-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #11.101
Prozac muadili sanırım. Bu tarz ilaclarda uyksuuzluk olabiliyor başlarda. Alisama kdr. Ilacini sabah içsin. Devam ederse doktoruna danışın derim.Bu ilaç zedperex uykusuzluk yapar mı acabaa. oğlum kullanıyor bu aralar gece 4 ile 6 arası uyanıyor... ilaca başlayalı 20 gün olmuştur
Yakınlarımızdan biri falan vefat edince eşime de işte bişey olur mu kardeşime okula gidrken bişey olur mu. Hep böylr şeyler var kafamda ve her şeyden kendimi suçluyorum haklı olsam bile 2 dakika sonra neden böylr yaptım ben kötü biri miyim insanlar acaba beni sevmiyor mu eşim benden sıkılır mı kafayı yemek üzereyim. Ağlama krizleri de geliyordu en başta şuan o yok. Sadece eşim işe giderken 2 gün kadar falan geldi şuan iyiyim ama ben bu korkulardan nasıl kurtulucam lütfen bu durumu yaşayanlar yazsın.
Bende panik atak anksiyete bozukluğu var gece hiç bir şekilde uyuyamiyordum sabaha kadar atak geçiriyordum ondan dolayı önce remeron 30mg sonra redepra 15 mg içtim bunlar kilo aldirdigi için son olarak doktor bana Desyrel 50mg yazdı redepram dün bitti bugün basladim yarım içtim korkudan bide sabah cipralex kullanıyorum cipralex baya iyi geldi çok şükür çok kötü günler yaşadım bir ben biliyorum bugunume şükürBence 2 ye bolerek baslayin ben ilk 4 e bölmüştüm yinede uyutmustu beni. Ama bana kg yapmadi bilmiyorum ben kendimi tutan bir insanim istahim acilsa bile. 4 sene oldu hatirlayamiyorum cokiyi. Sizin kullanma nedeniniz nedir onu? Uykusuzluk mu
Ambulans falan cagirmana hiç gerek yok canım ben senin söylediklerini 3 sene cektim ilaçla çok şükür azaldı fazlasını yaşadım inan ama tek çare kendine inandiracaksin bunun bir panik atak olduğunuArkadaşlar gögüs ortasında ani sıkışma hissi bir kaç saniye süren böyle bişey yaşayan var mı. Benim zaten yaygın gögüs agrım vardı bugun dışardayken gögsümün ortasında ani bi sıkışma acıma aniden ter boşalması oldu çok korktum hemen oturdum sakinleşmeye çalıştım. Sonrasında stresten sanırım mide bulantısı halsizlikte oldu konusamadım bile. Şimdide ara ara sıkışma hissi devam ediyo sol gögsümün orda ve ortasında. Acaba panik atak mı yaşadım bilemedim böyle bi durunla karşılasan var mı aranızda ambulans çağırmamak için zor tuttum kendimi sabahtırda her yerimde yanma hissi vardı yüzümde vücudumda o mu tetikledi bilemedim
Daha önce panik atak geçirdim ama çarpıntıyla oluyordu hiç bu şekilde olmamıştı aniden gögsümün ortasına bi agrı girdi sonra terleme bayılma hissi dedim heralde kalp krizi geçiriyorum siz de böule mi yaşıyorsunuz doktor bana selectra verdi ama kullanmaya korkuyorumAmbulans falan cagirmana hiç gerek yok canım ben senin söylediklerini 3 sene cektim ilaçla çok şükür azaldı fazlasını yaşadım inan ama tek çare kendine inandiracaksin bunun bir panik atak olduğunu
Cipralex istah acti mi? Selectra onun kdr iyi gelmedi doktorum direk cipralex e geçebilirsin dedi ama oda kilo yapar diye korkuyorumBende panik atak anksiyete bozukluğu var gece hiç bir şekilde uyuyamiyordum sabaha kadar atak geçiriyordum ondan dolayı önce remeron 30mg sonra redepra 15 mg içtim bunlar kilo aldirdigi için son olarak doktor bana Desyrel 50mg yazdı redepram dün bitti bugün basladim yarım içtim korkudan bide sabah cipralex kullanıyorum cipralex baya iyi geldi çok şükür çok kötü günler yaşadım bir ben biliyorum bugunume şükür
Yok aldırmıyor bence yani ben aldım ama gece ilaclarindan aldım 57 kilodan 73 oldum ya cipralex içiyorum sabah akşama kadar yemek falan aklıma gelmiyor ama gece resmen buzdolabında kamp kuruyorum cipralex cidden iyi bı ilaçCipralex istah acti mi? Selectra onun kdr iyi gelmedi doktorum direk cipralex e geçebilirsin dedi ama oda kilo yapar diye korkuyorum
Oyle gerçekten yani 5 mg bile etkiliydi selectra 50 ye geçtim 1 haftadır ama yinede onun kdr etkili hissedemiyorum. Cipralec bende cok cene kasilmasi yaptı oyuzden bıraktım ama doktor geçebilir dedi o yan etkiYok aldırmıyor bence yani ben aldım ama gece ilaclarindan aldım 57 kilodan 73 oldum ya cipralex içiyorum sabah akşama kadar yemek falan aklıma gelmiyor ama gece resmen buzdolabında kamp kuruyorum cipralex cidden iyi bı ilaç
Evet bendede geçti vardı hafif cipralexmi kullandin sen çene kasılması icinmi bıraktın ya bu Desyrel kullanıyorum 3 gündür beni bı tuaf etti neden acaba böyle çarpıntı atak flaan kalbim ağrıyor nefesim daralıyor ya neden acabaOyle gerçekten yani 5 mg bile etkiliydi selectra 50 ye geçtim 1 haftadır ama yinede onun kdr etkili hissedemiyorum. Cipralec bende cok cene kasilmasi yaptı oyuzden bıraktım ama doktor geçebilir dedi o yan etki
Evet cipralexi oyuzden bıraktım yoksa memnundum cok. Deysrel 4 sene omce baya uzun sure kullandim neredeyse her gece onla uyuyordum. Ben ceyrek içiyordum sonra yarima gectim 1 tane almiyordum hic. Sadece sersemlik oliyordu uyaninca baska yan etki hatırlamıyorumEvet bendede geçti vardı hafif cipralexmi kullandin sen çene kasılması icinmi bıraktın ya bu Desyrel kullanıyorum 3 gündür beni bı tuaf etti neden acaba böyle çarpıntı atak flaan kalbim ağrıyor nefesim daralıyor ya neden acaba
Ay ben ilk yarım içtim hiç yatamadım sabaha kadar atak geçirdim tüm yuttum 2 saat sonra uyuttu ama gece arada atak oluyordu bide mide bulantısı bı degisik oldum yaEvet cipralexi oyuzden bıraktım yoksa memnundum cok. Deysrel 4 sene omce baya uzun sure kullandim neredeyse her gece onla uyuyordum. Ben ceyrek içiyordum sonra yarima gectim 1 tane almiyordum hic. Sadece sersemlik oliyordu uyaninca baska yan etki hatırlamıyorum
Benim atak durumum olmuyordu size doktor ona gore doz önerir. Ben uyksuuzluk icin alıyordumAy ben ilk yarım içtim hiç yatamadım sabaha kadar atak geçirdim tüm yuttum 2 saat sonra uyuttu ama gece arada atak oluyordu bide mide bulantısı bı degisik oldum ya
Evet bende gece sabaha kadar uyumadigim için vermişti 50 mg kullanıyorum en iyisi redepraya devam bence kilo aldiriyordu evet ama etkiliydi kilo sorununda kendim cozucem mecburBenim atak durumum olmuyordu size doktor ona gore doz önerir. Ben uyksuuzluk icin alıyordum
Bende kilo takıntısı var cok kafama takarim siz oyle değilseniz size iyi gelene devam edin tabikiEvet bende gece sabaha kadar uyumadigim için vermişti 50 mg kullanıyorum en iyisi redepraya devam bence kilo aldiriyordu evet ama etkiliydi kilo sorununda kendim cozucem mecbur
Ben hiçbir zaman kalp krizi geçirdiğimi düşünmedim ama hep kontrolümü kaybediyorum korkusu, bayılacam rezil olacam şeklinde düşünceler ile tavana ulaşıyordu etkileri asıl mesele gittikten sonra bünyede bıraktığı yorgunluğu bende bir iki gün fiziki olarak bitiren etksi vardıterleme bayılma hissi dedim heralde kalp krizi geçiriyorum siz de böule mi yaşıyorsunuz doktor bana selectra verdi ama kullanmaya korkuyorum
Sizde benim dediğim şekilde mi yaşıyorsunuz benim gögüs kafesindeki agrıdan dolayı herseyi kalbe yoruyorum psikolojik olarak çok yıprandımBen hiçbir zaman kalp krizi geçirdiğimi düşünmedim ama hep kontrolümü kaybediyorum korkusu, bayılacam rezil olacam şeklinde düşünceler ile tavana ulaşıyordu etkileri asıl mesele gittikten sonra bünyede bıraktığı yorgunluğu bende bir iki gün fiziki olarak bitiren etksi vardı