-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #11.061
Bana iştah açması için Rexapin 5mg verdi dr bir ayda 10 kilo aldım. İlacı bıraktım iştahım yine gitti.Doktorla görüştüm ben iştah için yazarım dedi ama sen kaygılardan kurtulmaz isen bu süreç devam eder terapi görmen lazım iki hafta da bir gelmen gerekiyor dedi ama maalesef çok pahalı her seansı 270
Bende selectra ve lustral kilo yapmamıştı.Kizlar selectra, lustral kullananlar kilo yaptı mi? Nekdr sure kullandınız? Cipralex cok daha iyi geliyordi selectra gec etki eder dediler 1 hafta oldu ama sanki cipralex e gore etkisi az
Canim benim ben cipralex remetra kullanıyorum aşırı kilo aldım ilaca başladığımda 57 kiloydum şuan 73 kilo olmuşumKizlar selectra, lustral kullananlar kilo yaptı mi? Nekdr sure kullandınız? Cipralex cok daha iyi geliyordi selectra gec etki eder dediler 1 hafta oldu ama sanki cipralex e gore etkisi az
Canim ya bende istahimin gitmesini istiyorum çok kötü oldum piskolojim yeniden bozulduBana iştah açması için Rexapin 5mg verdi dr bir ayda 10 kilo aldım. İlacı bıraktım iştahım yine gitti.
Bende selectra ve lustral kilo yapmamıştı.
İştahınız olup yendiğiniz için mi kilo aldınız yoksa iştah olmadığı halde mi anlamadım.Canim ya bende istahimin gitmesini istiyorum çok kötü oldum piskolojim yeniden bozuldu
Yani ilaç baya iştahımı açtı hele uyku ilacı bildiğin obezite ilacı gibi redepra uyku ilacı olmasına rağmen yemek yemeden yatirmiyor 5 ayda tam 15 kilo almışımİştahınız olup yendiğiniz için mi kilo aldınız yoksa iştah olmadığı halde mi anlamadım.
İlacı ne için yazmıştı ki ?Yani ilaç baya iştahımı açtı hele uyku ilacı bildiğin obezite ilacı gibi redepra uyku ilacı olmasına rağmen yemek yemeden yatirmiyor 5 ayda tam 15 kilo almışımmorelim çok bozuldu doktorumda dedi kesinlikle bırakacağız ben çok karşıyım kilo alan bayanlara dedi başka bı ilaç yazdı napicam bana yardımcı olursanız sevinirim
Panik atak anksiyete bozukluğu var bende 5 aydır ilaç kullanıyorum uyku atağı geçiriyordum onun için gündüz cipralex gece remeron yazmıştı sonra redepra döndük Doktorla konuştum 3 gün önce kendisi bile şok oldu dedi ilk geldiginde kemiktin şuan nasıl böyle oldum kabul etmem antidepresan kilo aldirmasini değiştirdi ilacimi cipralex sknti yok o gece ilacı normalde iştah ilacı diyerekte iciliyormusİlacı ne için yazmıştı ki ?
İştahınızı o ilacın aldırdığını düşünüyorsanız dr kontrolünde ilacı bırakmak gibi çözüm
O zaman dr ile görüşüp gece içtiğinizi bırakarak çözüm bulabilirsinizPanik atak anksiyete bozukluğu var bende 5 aydır ilaç kullanıyorum uyku atağı geçiriyordum onun için gündüz cipralex gece remeron yazmıştı sonra redepra döndük Doktorla konuştum 3 gün önce kendisi bile şok oldu dedi ilk geldiginde kemiktin şuan nasıl böyle oldum kabul etmem antidepresan kilo aldirmasini değiştirdi ilacimi cipralex sknti yok o gece ilacı normalde iştah ilacı diyerekte iciliyormus
Gece ilacımı degistirdik daha almadım eczanelerde yoktu bı kaç güne alicam acaba ilacı biraktigimda eski kiloma dusermiyimO zaman dr ile görüşüp gece içtiğinizi bırakarak çözüm bulabilirsiniz
İlaçların her bünyeye etkisi farklı ama ben rexapin i bıraktığımda iştahım kesildiği için kilom düşmeye başlamıştı.Gece ilacımı degistirdik daha almadım eczanelerde yoktu bı kaç güne alicam acaba ilacı biraktigimda eski kiloma dusermiyim
Remeronun cok istah actigini arkadasimda gördüm. Cipralex yaparmi bilmiyorum ama remeronu icen arkadasim 50 kiloydu 10 kg almıştı oda bıraktı. Doktorunuzun bu konuda hassas olmasi guzelPanik atak anksiyete bozukluğu var bende 5 aydır ilaç kullanıyorum uyku atağı geçiriyordum onun için gündüz cipralex gece remeron yazmıştı sonra redepra döndük Doktorla konuştum 3 gün önce kendisi bile şok oldu dedi ilk geldiginde kemiktin şuan nasıl böyle oldum kabul etmem antidepresan kilo aldirmasini değiştirdi ilacimi cipralex sknti yok o gece ilacı normalde iştah ilacı diyerekte iciliyormus
Kac ay kullandınızBana iştah açması için Rexapin 5mg verdi dr bir ayda 10 kilo aldım. İlacı bıraktım iştahım yine gitti.
Bende selectra ve lustral kilo yapmamıştı.
Valla lustral i bir yıl kadar kullandım belki daha fazla selectra da aynı şekildeKac ay kullandınız
Kilo yapmamasina sevindim çünkü kafamda kilo yapar ilaflar gibi bisi var.Valla lustral i bir yıl kadar kullandım belki daha fazla selectra da aynı şekilde
merhabalar yılların anksiyete hastasıyım. siz benimle birebir uyuşuyorsunuz. benimde anksiyetem geçiyor yıllar sonra geri geliyor. ilaç kullanıyorum iyiye gidiyor sonra başa sarıyor. ağrı olayı genel anlamda herkeste aynı gibi sol taraf sol kol sol göğüs sırt bende de aynı yerler. boğazımda yemek kaldı biraz uzun sürdü gitmesi ama ben üstün yeteneklerimle gırtlak kanseri olmaya kadar götürdüm işi neredeyse. sonraki gün ne boğaz ağrısı ne takılma hiç bir şey yok. ağrı olayına çok takıyordum astım hastası olmam nedeniyle sol sırt sol omuz sol göğüs ağrısı yaşıyorum ve hep sanki akciğer kanseri olacağım sanıyorum. 1 ay önce yıllar önce kullandığım ve çok iyi gelen cipralexxx başladım bugünlerde fena değildim ama bu ara nefes darlığı çekiyorum muhtemelen nem oranıyla ilgili ama malesef ilaca rağmen çok da rahat değilim. bu site ve bu konu başlığı bana çok iyi geldi. çünkü aynı ağrılrı yaşayıp doktora gitmiş ve sorun olmadığını öğrenmiş insanların yazıları iyi geldi bana. birde astım olan birini bulsam anksiyete ile nasıl başa çıkıyor diye. umarım şimdi çok daha iyisinizdir. 2021 ortalarında yazdıklarınızı okudum. yakın zamanda yazdınız mı bilmiyorum. ama cevap yazarsanız sevinirim .Yaşım 22 ya annemlerdeyim akrabalarım gelmişti aşure yaptık mutluydum birden boğazımda yemek kaldı panikledim nefesim daraldı kalbim ağrıdi kötü oldum aklım almıyor bir panik atak anksiyete nasıl bu kadar gerçekçi olabilir
ne kadar zamandır ilaç kullanıyorsunuz. antidepresanlar 6-8 haftada etki etmeye başlıyorYine çok yoğun kaygı krizi yaşıyorum iki farklı ilaç kullanmama rağmen sizlerde de öyle mi ilaçla sıfırlanıyor mu yoksa dönem dönem ilaçla da olsa yaşıyor musunuz benim gibi