Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

ne kadar zamandır ilaç kullanıyorsunuz. antidepresanlar 6-8 haftada etki etmeye başlıyor
Yaklaşık üç ay oldu eskiye göre daha iyiyim ilk zamanlar evden dışarı bile çıkamıyordum ama hala tam anlamı ile normal değil iş başvurusu yaptım bi cesaretle sonra hergünüm olumlu dönüş yapacaklar diye korkuyorum hala hazır hissetmiyorum kendimi.anksiyete durumu yaşayıp çalışan var mı nasıl üstesinden geliniyor

Kizlar doktor bana redepra kilo aldırıcı için başka ilaç yazidi Desyrel diye bı ilaç kullanan varmi
Ben cok uzun sure kullandim o olmadam uyuyamiyordum. Baya 5 6 sene kullandim yani , kilo almadim ben. Bana başlarda çeyreği yetiyordu sonra yarima çıktım. Yan etkisi pek olmadi sadece sabahlari zor uyaniyordum başlarda.

Yaklaşık üç ay oldu eskiye göre daha iyiyim ilk zamanlar evden dışarı bile çıkamıyordum ama hala tam anlamı ile normal değil iş başvurusu yaptım bi cesaretle sonra hergünüm olumlu dönüş yapacaklar diye korkuyorum hala hazır hissetmiyorum kendimi.anksiyete durumu yaşayıp çalışan var mı nasıl üstesinden geliniyor
Senelerce çalıştım hemde havaciydim. 10 sene ilaç tedavisi gordum. Sonra cocugim olumca bıraktım is hayatını. Calismak sizede iyi gelir.

Bende lustral selectra ilaçlarını 6 aydan fazla kullanıp kilo alan varmi merak ediyorum. Doktor 1 sene en az dedi 6 aydan sonra kg aldırıyormuş diye okudum ve kilo takintim var zaten istemiyorum.

anksiyete benide perişan etti ama ben çalışıyorum ve izin alma şansımda yok. bu siteye giriyorum arada bazı yazılanları tekrar tekrar okuyorum ve işle oyalanmaya çalışıyorum ilaçların etkisi bazen uzun sürebiliyor sabırlı olun ve bilin ki geçecekkkkkkk

merhabalar yılların anksiyete hastasıyım. siz benimle birebir uyuşuyorsunuz. benimde anksiyetem geçiyor yıllar sonra geri geliyor. ilaç kullanıyorum iyiye gidiyor sonra başa sarıyor. ağrı olayı genel anlamda herkeste aynı gibi sol taraf sol kol sol göğüs sırt bende de aynı yerler. boğazımda yemek kaldı biraz uzun sürdü gitmesi ama ben üstün yeteneklerimle gırtlak kanseri olmaya kadar götürdüm işi neredeyse. sonraki gün ne boğaz ağrısı ne takılma hiç bir şey yok. ağrı olayına çok takıyordum astım hastası olmam nedeniyle sol sırt sol omuz sol göğüs ağrısı yaşıyorum ve hep sanki akciğer kanseri olacağım sanıyorum. 1 ay önce yıllar önce kullandığım ve çok iyi gelen cipralexxx başladım bugünlerde fena değildim ama bu ara nefes darlığı çekiyorum muhtemelen nem oranıyla ilgili ama malesef ilaca rağmen çok da rahat değilim. bu site ve bu konu başlığı bana çok iyi geldi. çünkü aynı ağrılrı yaşayıp doktora gitmiş ve sorun olmadığını öğrenmiş insanların yazıları iyi geldi bana. birde astım olan birini bulsam anksiyete ile nasıl başa çıkıyor diye. umarım şimdi çok daha iyisinizdir. 2021 ortalarında yazdıklarınızı okudum. yakın zamanda yazdınız mı bilmiyorum. ama cevap yazarsanız sevinirim .
Tabiki bu yazdığınız banada iyi geldi gerçekten evet bende cipralex kullanıyorum banada Baya iyi geldi kilodan başka skntim olmadı iki gündür yine geliyor kalp ağrısı nefes darlığı korkuyorum ama eskisi kadar buyutmuyorum

Ben cok uzun sure kullandim o olmadam uyuyamiyordum. Baya 5 6 sene kullandim yani , kilo almadim ben. Bana başlarda çeyreği yetiyordu sonra yarima çıktım. Yan etkisi pek olmadi sadece sabahlari zor uyaniyordum başlarda.
Ya teşekkür ederim cevap verdiğiniz için şimdi ben korkuyorum ilacı kullanmaya 50mg diyorum bişey falan yaparmi

Cipralex in muadili secita ayni yani. Bana cok iyi gelmişti ama bi yan etkisinyuzunden bırakmak zorunda kaldım. Lustrala gore etkisi daha cabuk oluyor. Iyi geleceğine inanin iyi gelir
Bana hafif kaldi gibi. Hala sinirleniyorum ciddi sekilde. Sadece kaygilarim azaldi. Sizde yan etkisi ne oldu. Bende bulanti yapiyor sadece.

Bence onlar aldırmaz diye düşünüyorum bu gece ilaçları felaket ya korkuyorum içmeye 50 mg
Bence 2 ye bolerek baslayin ben ilk 4 e bölmüştüm yinede uyutmustu beni. Ama bana kg yapmadi bilmiyorum ben kendimi tutan bir insanim istahim acilsa bile. 4 sene oldu hatirlayamiyorum cokiyi. Sizin kullanma nedeniniz nedir onu? Uykusuzluk mu

Bence 2 ye bolerek baslayin ben ilk 4 e bölmüştüm yinede uyutmustu beni. Ama bana kg yapmadi bilmiyorum ben kendimi tutan bir insanim istahim acilsa bile. 4 sene oldu hatirlayamiyorum cokiyi. Sizin kullanma nedeniniz nedir onu? Uykusuzluk mu
Yarim iciyorum yeni basladim. Depresyon kaygi bozuklugu ofke patlamalari asiri sinirli olmam sebebiyle. Haftaya 1 butun icecegim. Uyku yapiyor diye yarim iciyordum. Ama sinirlerimi basirmiyor. Kucuk bebegim var. Istahsiz oldugu zamanlar cildiriyorum.

Yarim iciyorum yeni basladim. Depresyon kaygi bozuklugu ofke patlamalari asiri sinirli olmam sebebiyle. Haftaya 1 butun icecegim. Uyku yapiyor diye yarim iciyordum. Ama sinirlerimi basirmiyor. Kucuk bebegim var. Istahsiz oldugu zamanlar cildiriyorum.
Inanın çocukların yemediği icin besin eksiklikleri vitamin vb ile çözülürken yesin diye yapılan baskı hayatboyu uzerinde iz bırakıyor. Kendi aclik tokluguna saygi duyamayan özgüveni olmayan bireyler yetişiyor. Ne garip ki bende ilaci oğlumun fazla yemesine tahammul edebilmek icin içiyorum:) bu durumlar çocuklarda travmatik deneyimler yaşatıyor

Anksiyetemi felan geçtim bu depresyondan nasıl çıkacam yıllardır böyleyim ve hayatımın bir parçası gibi oldu resmen. Ben en son ne zaman depresif değildim hatırlamıyorum bile 😢 ev işlerini zorla yapıyorum sadece yatağımda olmak yorganı kafama örtmek istiyorum. 🥴

Inanın çocukların yemediği icin besin eksiklikleri vitamin vb ile çözülürken yesin diye yapılan baskı hayatboyu uzerinde iz bırakıyor. Kendi aclik tokluguna saygi duyamayan özgüveni olmayan bireyler yetişiyor. Ne garip ki bende ilaci oğlumun fazla yemesine tahammul edebilmek icin içiyorum:) bu durumlar çocuklarda travmatik deneyimler yaşatıyor
Tamam dikkat ederim tesekkur ederim. 🤗
Annem de gorunce bu cocuk kuculmus diyor. Hem de her gordugunde. 4 saatte bir veriyorum yemiyor 5 saat oluyor yemiyor. Sanirim verdigim mamalari begenmiyor. Her gordugune de uzanir cok istahli gibi.

Tamam dikkat ederim tesekkur ederim. 🤗
Annem de gorunce bu cocuk kuculmus diyor. Hem de her gordugunde. 4 saatte bir veriyorum yemiyor 5 saat oluyor yemiyor. Sanirim verdigim mamalari begenmiyor. Her gordugune de uzanir cok istahli gibi.
Boşverin kuculsun ama hem onu hem kendimizi bu yuzden hirpalamak kötü. Cocugumuzun kilolu olmasi iyi anne olduğumuz anlamina gelmiyor önemli olan ona duygularina saygi duyabilmek .onu bir birey kabul edebilmek. Birlikte geçirdiğimiz anlari hatirlayacak büyüyünce. Oyuzden üzülmeyin lütfen. Kim ne derse desin banada dikkat et vb diyorlar kilolu diye ama bilmiyorlarki nekdr çabalıyorum. Kulaklari tikamak gerek bazen

X