans 2200 gbi

Yalnızca EMDR çalışan yerler öyle fiyat veriyor ben bir özel hastanedeki psikologla görüşüyorum, seans sayısı kişiden kişiye değişir. Psikologlar da EMDR eğitimi alıp uygulayabiliyor. Online ve ya yüzyüze bir sürü seçenek var.

Selamlar 2 aydır takıntılarım yüzünden doktor doktor geziyorum en son cumartesi nörolog citoles damla yazdı ilk hafta 5 damla sonraki hafta 10 damla şeklinde artırarak içmem gerekiyormuş ama yorumları okudum da ilk hafta daha kötü yapıyormuş kullanmaya korkuyorum o yüzden kullanıp memnun kalan var mı bu damladan

Hiç bişey yapmıyo korkmayın sadece uyku.
ben hapını kullanıyorum

Hiç bişey yapmıyo korkmayın sadece uyku.
ben hapını kullanıyorum
Kullananlar ilk hafta daha kötü ruh halinde olduklarını yazmışlar da hep zaten sürekli panik halindeyim 5 damlayla başla demişti doktor birde ben hap yutamadığım için damla verdi hap ile arasında bir fark varmıdır

yoktur sanıyorum damla mg sini hap a göre ayarlamıştır
ilk hafta falan da bundan daha kötü olmazsınız emin olun
kötüyüz zaten

yoktur sanıyorum damla mg sini hap a göre ayarlamıştır
ilk hafta falan da bundan daha kötü olmazsınız emin olun
kötüyüz zaten
Bugün sakinleştirici çaylar içtim de baya iyi geldi yarın emg çekilicek ondan da bişey çıkmazsa zaten ilaç içmeme gerek kalmaz sağlık sorunları oldu 2 aydır ondan beridir panik yapıp gece yarısı bile doktora koşuyordum yarın da zaten nörolog görecek beni en son hiç birşeyin yok derse damlayı sorucam kullanmak için son zamanlar da kendimi çok dinliyorum saçma sapan birine dönüştüm gamsız bir yapım vardı 2 ay önce bütün çevrem eşim dostum şuan ki beni tanıyamıyor

aynı şekilde hayatımın 27 yılını gamsız şekilde yaşadım
gayet güzel sorunsuz bir evlilik yaptım
birden bire anksiyate sorunuyla boğuşmaya başladım
şuan her şeyden korkar haldeyim
kötü duyduğum yer şeyi kendime yorumluyor ve her şeyden korkuyorum
psikoloğum geçmişinde çok haraketli yaşayan insanlar durulma evresinde boşluğa düşerler demişti

Cidden mi evet son 2 yıldır çok sakin bir hayat yaşıyorum eski hayatıma göre ve 2 aydır namaz kılıyorum çok değişti hayatım inşallah pskolojiktir terapi ilaç her ne gerekiyorsa yaparım

Hanımlar merhaba dahiliye doktorum aradan daha üç hafta falan geçmişken ikinci kez kan tahlili yaptırmak isteyince gündüz tok karna almak üzere lu***al ve gece yatmadan önce almak üzere tr****bu**** verdi. İlaçları açıkça yazmak yasak sanırım o yüzden böyle yaptım. Ama annem içmemi istemiyor daha 24 yaşındasın kendi kendinin doktoru ol diyor.. ne yapmalıyım sizce?

Aradan uzun zaman geçmiş şuan nasıl oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…