- 30 Mart 2020
- 219
- 117
- 32
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.741
kuzumö benim de ağrılar azaldı biraz çok şükür de nefes darlığı yaşıyorum ya. böyle birden nefesim kesilecekmiş gibi geliyor. boğazımda bir yumru var sanki. göğsüme öküz oturmuş gibi.Çok şükür öncekine göre iyim ilaçlar gerçekten faydasını gösterdi ama arada yine yokluyor bu sol taraf ağrılarıdün gece yine ufak bı atak gecirdim uykudan uyanır uyanmaz hemen kalbime ağrı girdi korktum şimdide biraz temizlik yaptım
Ayy beni anlattın resmen bende 3 gündür bu sıkıntıları çekiyorum malesef boğazımda yumru varmış gibi nefesim kesilecek gibikuzumö benim de ağrılar azaldı biraz çok şükür de nefes darlığı yaşıyorum ya. böyle birden nefesim kesilecekmiş gibi geliyor. boğazımda bir yumru var sanki. göğsüme öküz oturmuş gibi.
benimde öyle kuzum. yani böyle durup dururken geliyor bir de. oofff yaşadığım hissiyatı anlatamam.Ayy beni anlattın resmen bende 3 gündür bu sıkıntıları çekiyorum malesef boğazımda yumru varmış gibi nefesim kesilecek gibi
Anlatmasanda ben seni çok iyi anlıyorum canım çok zor bı kaç gündür içimde bı huzursuzluk bişey olacak korkusu bide üstüne bunlar olunca herşey bitiyor bende Allah yardımcımız olsun yabenimde öyle kuzum. yani böyle durup dururken geliyor bir de. oofff yaşadığım hissiyatı anlatamam.
ay melisa demledim şimdi onu içeceğim o biraz iyi geliyor.Anlatmasanda ben seni çok iyi anlıyorum canım çok zor bı kaç gündür içimde bı huzursuzluk bişey olacak korkusu bide üstüne bunlar olunca herşey bitiyor bende Allah yardımcımız olsun ya
Hayırlı aksamlar ablacım senin eski msjlarini okudum benimle aynı sıkıntıları çekiyorsun nasılsın durumun nasilGünaydın tabi çok şükür bu sabaha uyandık elimiz ayağımız tutuyo evet ömür geçiyo gidiyo dünyalık dertlerin peşinde heder oluyoruz bizde
Sanada canım hayırlı akşamlar ben uzun süredir çok şükür iyiyim darısı sana be herkese olsun inşAllah bende artık bitti ..Hayırlı aksamlar ablacım senin eski msjlarini okudum benimle aynı sıkıntıları çekiyorsun nasılsın durumun nasil
Çok şükür ablam rabbim birdaha yaşatmasın bizlerede o şifayı versin ben ilaç kullanalı 2 ay oldu zaman lazım heralde bugün eltimle tartıştım malesef yenide fenalaştımSanada canım hayırlı akşamlar ben uzun süredir çok şükür iyiyim darısı sana be herkese olsun inşAllah bende artık bitti ..
Amin canım , ben hiç ilaç almadım ısrar ettim ama kullanmak daha hızlı iyileşmektir , ben psikolog terapi aldım çok sık , benim kimseyle tartışmam olamazdı çünkü hiç kimseyi tanımıyo ve hiç konuşmuyodum insanlar artık delirdi gözüyle bakıyo yada acıyodu banaÇok şükür ablam rabbim birdaha yaşatmasın bizlerede o şifayı versin ben ilaç kullanalı 2 ay oldu zaman lazım heralde bugün eltimle tartıştım malesef yenide fenalaştım
Allah razı olsun ablacım inşallah iyi gelir sabahtan beri yataktan kalkamıyorum ya sol tarafim komple ağrıyor içim daraliyor nefesim daralıyor napacam böyle bilmiyorum banada öyle herkes acıyarak bakıyor eşim bile anlamıyor yine geldiler noluyor diyorAmin canım , ben hiç ilaç almadım ısrar ettim ama kullanmak daha hızlı iyileşmektir , ben psikolog terapi aldım çok sık , benim kimseyle tartışmam olamazdı çünkü hiç kimseyi tanımıyo ve hiç konuşmuyodum insanlar artık delirdi gözüyle bakıyo yada acıyodu banane mutlu sana tartışıcak gücün varmış buda iyi bişey , ama stres tetikler tabi çok sakin bi hayat ve çok spor yap çok ağır sporlar yap okadar iyi gelecekki bak abla haklıymış dicen bol dua unutma sakın
Kizlar ben hiç iyi değilim ya uykudan nefes darlığıyla kaltktim sol kolum ağrıyor karnım ağrıyor kalbime bisiler oluyor atakmidir acabakızlar ekstrasistolun ritim bozuklugnun en iyi ilacnı buldum sukur dort gundur iciyorum abartmayım ama bıcak gibi kesti desem yeridir kırkkilitotu mutlaka deneyin hic inanmıyodum ama gercekten birebir yasayan biri olarak inanın fayda ediyo bu skntıyı bos yere cekmeye hic gerek yok en azndan deneyin bi hafta farkı goruceksiniz
Teşekkür ederim sabaha kadar uyuyamadım çok kötü oldum evet ilaç kullanıyorum ama 10 mg kullanıyorum doktorum izine çıkmış bian önce gelseydi gidicem 20 mg çıkaracak valla uyku ilacı içmeme rağmen dün çok kötü oldum eşimi uyandırdım iyi değilim dedim mide bulantısı kalp ağrısı sol kol ağrısı bı kötü oldum aman dedim busefer kesin azdaha acile gidecektimiyisindir insaallah simdi korkma bildigin atak gecirmissin duzeldinmi eger ilac kullaniyosan kontrole git bence bazen ilaclarn dozu bi sure sora yetmeyebiliyo artrmak yada degismek gerekyo kullanmiyosanda mutlaka bi psikiyatriyle gorus
oyle durumlar icin bi ilacın yokmu canm buskas ,ativan yada xanax gibi hzli sakinlestren genelde veriyolar ama cok kotu oludugunda alınca kısa surede kendine geliyosun sora zaten beynin ikna oluyo bu ilacla gectiyse demekki biseyim yok diyeTeşekkür ederim sabaha kadar uyuyamadım çok kötü oldum evet ilaç kullanıyorum ama 10 mg kullanıyorum doktorum izine çıkmış bian önce gelseydi gidicem 20 mg çıkaracak valla uyku ilacı içmeme rağmen dün çok kötü oldum eşimi uyandırdım iyi değilim dedim mide bulantısı kalp ağrısı sol kol ağrısı bı kötü oldum aman dedim busefer kesin azdaha acile gidecektim
Ah ah tranko verdi doktorum ama hiç fayda etmiyor neredeyse bir ay içinde 6 defa kullandım bı faydasını görmedim yani bana iyi gelmiyor doktorum daha gelmemiş bende mecburen başka doktora aldım Çarşamba günü gidicem inşallah ilacın dozunu yükseltelim bencede sizin dediğiniz gibi ilacın dozu yeterli gelmiyor demek çünkü bu aralar yeniden basladioyle durumlar icin bi ilacın yokmu canm buskas ,ativan yada xanax gibi hzli sakinlestren genelde veriyolar ama cok kotu oludugunda alınca kısa surede kendine geliyosun sora zaten beynin ikna oluyo bu ilacla gectiyse demekki biseyim yok diye
Hayır malatyadayim yinede teşekkür ederim evet ilacın yetersiz geldiğini anladım cipralexx 10mg kullanıyorum gecede yarım remeron kullanıyorum yani trankoyu doktorum gerektiğinde çok kötü olduğunda 1 tane iç demişti ben busefer gittiğimde başka sakinleştirici yazdiracam doktorum yok izinli malesef başka doktora gidicem inşallah ilaç yazar bu aralar beni baya zorluyor artık doktorun 1 ay sonra doz yukseltecegiz demişti demekki bir aydan sonra doz yetmiyorcok kullanmamissin ki onu gunde uc kere iciyodum ben sabah ogle aksam ama hafif gelebilir banada pek faydasi olmadı banada soradan hic etki etmemisti senin ilacın yetersiz geliyo bence hangi ilacı kullanyosun bu arada nerde yasıyorsun stanbuldaysan sariyer bolgesine yakınsan çok cok iyi bi doktor önebilirim cok memnun kalırsın