Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Kızlar ilaç kullandığımdan beri kendimi baya toparladım düşünceler hala geliyor ama eskisi gibi değil çok şükür bebeğimle gündüzleri evde tek kalabiliyorum bebeğime bağlılığımda artıyor şükürler olsun yarın eşim nöbete gidecek ilk defa gece yanlız kalacağız oğlumla evde inşAllah bu korkumuda atlatırım B Bero44 H hayalethesap Niloyatospikk Niloyatospikk sizin cesaretlendirmeniz ve moral vermeniz sayesinde bu kadar yol katettim inşAllah Rabbim hepimizin şifasını verir
Yaaa çok sevindim ❤️ Rabbim yardımcın olsun inşallah 🤲🏻 Daraldığında yaz destek olalım 🥰 gelecek günlerde bu günlerimize gülerek bakacaz inanıyorum yani inanmak istiyorum 😏

Yaa kızlar kasıklarımda batma oldu göğüslerimde de ağrı var yumurtlama döneminde olur muydu bunlar yoksa hamilelik mi 😌

ilaç içecem korkuyorum 😦

Sadece iki defa bıçak saplar gibi ağrıdı geçti ama aşırı yorgun um ve halsiz iki tane ağrı kesici yedim sabahten beri
İşte bu atak sonrasında bitkin halsiz oluyorsun korkma senin birşeyin yok bunların hepsi bir oyun ben kalple alakalı okadar şeyler cektimki bunada şükür diyorum bildiğin sol tarafın kopmle agriyordu

İşte bu atak sonrasında bitkin halsiz oluyorsun korkma senin birşeyin yok bunların hepsi bir oyun ben kalple alakalı okadar şeyler cektimki bunada şükür diyorum bildiğin sol tarafın kopmle agriyordu
Valla sana bisey olmadıysa bana hiç bişey olmaz herhalde baksana sbahten beri ağzım kurumuş öldüm valla

X