herkese sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum. daha öncede yazdım buraya şimdi tekrar aynı şeyleri yaşayınca tekrar yazayım dedim. bende yıllar yıllar evvel anksiyete bozukluğu oldu 2 yıl cipralexle hayata döndüm sonra yıllar sonra çocuk doğurdum tekrar başladı yine ilaç kullandım yine iyi oldum şimdi tekrar aynı şeyleri yaşıyorum. kronik rahatsızlığım var her ağrıyı kansere yoruyorum. pandemi başladı başlayalı kontrol için bile gitmedim doktora. zaten doktor kötü bir şey diyecek diye korkudan da gitmiyorum. kronik sırt kol göğüs ağrıları, bağırsak problemleri, kalp çarpıntısı, ellerde terleme, sürekli vücutta ağrı, sabah yataktan çıkmak istememe, boğaza bir şey takıldı hissi, nefes darlığı gibi hepinizin yaşadığı şeyleri birebir yaşıyorum. son çare kronik hastalığımla ilgili randevu aldım yarın doktora gideceğim hayırlısıyla bir şey çıkmasın oradan psikiyatrist ve terapi başlayacağım. bende sizler gibi benim dışımda herkes çok mutlu ne olurdu bunlar kadar kaygısız olsaydım diyorum. bunları bir tek ben yaşıyorum sanıyorum. ama yaşım henüz çok ilerlemiş olmamasına rağmen çok kalitesiz bir hayat yaşıyorum. en son ne zaman heyecan duydum ya da sabah huzurlu uyandım hatırlamıyorum. ömür boyu ilaç kullanmaya da razıyım. oğlum büyüdü artık mutsuzluğumun farkında. burada yazılanları okumak bana iyi geliyor.