- 13 Eylül 2020
- 78
- 37
- 34
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.761
yok canm malesef yetmiyo ben 15 yılı gecti bir suru ilac denedim bide şöyle bise her ilac herkesede iyi gelmiyo birinin panik atagını tamamen gecirirken digerini hic etkilemiyo hatta daha beter ediyo oyuzden ilacı bulana kadar gecen sure baya sancılı oluyo inşaallah en kısa zamanda sifa versin Rabbim ama sunu surekli kendine tekrarla bunlar hepsi panik ataktan korkucak bise yok diye diye kendini telkin et inan hepsini daha fazlasni hepimiz yasadık yasıyoruz yanlz degilsin skldkca buraya yaz yasayanlarin hikayelerini okuHayır malatyadayim yinede teşekkür ederim evet ilacın yetersiz geldiğini anladım cipralexx 10mg kullanıyorum gecede yarım remeron kullanıyorum yani trankoyu doktorum gerektiğinde çok kötü olduğunda 1 tane iç demişti ben busefer gittiğimde başka sakinleştirici yazdiracam doktorum yok izinli malesef başka doktora gidicem inşallah ilaç yazar bu aralar beni baya zorluyor artık doktorun 1 ay sonra doz yukseltecegiz demişti demekki bir aydan sonra doz yetmiyor
Evet ben ilk başta duloxx kullandım beni daha kötü etmişti hepimiz yaşıyoruz ama beni perişan eden herzaman farklı gelmesi diğer ataklara benzemedigi için diğeri böyle değildi bu sefer kesin bişey oluyor flaan diyorsun bazen kalp ağrısı bazen sırtıma giriyor bazen baş dönmesi nefes daralması çarpıntı daha neler neler hep farklı yerden vuruyor beter ediyor ama benimki daha çok ağrılarla oluyor çok ağrılarım oluyor ondan kendimi düşünmekten alı kıyamıyorumyok canm malesef yetmiyo ben 15 yılı gecti bir suru ilac denedim bide şöyle bise her ilac herkesede iyi gelmiyo birinin panik atagını tamamen gecirirken digerini hic etkilemiyo hatta daha beter ediyo oyuzden ilacı bulana kadar gecen sure baya sancılı oluyo inşaallah en kısa zamanda sifa versin Rabbim ama sunu surekli kendine tekrarla bunlar hepsi panik ataktan korkucak bise yok diye diye kendini telkin et inan hepsini daha fazlasni hepimiz yasadık yasıyoruz yanlz degilsin skldkca buraya yaz yasayanlarin hikayelerini oku
Cokkk oldu bende ve halada var canimSelam kızlar sırt ağrısı ve kalpte bıçak saplanir gibi ağrı yaşayan oldu mu hiç
Hatta sırt ağrısı suandada var sol kolum ağrıyor aklıma herşey geliyorSelam kızlar sırt ağrısı ve kalpte bıçak saplanir gibi ağrı yaşayan oldu mu hiç
Kalbim iki defa tutup bıraktı ama çok şiddetliydi sendede öyle oluyor muyduHatta sırt ağrısı suandada var sol kolum ağrıyor aklıma herşey geliyor
Kalbim iki defa tutup bıraktı ama çok şiddetliydi sendede öyle oluyor muydu
Bıçak saplanir gibi iki defa üst üste ağrıdı zaten sabah ten beride sırtım ağrıyor duNasil yani canım neler oldu anlatsana
Benimde çok oluyor canim korkma hepsi bu hastalıktan oluyor inan bende aynı durumdayım fazlam var eksiğim yok ilaç kullaniyormusunBıçak saplanir gibi iki defa üst üste ağrıdı zaten sabah ten beride sırtım ağrıyor du
Yok canım hiç gitmedim doktor aBenimde çok oluyor canim korkma hepsi bu hastalıktan oluyor inan bende aynı durumdayım fazlam var eksiğim yok ilaç kullaniyormusun
Çıkardı tabi panik atak olduğunu nerden biliyorsun atak geciriyormusun ben çok doktor gezdim kardiyoloji 6 defa kalp damar 1 defa gittim çok şükür birşey çıkmadı daha nöroloji fizik tedavi sayamadığım daha çok bölüm var hepsi anksiyete ve panik ataktanmis inşallah iyi olursun bir piskiyatire git benceYok canım hiç gitmedim doktor abilmiyorum acaba panik atak mi yoksa gerçekten bişey mi var sence olsa egk çıkma zmiydi
Evet iki defa geçirdim daha önce atakÇıkardı tabi panik atak olduğunu nerden biliyorsun atak geciriyormusun ben çok doktor gezdim kardiyoloji 6 defa kalp damar 1 defa gittim çok şükür birşey çıkmadı daha nöroloji fizik tedavi sayamadığım daha çok bölüm var hepsi anksiyete ve panik ataktanmis inşallah iyi olursun bir piskiyatire git bence
Birde sırtım fena ağrıyor ama durduk yere oldu anidenÇıkardı tabi panik atak olduğunu nerden biliyorsun atak geciriyormusun ben çok doktor gezdim kardiyoloji 6 defa kalp damar 1 defa gittim çok şükür birşey çıkmadı daha nöroloji fizik tedavi sayamadığım daha çok bölüm var hepsi anksiyete ve panik ataktanmis inşallah iyi olursun bir piskiyatire git bence
Panik atak tandır bence canim korkma benim de fena ağrıyor gerçekten bak inan şuan öyle ağrı giriyorki beni korkutuyor bide sol kol ağrısı varBirde sırtım fena ağrıyor ama durduk yere oldu aniden
Ölecem diye korkuyorum o an :-( ne olck bu halimiz ben hiç emin olamıyorum kesin bir kalp rahatsızlığı m varPanik atak tandır bence canim korkma benim de fena ağrıyor gerçekten bak inan şuan öyle ağrı giriyorki beni korkutuyor bide sol kol ağrısı var
Ozaman maşallah sana bitanem çok şükür bak üstüne gidince oluyormuş hiç korkma rabbim yar ve yardımcımiz oluyor gerçekten bak bende hala tam ilesmis değilim korkular ağrılar devam ediyor ama artık üstüne gitmeyi ogrendim çok şükürKızlar ilaç kullandığımdan beri kendimi baya toparladım düşünceler hala geliyor ama eskisi gibi değil çok şükür bebeğimle gündüzleri evde tek kalabiliyorum bebeğime bağlılığımda artıyor şükürler olsun yarın eşim nöbete gidecek ilk defa gece yanlız kalacağız oğlumla evde inşAllah bu korkumuda atlatırım B Bero44 H hayalethesapNiloyatospikk sizin cesaretlendirmeniz ve moral vermeniz sayesinde bu kadar yol katettim inşAllah Rabbim hepimizin şifasını verir
Bende ayniydim 6 sene hastane hastane dolandım boşa hepsi bu hastalıktan canim korkma ben ilaç içmeme rağmen hastalığımi tanımama rağmen bazen ikna olamıyorum sen korkma sadece deki bu bir atak gecicek bişey olmucak ve lütfen yolun başındayken tedavini olÖlecem diye korkuyorum o an :-( ne olck bu halimiz ben hiç emin olamıyorum kesin bir kalp rahatsızlığı m var
Ben panik atak olduğunu düşünmüyorumBende ayniydim 6 sene hastane hastane dolandım boşa hepsi bu hastalıktan canim korkma ben ilaç içmeme rağmen hastalığımi tanımama rağmen bazen ikna olamıyorum sen korkma sadece deki bu bir atak gecicek bişey olmucak ve lütfen yolun başındayken tedavini ol