Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Nervium çok şiddetli atak yaşarken aniden kesmişti atağımı bıçak gibi, gerçekten mucize gibi ilaç ama doktor vermişti bir adet, reçete etmemişti çok şanslısınız gerçekten, biz tranko ile devam :))

Şanslı mı sayılırım bilmiyorum ama benim bünye alıştı sanırım eski etkisi kalmadı gibi hissediyorum Tranko dediğinizi hiç deneyimlemedim 3 günde 4 misafir ağırladım ve yanlış bilmiyorsam 3,5 yada 4 nervium içtim ve akşama yine içmem gerekecek gibi

Bende cipralex kullanıyorum o bana iyi geldi bende 6 defa falan kullandım trankoyu bende Ağrı'da kesmiyor bide ben bugün ilacı yutmayı unuttum bugün kalbim ağrıyor nefesim daralıyor bir gün kullanmadım diye böylemi oldum şimdi bu ilacı kessem nolacak aklım almıyor

Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşım hatta arkadaştan da öte kardeşim dediğim insan için Ankarada önerebileceğiniz, OKB konusunda iyi, sağlam bir doktor var mı?
Arkadaşım 36 yaşında ve 9 yaşından beri okb. 9 yaşında 7 yıl Gülseren Budayıcıoğluna gitmiş ama söylediğine göre hiç terapi yapmamış, ilaç yazıp göndermiş. Daha sonra üniversitede bir doktora gitmiş 2 yıl tedavi sonrası tamamen düzelmiş. Yıllardır okb hayatımda yoktu ama yeniden başladı diyor. Kendisinin artık düzeleceğine inancı yok ama benim var. Ona iyi bir doktor bulup ikna edip götürmek istiyorum. Ankarada memnun olanlar cevaplarsanız sevinirim.

ay düşünme öyle ilacı keserken yavaş yavaş keseceksin vücudun alışmış olacak, zaten şikayetlerin bittiğinde kesersin ilacı. Şu an sadece ilacı saatinde içmene bak, sonrasını düşünme doktorun yönlendirir :))

Öyle zaten ama düşünmeden edemiyorum malesef bu aydan sonra zaten 20 mg çıkaracak doktor

Kizlar hiç iyi değilim ya başım dönüyor ağrıyor böyle heryerim uyusuyor panik atakmi sizce bu bı acilemi gitsem
Anksiyete. Biraz sabret canım, aklını dağıt hepimiz dönem dönem yaşıyoruz bunları, geçeceğini hiç bir zaman unutma, sadece “bu bir süreç” diye düşün.

Kizlar bugünde boğazımda yumru varmış gibi oldum yutkundukca bı kötü oluyorum peki budami anksiyeteden beni korkutuyor baya

Teşekkür ederim yardımcı oldugun için canım uyku ilacı içmeme rağmen geceleri kalkıyorum ufaktan nefesim daralıyor kalbim sıkışıyor korkutuyor beni
İlaç başlangıcında oldu benim sadece böyle, ilacın çoktan etki etmesi lazım, düzenli kullanıyor musun? Doktoruna şikayetlerini bildirdin mi? Seni çok iyi anlıyorum, insan gerçekten “Cehennem bu herhalde.” diyor, o kadar zor ki... Olumsuz durumlardan ve olaylardan uzak durmaya çalış, magazin, kadın programları vs izleme, sağlık dışında şeyler araştır ve oku, kafanı dağıt. Olumluya odaklan, komedi filmleri izle. Yürüyüş yap bol bol, meditasyon yap. Bunları alışkanlık haline getir bir nebze rahatlarsın bir de kefir öneriyorlar...

Hiç geçmiyorsa bunlara rağmen ilaca rağmen kan değerlerine baktır belki d vitamini veya demir eksikliği vardır.

Bende zaten kansızlık var ama eski halime göre şuan çok çok iyiyim ilk başlarda resmen bitkisel hayata girmiş gibiydim ilacın faydasını gördüm baya ama ne bileyim ayda bir oluyor ben hemen karamsarlığa düşüyorum yinemi başa sardı diye doktorum zaten kople biteceğini söylemedi 6 ayda biticek insalalh dedi doktorum aylık izine girmiş bian önce gelsede gitsem ilacımı 20 mg cikartacakti baska doktor bana duloxx yazmıştı beni maffetti o ilaç resmen ölüydüm okadar bunalım yasiyordumki ozaman geçirdiğim ataksa benim 6senedir geçirdiğim neydi diye sorgulamaya başlamıştım Allah'a şükür doktor değiştim çok iyi birine denk geldim bana bı piskiyatir olarak terapi veriyor resmen çocuklarım var bazen onlara bakamıyorum kafam kalkmıyor heryerim ağrıyor kalbimde birşeyler oluyor adlandiramadigim rabbim tez zamanda sifamizi versin inşallah bı ölüm haberi alsam oğün mal gibi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…