- 27 Kasım 2015
- 1.397
- 3.046
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.781
Yaaa çok sevindimKızlar ilaç kullandığımdan beri kendimi baya toparladım düşünceler hala geliyor ama eskisi gibi değil çok şükür bebeğimle gündüzleri evde tek kalabiliyorum bebeğime bağlılığımda artıyor şükürler olsun yarın eşim nöbete gidecek ilk defa gece yanlız kalacağız oğlumla evde inşAllah bu korkumuda atlatırım B Bero44 H hayalethesapNiloyatospikk sizin cesaretlendirmeniz ve moral vermeniz sayesinde bu kadar yol katettim inşAllah Rabbim hepimizin şifasını verir
Peki gecmedimi canım kalp ağrısı varmiBen panik atak olduğunu düşünmüyorumyani bu ağrı şiddetliydi ve tutup bıraktı
Sadece iki defa bıçak saplar gibi ağrıdı geçti ama aşırı yorgun um ve halsiz iki tane ağrı kesici yedim sabahten beriPeki gecmedimi canım kalp ağrısı varmi
İşte bu atak sonrasında bitkin halsiz oluyorsun korkma senin birşeyin yok bunların hepsi bir oyun ben kalple alakalı okadar şeyler cektimki bunada şükür diyorum bildiğin sol tarafın kopmle agriyorduSadece iki defa bıçak saplar gibi ağrıdı geçti ama aşırı yorgun um ve halsiz iki tane ağrı kesici yedim sabahten beri
Hamilelik supenmi var canmYaa kızlar kasıklarımda batma oldu göğüslerimde de ağrı var yumurtlama döneminde olur muydu bunlar yoksa hamilelik mi
ilaç içecem korkuyorum
Çokta şüphe denmez ama oldu bişeylerHamilelik supenmi var canm
Hadi hayırlısı olsun canım benimde günüm geçti spral var ama yinede korkuyorumÇokta şüphe denmez ama oldu bişeyler
Rabbim bir can veriyorsa sabrinida veriyor bende şuan hic iyi değilim ya sırtım kalbim ağrıyor korkuyorum yaanapsam ki şimdi iki üç gündür korona oldum mu düşüncem vardı halsizlik eklem ağrısı vs şimdi bide bu ne yapsam ki acaba
Size de rabbim hayırlısını nasip etsinHadi hayırlısı olsun canım benimde günüm geçti spral var ama yinede korkuyorum
Sizin neyiniz varRabbim bir can veriyorsa sabrinida veriyor bende şuan hic iyi değilim ya sırtım kalbim ağrıyor korkuyorum yaa
Panik atak malesef biliyorum ama öyle bı geliyoki korkutuyorSize de rabbim hayırlısını nasip etsinİsteyen herkese de nasip etsin
Sizin neyiniz var
Strese sokan bir durum mu oldu bir düşünce vs özel değilse anlatıp rahatlayabilirsinPanik atak malesef biliyorum ama öyle bı geliyoki korkutuyor
Yani biraz oldu bir tanıdığımız vefat etti onu kafaya taktım çocuklarda baya yordu sonrada akşamda patladımStrese sokan bir durum mu oldu bir düşünce vs özel değilse anlatıp rahatlayabilirsin
Valla sana bisey olmadıysa bana hiç bişey olmaz herhalde baksana sbahten beri ağzım kurumuş öldüm vallaİşte bu atak sonrasında bitkin halsiz oluyorsun korkma senin birşeyin yok bunların hepsi bir oyun ben kalple alakalı okadar şeyler cektimki bunada şükür diyorum bildiğin sol tarafın kopmle agriyordu
İşte tamda bunlar panik atak ağız kuruluğu hepsi aynen ben acillere koşuyordum yıllarca geceler boyu ondan korkma yaniValla sana bisey olmadıysa bana hiç bişey olmaz herhalde baksana sbahten beri ağzım kurumuş öldüm valla
Amin Allah razı olsun evet küçükler biri 4 yaşında biri 2 yasinda. Çok yaramazlar durmuyorlar hiçBaşınız sağolsun rabbim geri de kalanlara sabır ve sağlıklı ömür versinküçükler mi çocuklarınız
Gece tır tır tidredim tekrar kalbim öyle ağrır mı diyeİşte tamda bunlar panik atak ağız kuruluğu hepsi aynen ben acillere koşuyordum yıllarca geceler boyu ondan korkma yani
Maşallah maşallahAmin Allah razı olsun evet küçükler biri 4 yaşında biri 2 yasinda. Çok yaramazlar durmuyorlar hiç