Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Çok mutlu oldum inşallah daha güzel haberler verirsiniz

Umarım bende iyiyim yazdığım birgün gelecek

Arkadaşlar ne fark ettim biliyormusunuz ben yasadıktan sonra farkettim ki bir süre insanlara panik atak yaşadıgımı anlatmaya cekindim annem bile bana delirmiş muamelesi yapıyordu . Anlatmaya calısıyorum bunun biyolojik birşey olduunu ama yok :) anlamıyor kafayı yedin sıyırdın gibi kelimeler kullanıyordu bana . Kendimi biraz iyi hissedince insanlara söylemeye başladım ve anlattıgım insanların yüzde 70 i bende geçirdim diyerek anlatmaya başladılar , hayatının bir döneminde bu durumu yaşamıs fakat hiç söz etmemişler bir daha . sanki utanılacak bişeymiş gibi . Sizide bu durum üzüyormu bazen

İlaç desteği alıyordum ama bırakmak zorunda kaldım şimdi bir kuyunun dibindeyim sanki
Aa öylemi . Olsun nefes egzersizleri yürüyüş yapmak telefonla resim çekmek youtube dan plates veya yoga acıp yapmaya çalışmak iyi gelebilir ben psikoloğa da gidiyorum hatta güzel bir duş alıp oje sürmek makyaj yapmak maske yapmak krem sürmek Böyle bakınca önemsiz gibi gelebilir ama çok iyi geliyor bana

Ah canım bende seninle aynı durumdaydım çok kötü günler geçirdim seninle birebir aynı şeyleri yaşıyordum geçmiş msjlarda görürsün gitmedigim kalp doktoru kalmadı 6 aydır ilaç kullanıyorum çok şükür baya iyi geldi ama hala kalp ağrılarım oluyor malesef hatta şuanda bile var korkutuyor evet ama eskisi kadar acillik olmuyorum çok şükür kalp krizinin bütün belirtilerini yasiyordum abartısız acile gittiğimde ağlayıp bagirirdim kabullen bunun bı piskolojik olduğunu emin ol bunu basardiginda hafifliyor

Beni en yakınım eşim anlamadı birşeyin yok senin bir daa doktora goturmiyecegim dedi kızdı. Panik atak gibi bu rahatsızlıklarda eşin desteği de çok onli. Şuan anksiyete yaşıyorum ve annem bile kendinde bişey arayıp durma hastalık istiyorsun sen dedi bugün

Bu konuda malesef cevredeki insanlardabence bazı doktorlarda bilgisiz. Kızamıyorum çünkü basıma gelene kadar bnde panik atagı bööö yapınca korkan insanlar sanıyordum

Merhaba tms den fayda gördünüz acaba?

Merhaba tms den fayda gördünüz acaba?
Açıkçası Tms tedavisiniden sonra gözle görülür bir atak geçirmedim ama anksiyetem tavan yaptı anksiyetenin etkisiyle ataklarım geliyordu ama panik atak atağımı yoksa anksiyeteden kaynaklı kaygı ataklarımı bilmiyorum Yani maddi durumunuz el veriyorsa tercih edebilirsiniz

Huzursuz bacak sendromu için araştırıyorum aslında ben birde bipolar bozukluk için kimi fayda görmüş kimi görmemiş anladığım kadarıyla teşekkürler cevap için.

Anksiyete yapıştı kurtulamıyorum yaklaşık 6 ay lustral kullandım akşamları redepra kullanıyordum kendimi iyi hissettim ilaçları bıraktım bırakalı iki hafta oluyor yaklaşık son iki gündür içimde korku huzursuzluk hiç geçmiyor normal rutin günler halbuki yaşıyorum ama yoğun kaygı ve korku var Allah aşkına hiç geçmeyecek mi bu ilaç tedevisi bitince hep böyle mi olacak şöyle camı açıp imdaat diye bağırasım var artık.Atlatan var mı bu durumu

İlaçları bir anda mı bıraktınız ? Bende anksiyete ile savaşıyorum 200mg solian , 225mg sulinex içiyorum onlarınnda yapmadığı kalmadı vücuduma

en az 6 ay kullanılması gerekiyordu o sürece kadar kullandım korkularım kaygılarım bitmişti.ben de hazırım artık dedim bıraktım.ilaçlar artısı olduğu kadar eksisi de var özellikle redepra inanılmaz uyku yapıyor ve çok kilo almamı sağladı bu süreçte beni gören şaşırıyor ekstra olarak iki ilaçta unutkanlık yapıyordu.En zor anlarımda ikisi beni kurtardı ama ilerleyen dönemlerde artık yan etkileri beni çok yordu.şu an ilaç yoksunluğundan kaynaklımı böyle hissediyorum yoksa tekrar korku ve kaygıya mı vücudum tepki veriyor anlamıyorum

Psikiyatri ilaçları birden kesilmemesi gerekiyor yarım tablet olarak bi süre daha içilip öyle bırakılıyor tabi onada dr unuz karar vermesi lazımdı.

Sizde nasıl yan etkileri var
Ben bu ilaçlara başlamamla birlikte kabızlık, adet görememe ve uykusuzluk problemi yaşıyorum dr değiştim ona belirttim bu durumu şimdi bunları azaltıyoruz bakalım

İlaçları azaltarak bırakmanız lazımdı hem yoksunluk hemde yeniden tetiklemiş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…