Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Yok canım çok iyiyim doktora gitmek mutlu ediyor beni insanlah bişey çıkmaz insanla h piskolojiktir
İnşallah canım bende bugün gittim ilacımı dozunu yükselttik tek başıma gittim ama bir kötü oldum nefesim daralıyor kalbim ağrıyor kolum ağrıyor çarşının ortasında birden bı başım döndü dedim eywah hemen kendimi mağazaya attım

korkma o ben tek kalınca banada oluyr heleki az önce oldu yine

Ay çok zor ya gündüz öyle oldum ya şimdi hiç iyi degiljm
Panik atak krizi canım beynin seninle oynuyor halbuki hicbiseyimiz yok canım sen hangi doktora gidiyorsun devlet mi özel mi branjinda ne kadar iyi bir doktor normalde kullandığın ilaçlar fayda etmeli ve terapide alman lazım doktor tedavisi altında hala atak geçiriyorsun

Hayır canım eski gunlerime göre çok şükür iyiyim eskiden bildiğin bitkisel hayata girmiş gibiydim piskiyatire gidiyorum devlet hastanesi doktorum çok çok iyi benle hemde terapi yapıyor doktorum izine çıkmış ondan bu seferlik başka doktora gittim yani ilaç kullanınca atak komple yok olmucak zamanla

İyi olacak sin canım inşallah darısı bana insanlah suan kendimi inandiramiyorum hasta olmadığıma şimdide kanser hastası miyim diyorum sırtının aynı yeri çok ağrıyor

Hiç deme şimdide sırtım ağrıyor diye kanser teşhisi koydum yarın gdcm eğer bişey çıkmasa vallaha direk psikiyatri gidcm artık dun esimede anlattım dedim sürekli hasta hissediyorum öleceğim i zanediyorum iyi değilim eşim diyor ben ölüme gidiyor um ama yinede acile doktor a gitmiyor um senin psikolojin bozulmuş gidiyor uz ama boşuna hiç birşeyin yok

Kafama koymuşum gidip kalple ilgili ne varsa hepsini istiyorum yapsın

Sen tedavi görüyor musun tatlım

Sen tedavi görüyor musun tatlım
evet ben paxera xanax kullanyodum simdi bes aydr falan paxerayı kullanmiyorum xanax kotu oldugumda alyorum yarım ama bu kalp sikayetleri zamanla kalmiyo emin ol onlar baslarda oluyo genelde sora onlar geciyo baska biselere taklyosun ama bibsure sora hepsine alsyosun zaten psikiyatri ilaca baslarsa sendede skntilarn kalmaz hic korkma

Çok iyi birde benim alerjim var bazı ilaçlara acaba gelir mi bana

sana en iyi gelicek ilacı bulucaktr doktor sen hic merak etme doktora inan guven en onemlisi bu baktn icine sinmiyo doktorun konusma tarzi ozaman baska doktor bul doktorla anlasabilmekde cok onemli
Eşimle tartıştık sabahten beri ağlıyorum bana diyor senin biseyin yok bende kızdım dedim tm götürme gitmiyorum bende çok yoruldum bu hayyatan herşeyden hiç iyi değilim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…