-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.841
bazen oluyo bole seyler eslerle inan hepimiz ayni seyleri yasadık ama hic takma duyduklarni cunku anlayamiyolar onlarda zorlaniyo ama sen takma git doktoruna kendin icin iyi hissetmek icin kimse icin degil senden daha önemlisi yok inan bana ben yllarca yasadm kah alındım kah krldim kah yanlz kaldm kendi kendime cok ruh hallerimle mücadele ettim zamanla ögreniyosun güçleniyosun bazen kendini aciz hissediyosun ama inan gene kendin icin o caresizliginle mucadele etmeyi öğreniyosun bu durumu yasamayan bilemez anlayamaz oyuzden bu konuda seni elestrenleri hic kafana takma doktoruna gitmeyi sakın ihmal etme
bazen oluyo bole seyler eslerle inan hepimiz ayni seyleri yasadık ama hic takma duyduklarni cunku anlayamiyolar onlarda zorlaniyo ama sen takma git doktoruna kendin icin iyi hissetmek icin kimse icin degil senden daha önemlisi yok inan bana ben yllarca yasadm kah alındım kah krldim kah yanlz kaldm kendi kendime cok ruh hallerimle mücadele ettim zamanla ögreniyosun güçleniyosun bazen kendini aciz hissediyosun ama inan gene kendin icin o caresizliginle mucadele etmeyi öğreniyosun bu durumu yasamayan bilemez anlayamaz oyuzden bu konuda seni elestrenleri hic kafana takma doktoruna gitmeyi sakın ihmal etme
Hayir asla ihmal etmevgit doktoruna için rahat olsun bak bende gittim sanki doktora gidince noluyor canım geçecek inşallah bunların hepsi
Benim eşimde aynıydı canım sabret rabbim bir yokluna koysun. İnsallah canım sen üzülme anlamıyorlar bizi evet yaşamayan bilmez asla bizi bizden başka kimse anlamazEşimle tartıştık sabahten beri ağlıyorumbana diyor senin biseyin yok bende kızdım dedim tm götürme gitmiyorum bende çok yoruldum bu hayyatan herşeyden hiç iyi değilim artık
Çok haklısınBenim eşimde aynıydı canım sabret rabbim bir yokluna koysun. İnsallah canım sen üzülme anlamıyorlar bizi evet yaşamayan bilmez asla bizi bizden başka kimse anlamaz
Şubat ayindada gittim kardiyoloji ye bu ikinci gidişim olcktiHayir asla ihmal etmevgit doktoruna için rahat olsun bak bende gittim sanki doktora gidince noluyor canım geçecek inşallah bunların hepsi
Benim 6 sefer oldu bişey cikmiyorŞubat ayindada gittim kardiyoloji ye bu ikinci gidişim olckti
Eyvah kabulenememeBenim 6 sefer oldu bişey cikmiyor
Bende kabullenmiyorum halada kabul edemiyorumEyvah kabulenememe
kızlar üzgunum ama 17 18 sene oldu hala kabullenemiyorum ama korkmayın şöyle bise oluyo bi sure sora alsyosunuz biraz zor oluyo ama sonunda sunu demeyi ögreniyosunuz ya gecende böyle olmustu ama gecti demekki buda bise yapmicak o anda onu demeyi zamanla ögreniyosunuz zor bi surec evet ama yasaya yasaya oğreniceksiniz bi sure sora kendi kendinizin doktoru oluyosunuz ben en diplerine kadar yasadm bunlari aylarca evden ckamadgm oldu aylarca yatakdan kalkamadigim oldu abartsz dusununce hala diyorum nasl atlattm o gunleri diye ama bi sekilde geciyo en önemlisini soleyim size gercekten ama gercekten size iyi gelen yannda mutlu olabildgnz insanlarla vakit gecirin enerjinizi dusuren insanlardan uzak durun yannda kendiniz gibi olamadigniz herkesden uzak durun milyon tane ilac da kullansaniz en etkili ilac bu olucak yasadikca goruceksiniz ogreniceksinizBende kabullenmiyorum halada kabul edemiyorum
Çok sağolun Allah razı olsun insan böyle msjlar gördükçe bir nebzede olsa iyileşiyor evet gerçekten çok haklısınız bize iyi gelmiyen insanlarla muhabbetimizi kesicegiz rabbim hepimizin yardımcımız olsun inşallah bende en dibleri gördüm onun için çok iyi anliyabiliyorumkızlar üzgunum ama 17 18 sene oldu hala kabullenemiyorum ama korkmayın şöyle bise oluyo bi sure sora alsyosunuz biraz zor oluyo ama sonunda sunu demeyi ögreniyosunuz ya gecende böyle olmustu ama gecti demekki buda bise yapmicak o anda onu demeyi zamanla ögreniyosunuz zor bi surec evet ama yasaya yasaya oğreniceksiniz bi sure sora kendi kendinizin doktoru oluyosunuz ben en diplerine kadar yasadm bunlari aylarca evden ckamadgm oldu aylarca yatakdan kalkamadigim oldu abartsz dusununce hala diyorum nasl atlattm o gunleri diye ama bi sekilde geciyo en önemlisini soleyim size gercekten ama gercekten size iyi gelen yannda mutlu olabildgnz insanlarla vakit gecirin enerjinizi dusuren insanlardan uzak durun yannda kendiniz gibi olamadigniz herkesden uzak durun milyon tane ilac da kullansaniz en etkili ilac bu olucak yasadikca goruceksiniz ogreniceksiniz
Bende yaklaşık 10 ay oldu başlayalı asla böyle bir sorunum yoktukızlar üzgunum ama 17 18 sene oldu hala kabullenemiyorum ama korkmayın şöyle bise oluyo bi sure sora alsyosunuz biraz zor oluyo ama sonunda sunu demeyi ögreniyosunuz ya gecende böyle olmustu ama gecti demekki buda bise yapmicak o anda onu demeyi zamanla ögreniyosunuz zor bi surec evet ama yasaya yasaya oğreniceksiniz bi sure sora kendi kendinizin doktoru oluyosunuz ben en diplerine kadar yasadm bunlari aylarca evden ckamadgm oldu aylarca yatakdan kalkamadigim oldu abartsz dusununce hala diyorum nasl atlattm o gunleri diye ama bi sekilde geciyo en önemlisini soleyim size gercekten ama gercekten size iyi gelen yannda mutlu olabildgnz insanlarla vakit gecirin enerjinizi dusuren insanlardan uzak durun yannda kendiniz gibi olamadigniz herkesden uzak durun milyon tane ilac da kullansaniz en etkili ilac bu olucak yasadikca goruceksiniz ogreniceksiniz
şu kitabın ismini söylersen çok sevinirim kuzum :)Bende yaklaşık 10 ay oldu başlayalı asla böyle bir sorunum yoktutravma sonrası oluştu daha 23 yaşındayım diyorum şimdiden böyleysem demekki 10 yıl sonra ölürüm elim hep kalbimde bişey olsa egk ve ultrason da az olsa bir şey çıkardı . Bir tane kitap pdfsini buldum çok etkili bir kitap doktor lar hastalarina veriyormus buraya PDF bırakamıyorum nasıl oluyor bilmiyorum
Kitabı okuma fırsatım oldu biraz bu kitap la çok denemelr ve araştırma lar olmuş çok etkiliymisşu kitabın ismini söylersen çok sevinirim kuzum :)
Orayı biz bırakalı çok olduKızlar bişey dicem sizin sürekli aynı yerde sırt ağrınız oldu mu benim ki şuan çok ağrıyor valla sol sırt ağrısı kalp tarafısaturasyon cihazı ile dolaşıyorum bu hafta gidip bütün tahlilerimi yaptrcm
Değil dr davit dünyanın en iyi profesörü gelse genede gitmez bu hastalık öyle bir illetKitabı okuma fırsatım oldu biraz bu kitap la çok denemelr ve araştırma lar olmuş çok etkiliymis
DR.DAVİT BURNS İYİ HİSETMEK DUYGUDURUM TERAPİSİ
Ben tam tamına 10 farklı doktora gittim sonuç aynı anca inandım.Tabi ilaçların çok büyük yararı var onu da söyleyimŞubat ayindada gittim kardiyoloji ye bu ikinci gidişim olckti
Evet bende çok mutlu oluyordum doktora gitmekten acile gitmekten ölürsem onlar kurtarır diye düşünüyordum bütün sıkıntılarım geçiyordu sonra aylar geçti şimdi doktordan kaçıyorum ne enteresan bir hastalık anlamadım gittiYok canım çok iyiyim doktora gitmek mutlu ediyor beniinsanlah bişey çıkmaz insanla h piskolojiktir