Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Aynen bı git için rahat olsun ondan sonrada bı piskiyatir piskolog git gerçekten destek almak şart
Şu kalp olayını bir haledim valla emin olayım sonra psikiyatri giderim gerçekten eşimle ilgilenmez oldum evimi bile temizlemiyorum artık herşeyden vazgeçmiş ölüm u bekleyen bir kalp hastası gibi hissediyorum

Şu kalp olayını bir haledim valla emin olayım sonra psikiyatri giderim gerçekten eşimle ilgilenmez oldum evimi bile temizlemiyorum artık herşeyden vazgeçmiş ölüm u bekleyen bir kalp hastası gibi hissediyorum
Ay canım sen resmen beni anlatıyorsun artık okadar kotuydumki bacağım Ağrısa karnım Ağrısa kalbe yoruyordum direk yataktan kalkmazdim iş yapmazdım yemek yemezdim kalbime bişey olur diye aman canım ben neler gördüm inşallah sendede birşey cikmicak emin ol ben en son kalbe gittiğimde birşeyin yok neden ikna olmuyorsun birdaha gelirsen seni anju yapicam demişti

Panik atak ta kalp krizi gerçek kalp krizi ne çok benziyor Muş valla bir doktor yakınım var sordum kas ağrısı olabilir dedi ben bu hafta bir araştırma hastanesi ne gidcm emin olayım o beyin olmayan kafam bir ikna olsun sonra psikiyatri gdcm ama iki dir böyle oluyor um ve kendimi acilde buluyorum genç yaşta ölcm diye korkuyorum çocuklar im var onlar bensiz ne yapar

Evet malesef bende öyle düşünüyordum ve ben piskiyatire gitmeme rağmen yinede acillere koşuyordum ama. Artık çok şükür tanıyorum hastalığımi en önemlisi bu ilaçlar beni olumlu yönden etkiledi

Ne güzel canım ama öncelik le derin bir muaneden geçmemi düşünüyorum çünkü bazen sancı giriyor ödüm kopuyor en azından emin olayım hep arada yokluyor bu sanci

Ne güzel canım ama öncelik le derin bir muaneden geçmemi düşünüyorum çünkü bazen sancı giriyor ödüm kopuyor en azından emin olayım hep arada yokluyor bu sanci
o sancılar genelde kas agrsı oluyo stres kaynaklı surekli gergin oldugnuzdan kendinizi kastgnzdan istem dısı o bolgelere odaklı oyuzden malesef bole agrilar sancılar oluyo genede icin rahatlar kafan daha rahat olur ama doktor biseyin yok diyosa acebamı diye dusunme gercekten bise olsa zaten gorur merak etme carpntı ek atım bi iki saniye durup yeniden atıyomus gibi seyler oluyormu panik atak zaman bole seylerde yapiyo inan onlar o agrilardan daha korkutucu ama genede gidiyosun doktora hersey gayet normal diyo

Böyle arada bıçak saplanır gibi ağrı oluyor çok korkuyorum Çarşamba gününe randevu aldım o zamaba kadar bir dayanım kalp damar proff.randevu aldım

Aslinda sırtım da çok ağrıyor

Aynen öyle zaman gectikce daha beter şeylerle geliyor

İyim çok şükür idare ediyorum bı iyi bı kötü canım sen nasılsın
Ruhsal olarak bir çöküntü deyim eşimle tartıştık diyor sorunun ne işe çözelim bi an önce bende çok yoruldum bıktım dedim ben çok mu mutluyum böyle sürekli öleceğim kaygısı başladı randevu da aldık gidcm önce kalp doktoru na sonra psikiyatri ye tükendim artık

Canım benim ya bende aynı zamanlari çok yaşadım artık eşimde bıkmışti benden gecicek inşallah sen buna inan bende yarın piskiyatire gidecem ilacımı yükselticem inşallah Allah yardımcımız olsun çok zor canım

Önce kardiyoloji ye randevu aldım emin olmak için prof. Gidecem sonra psikiyatri yaw benim kaç aydır hep sırtım in aynı yeri ağrıyor korkmuyor degilim

esininde destek alması cok önemli cnm mutlaka onuda bi sekilde yönlendir beraber gidin mumkunse doktorun onunlada konusmasını sagla bole durumlarda doktorlar eşlerinde bilinçlenmesi destek olabilmesi icin onlara yönlendirici bilgiler veriyo ben bosanma asamalarna kadar geldim zaman zaman sora esimlede gorusmek istedi doktor sonrasnda zamanla bakıs açısı cok cok degisiyo inan bana nasl yaklasmasi gerektgni ogreniyo daha iyi anlıyo

Evet canım oturup konuştum şükür destek vermeye başladı insan lah herşey iyi olck Allah'ın izni ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…