Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Açıkcası bende bişey çıkacağını sanmiyorum çünkü kalp agrısı bu kadar uzun süre olmaz diye tahmin ediyorum ama işte gelde kabullen bunu. Gögüs kardiyoloji fizik tedavi nöroloji romatoloji nörofizyoloji defalarca acil hepsine gittim. Her agrıdığında acile gidiyordum ilk zamanlar bi kaç kere aynı doktora denk geldim yine mi sen geldin dedi o kadar çok utandımki artık gitmek istemiyorum. Bütün bu ağrılarımın sebebi anksiyete bağlı biliyorum ama yinede korkutuyo beni bazen anlatamıyorum kendime. Kafam susmuyo her an ölecekmişim gibi düşünceler aklımdan çıkmıyo o kadar berbat bişeyki 😔
Hahaha aynen aynen 2 kere aynı acil doktoruna denk geldik bnde cok uyandım birde kovuyolar bildiğin artık acilden beni :):) ilk hafta hergün acildeydim artık gitmiyorum 😂 zaten yapıcak bişeyleri yok biliyorum geçecek hiç mrk etme bnm hala geçmedi ama hafifledi yalnız kalamıyorum su an mesela annem bizde kızıma o bakıyor 7 aylık bebeğim var birde bnm

Hahaha aynen aynen 2 kere aynı acil doktoruna denk geldik bnde cok uyandım birde kovuyolar bildiğin artık acilden beni :):) ilk hafta hergün acildeydim artık gitmiyorum 😂 zaten yapıcak bişeyleri yok biliyorum geçecek hiç mrk etme bnm hala geçmedi ama hafifledi yalnız kalamıyorum su an mesela annem bizde kızıma o bakıyor 7 aylık bebeğim var birde bnm
Bende yalnız kalmaya dışarı çıkmaya evden uzaklaşmaya korkuyorum 5 yaşında bi oğlum var benimde ona yansıtmamaya çalışıyorum ama çok zor oluyor

Merhaba, ben Ezgi. Yıllardır anksiyete ve panik atağıyla barışmaya çalışan biri olarak okul projem için bu konuyla alakalı bir belgesel çekmek istiyorum. Belgeselde vermek istediğim mesaj herkesin anksiyete bozukluğu ve panik atak yaşayabileceği. Bunlar rahatça konuşulmasa da aslında aklımızdan geçen düşünceleri sevdiğimiz ve güvendiğimiz insanlarla paylaştıkça rahatlıyoruz.

Ben de belgeselde bu deneyimlerden geçen birinin hikayesini duyurmak istiyorum. İstanbul'da yaşayan ve bana yardım etmek isteyen biri olursa bana özelden ulaşabilir mi?

Eğer daha önce psikiyatrla görüşmediyseniz, bu konuyla ilgili çekinceleriniz varsa sizi kendi doktorumla tanıştırabilirim. Seansta konuşulanların hem belgesel hem de sizin için çok faydalı olacağını düşünüyorum.

(Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde Sinema TV öğrencisiyim ve belgeseli yalnızca hocalarımız izleyecek. Bu da içinizi rahatlatabilir.)

Açıkcası bende bişey çıkacağını sanmiyorum çünkü kalp agrısı bu kadar uzun süre olmaz diye tahmin ediyorum ama işte gelde kabullen bunu. Gögüs kardiyoloji fizik tedavi nöroloji romatoloji nörofizyoloji defalarca acil hepsine gittim. Her agrıdığında acile gidiyordum ilk zamanlar bi kaç kere aynı doktora denk geldim yine mi sen geldin dedi o kadar çok utandımki artık gitmek istemiyorum. Bütün bu ağrılarımın sebebi anksiyete bağlı biliyorum ama yinede korkutuyo beni bazen anlatamıyorum kendime. Kafam susmuyo her an ölecekmişim gibi düşünceler aklımdan çıkmıyo o kadar berbat bişeyki 😔
Merhaba. Ben de sizin gibi panik atak tedavisi sürecinde olan biriyim. İnanın evimiz site içerisinde. Siteye bile inemiyordum. Evden çıkmaya korkuyordum. Sonra ilaç ve terapi desteği almaya başladım. Şuan çok iyiyim Allah a şükür. Bu arada keşke konu sahibi de burda olsaydı ama ondan da haber vereyim size. 2 senedir terapi desteği alıyor ve büyük oranda atlattı bu durumu. Size de Allah tan şifa diliyorum. İyileşme yolunda Allah yardımcınız olsun.

Merhaba. Ben de sizin gibi panik atak tedavisi sürecinde olan biriyim. İnanın evimiz site içerisinde. Siteye bile inemiyordum. Evden çıkmaya korkuyordum. Sonra ilaç ve terapi desteği almaya başladım. Şuan çok iyiyim Allah a şükür. Bu arada keşke konu sahibi de burda olsaydı ama ondan da haber vereyim size. 2 senedir terapi desteği alıyor ve büyük oranda atlattı bu durumu. Size de Allah tan şifa diliyorum. İyileşme yolunda Allah yardımcınız olsun.
İlaç korkumu yenemiyorum yeni basladım terapiye. Vücudumda her yerde agrılar sızılar midemde agrı yemek yiyememe bulantı bunlarla bas etmeye calısıyorım ama çok yoruluyorum. Allah hepimize şifa versin inşallah

İlaç korkumu yenemiyorum yeni basladım terapiye. Vücudumda her yerde agrılar sızılar midemde agrı yemek yiyememe bulantı bunlarla bas etmeye calısıyorım ama çok yoruluyorum. Allah hepimize şifa versin inşallah
Bende de vardı ilaç korkusu. Ama yaşadıklarım çok acı verdiği için ilacı aldım. İyiki aldım çok şükür bugünkü halime. Söylediklerinizin hepsi bende de vardı. Bir öğün bile yemek yiyemiyordum. Doktorunuza güvenin ilaca da başlayın. İyi olacaksınız Allah ın izniyle merak etmeyin.

Bende de vardı ilaç korkusu. Ama yaşadıklarım çok acı verdiği için ilacı aldım. İyiki aldım çok şükür bugünkü halime. Söylediklerinizin hepsi bende de vardı. Bir öğün bile yemek yiyemiyordum. Doktorunuza güvenin ilaca da başlayın. İyi olacaksınız Allah ın izniyle merak etmeyin.
Sizde mi yemek yiyemiyordunuz

İçinde yazan yan etkilerde kalp krizi falan yazıyor korkuyorum o yüzden kalp takıntısı oluştu bende sürekli gögüs agrısı çekiyorum

Arkadaslar ben tam 1 ay oldu artık daha rahat uyuuorum ve yalnız kalabiliyorum bgn bi vefat haberi aldım komsunun annesinin içim bir kötü oldu ama toparladım . İlaç ve terapi alıyorm sosyalleşmeye calısıyorum eskisinden daha mutlu ve güçlüyüm denebilir en azından korkmuyorum oldugunda ne yapacagımı biliyorum . Hiçbirsey . geçmesini bekliyorjm bana zarar vermiyor artık bir kere kimseye söylemeeden ve haber vermeden atlattım bu durum bni cok motive etti . Basarabiliyor olmak yalnızken olup geçmesi durumumu biraz daha normalleştirmemi sağladı . artık olmasından korkmuyorum korkmayıncada daha az oluyorsanki olacak gibi olup olmuyor yani. Durumdan sizide haberdar etmek istedim gene gelişmeleri yazacagım

X