-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #11.161
Hahaha aynen aynen 2 kere aynı acil doktoruna denk geldik bnde cok uyandım birde kovuyolar bildiğin artık acilden beni :):) ilk hafta hergün acildeydim artık gitmiyorumAçıkcası bende bişey çıkacağını sanmiyorum çünkü kalp agrısı bu kadar uzun süre olmaz diye tahmin ediyorum ama işte gelde kabullen bunu. Gögüs kardiyoloji fizik tedavi nöroloji romatoloji nörofizyoloji defalarca acil hepsine gittim. Her agrıdığında acile gidiyordum ilk zamanlar bi kaç kere aynı doktora denk geldim yine mi sen geldin dedi o kadar çok utandımki artık gitmek istemiyorum. Bütün bu ağrılarımın sebebi anksiyete bağlı biliyorum ama yinede korkutuyo beni bazen anlatamıyorum kendime. Kafam susmuyo her an ölecekmişim gibi düşünceler aklımdan çıkmıyo o kadar berbat bişeyki
Bende yalnız kalmaya dışarı çıkmaya evden uzaklaşmaya korkuyorum 5 yaşında bi oğlum var benimde ona yansıtmamaya çalışıyorum ama çok zor oluyorHahaha aynen aynen 2 kere aynı acil doktoruna denk geldik bnde cok uyandım birde kovuyolar bildiğin artık acilden beni :):) ilk hafta hergün acildeydim artık gitmiyorumzaten yapıcak bişeyleri yok biliyorum geçecek hiç mrk etme bnm hala geçmedi ama hafifledi yalnız kalamıyorum su an mesela annem bizde kızıma o bakıyor 7 aylık bebeğim var birde bnm
Bendede aşırı kilo takıntısı var malesefe yani birakmak istiyorum bı an önceBende kilo takıntısı var cok kafama takarim siz oyle değilseniz size iyi gelene devam edin tabiki
Merhaba. Ben de sizin gibi panik atak tedavisi sürecinde olan biriyim. İnanın evimiz site içerisinde. Siteye bile inemiyordum. Evden çıkmaya korkuyordum. Sonra ilaç ve terapi desteği almaya başladım. Şuan çok iyiyim Allah a şükür. Bu arada keşke konu sahibi de burda olsaydı ama ondan da haber vereyim size. 2 senedir terapi desteği alıyor ve büyük oranda atlattı bu durumu. Size de Allah tan şifa diliyorum. İyileşme yolunda Allah yardımcınız olsun.Açıkcası bende bişey çıkacağını sanmiyorum çünkü kalp agrısı bu kadar uzun süre olmaz diye tahmin ediyorum ama işte gelde kabullen bunu. Gögüs kardiyoloji fizik tedavi nöroloji romatoloji nörofizyoloji defalarca acil hepsine gittim. Her agrıdığında acile gidiyordum ilk zamanlar bi kaç kere aynı doktora denk geldim yine mi sen geldin dedi o kadar çok utandımki artık gitmek istemiyorum. Bütün bu ağrılarımın sebebi anksiyete bağlı biliyorum ama yinede korkutuyo beni bazen anlatamıyorum kendime. Kafam susmuyo her an ölecekmişim gibi düşünceler aklımdan çıkmıyo o kadar berbat bişeyki
İlaç korkumu yenemiyorum yeni basladım terapiye. Vücudumda her yerde agrılar sızılar midemde agrı yemek yiyememe bulantı bunlarla bas etmeye calısıyorım ama çok yoruluyorum. Allah hepimize şifa versin inşallahMerhaba. Ben de sizin gibi panik atak tedavisi sürecinde olan biriyim. İnanın evimiz site içerisinde. Siteye bile inemiyordum. Evden çıkmaya korkuyordum. Sonra ilaç ve terapi desteği almaya başladım. Şuan çok iyiyim Allah a şükür. Bu arada keşke konu sahibi de burda olsaydı ama ondan da haber vereyim size. 2 senedir terapi desteği alıyor ve büyük oranda atlattı bu durumu. Size de Allah tan şifa diliyorum. İyileşme yolunda Allah yardımcınız olsun.
Terapi sürecince sadece konuşma mı yapıyorsunuz nasıl geçiyorİlaç korkumu yenemiyorum yeni basladım terapiye. Vücudumda her yerde agrılar sızılar midemde agrı yemek yiyememe bulantı bunlarla bas etmeye calısıyorım ama çok yoruluyorum. Allah hepimize şifa versin inşallah
Evet sadece konusarak bugun ikinci seansım var birazdan gidicemTerapi sürecince sadece konuşma mı yapıyorsunuz nasıl geçiyor
Konuşmak çok güzel rahatlatıyor beni ama sonrası yoktu bendeEvet sadece konusarak bugun ikinci seansım var birazdan gidicem
Sadece konusmakla bas etmek zor görünüyor ama bakalım süreç nasıl ilerleyecekKonuşmak çok güzel rahatlatıyor beni ama sonrası yoktu bende
Bende de vardı ilaç korkusu. Ama yaşadıklarım çok acı verdiği için ilacı aldım. İyiki aldım çok şükür bugünkü halime. Söylediklerinizin hepsi bende de vardı. Bir öğün bile yemek yiyemiyordum. Doktorunuza güvenin ilaca da başlayın. İyi olacaksınız Allah ın izniyle merak etmeyin.İlaç korkumu yenemiyorum yeni basladım terapiye. Vücudumda her yerde agrılar sızılar midemde agrı yemek yiyememe bulantı bunlarla bas etmeye calısıyorım ama çok yoruluyorum. Allah hepimize şifa versin inşallah
İlaçla takviye yaparsanız çok daha iyi olacaktır sizin içinSadece konusmakla bas etmek zor görünüyor ama bakalım süreç nasıl ilerleyecek
Sizde mi yemek yiyemiyordunuzBende de vardı ilaç korkusu. Ama yaşadıklarım çok acı verdiği için ilacı aldım. İyiki aldım çok şükür bugünkü halime. Söylediklerinizin hepsi bende de vardı. Bir öğün bile yemek yiyemiyordum. Doktorunuza güvenin ilaca da başlayın. İyi olacaksınız Allah ın izniyle merak etmeyin.
İçinde yazan yan etkilerde kalp krizi falan yazıyor korkuyorum o yüzden kalp takıntısı oluştu bende sürekli gögüs agrısı çekiyorumBende de vardı ilaç korkusu. Ama yaşadıklarım çok acı verdiği için ilacı aldım. İyiki aldım çok şükür bugünkü halime. Söylediklerinizin hepsi bende de vardı. Bir öğün bile yemek yiyemiyordum. Doktorunuza güvenin ilaca da başlayın. İyi olacaksınız Allah ın izniyle merak etmeyin.
Evet yiyemiyordum.Sizde mi yemek yiyemiyordunuz
Onları okumamalısın. Okursam ben de yazanları yaşıyorum.İçinde yazan yan etkilerde kalp krizi falan yazıyor korkuyorum o yüzden kalp takıntısı oluştu bende sürekli gögüs agrısı çekiyorum
Bir dönem bende yiyemdim yersem hasta olacam atak geçirecem midem bulanacak diye düşünüyordum kendi evimde dahi. Şimdi ise dışarda yiyemiyorumEvet yiyemiyordum.
Kendime geldim ilaç ve terapiden sonra. Yıllar sonra kilo aldım düşünün yemek yemek işkence idi. Allah size de şifa nasip etsin inşallahBir dönem bende yiyemdim yersem hasta olacam atak geçirecem midem bulanacak diye düşünüyordum kendi evimde dahi. Şimdi ise dışarda yiyemiyorum
Amin inşallah bugün yeni bir güne başldım bakalımKendime geldim ilaç ve terapiden sonra. Yıllar sonra kilo aldım düşünün yemek yemek işkence idi. Allah size de şifa nasip etsin inşallah