- 22 Mart 2015
- 1.373
- 2.725
- 34
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #10.721
Nervium çok şiddetli atak yaşarken aniden kesmişti atağımı bıçak gibi, gerçekten mucize gibi ilaç ama doktor vermişti bir adet, reçete etmemiştiTam adını vermek doğrumu bilmiyorum ama bir çok ilacı dr kontrolünde denedim son bir aylık dilimde Sabah paxil ve akşam Rexapin kullanıyorum atağımın geleceğini hissettiğim yada misafir gelmesi gibi durumlarda da nervium alıyorum
Çok şükür öncekine göre iyim ilaçlar gerçekten faydasını gösterdi ama arada yine yokluyor bu sol taraf ağrılarıİnşallah kuzucuğum. Sen iyisin ama dimi?
Kafamı dağıttım arada yine yokluyorİnşallah kuzucuğum. Sen iyisin ama dimi?
Bende tranko içiyorum ama faydasını görmedim hiç sendede öylemiNervium çok şiddetli atak yaşarken aniden kesmişti atağımı bıçak gibi, gerçekten mucize gibi ilaç ama doktor vermişti bir adet, reçete etmemiştiçok şanslısınız gerçekten, biz tranko ile devam :))
Ben sadece atak anlarında 5, 6 kez kullandım tranko, işe yaradı bende ama çok güçlü bi ilaç değil, ağrılarımı kesti sadece. Düzenli olarak cilralex sadeceBende tranko içiyorum ama faydasını görmedim hiç sendede öylemi
Şanslı mı sayılırım bilmiyorum ama benim bünye alıştı sanırım eski etkisi kalmadı gibi hissediyorumNervium çok şiddetli atak yaşarken aniden kesmişti atağımı bıçak gibi, gerçekten mucize gibi ilaç ama doktor vermişti bir adet, reçete etmemiştiçok şanslısınız gerçekten, biz tranko ile devam :))
Bende cipralex kullanıyorum o bana iyi geldi bende 6 defa falan kullandım trankoyu bende Ağrı'da kesmiyor bide ben bugün ilacı yutmayı unuttum bugün kalbim ağrıyor nefesim daralıyor bir gün kullanmadım diye böylemi oldum şimdi bu ilacı kessem nolacak aklım almıyor
Öyle zaten ama düşünmeden edemiyorum malesef bu aydan sonra zaten 20 mg çıkaracak doktoray düşünme öyleilacı keserken yavaş yavaş keseceksin vücudun alışmış olacak, zaten şikayetlerin bittiğinde kesersin ilacı. Şu an sadece ilacı saatinde içmene bak, sonrasını düşünme doktorun yönlendirir :))
Zamanla düzelir merak etmeÖyle zaten ama düşünmeden edemiyorum malesef bu aydan sonra zaten 20 mg çıkaracak doktor
İnşallah ya bugun baya depresifim içimde bı sıkıntı bişey olacak korkusu halsizlik ağrılar bı kötü oldum bu neden acabaZamanla düzelir merak etmedaha önce bende 20 mg kullanmıştım, bu kez gerek görmedi.
Anksiyete. Biraz sabret canım, aklını dağıt hepimiz dönem dönem yaşıyoruz bunları, geçeceğini hiç bir zaman unutma, sadece “bu bir süreç” diye düşün.Kizlar hiç iyi değilim ya başım dönüyor ağrıyor böyle heryerim uyusuyor panik atakmi sizce bu bı acilemi gitsem
İnşallah tez zamanda geçer rabbim bizlere şifa versin çok illet birşeyAnksiyete. Biraz sabret canım, aklını dağıt hepimiz dönem dönem yaşıyoruz bunları, geçeceğini hiç bir zaman unutma, sadece “bu bir süreç” diye düşün.
Evet bu da anksiyeteKizlar bugünde boğazımda yumru varmış gibi oldum yutkundukca bı kötü oluyorum peki budami anksiyeteden beni korkutuyor baya
Teşekkür ederim yardımcı oldugun için canım uyku ilacı içmeme rağmen geceleri kalkıyorum ufaktan nefesim daralıyor kalbim sıkışıyor korkutuyor beniEvet bu da anksiyetekorkma, sakin ol :) güzel videolar var youtube da anksiyete ile ilgili izle :)
İlaç başlangıcında oldu benim sadece böyle, ilacın çoktan etki etmesi lazım, düzenli kullanıyor musun? Doktoruna şikayetlerini bildirdin mi? Seni çok iyi anlıyorum, insan gerçekten “Cehennem bu herhalde.” diyor, o kadar zor ki... Olumsuz durumlardan ve olaylardan uzak durmaya çalış, magazin, kadın programları vs izleme, sağlık dışında şeyler araştır ve oku, kafanı dağıt. Olumluya odaklan, komedi filmleri izle. Yürüyüş yap bol bol, meditasyon yap. Bunları alışkanlık haline getir bir nebze rahatlarsın bir de kefir öneriyorlar...Teşekkür ederim yardımcı oldugun için canım uyku ilacı içmeme rağmen geceleri kalkıyorum ufaktan nefesim daralıyor kalbim sıkışıyor korkutuyor beni
Bende zaten kansızlık var ama eski halime göre şuan çok çok iyiyim ilk başlarda resmen bitkisel hayata girmiş gibiydim ilacın faydasını gördüm baya ama ne bileyim ayda bir oluyor ben hemen karamsarlığa düşüyorum yinemi başa sardı diye doktorum zaten kople biteceğini söylemedi 6 ayda biticek insalalh dedi doktorum aylık izine girmiş bian önce gelsede gitsem ilacımı 20 mg cikartacakti baska doktor bana duloxx yazmıştı beni maffetti o ilaç resmen ölüydüm okadar bunalım yasiyordumki ozaman geçirdiğim ataksa benim 6senedir geçirdiğim neydi diye sorgulamaya başlamıştım Allah'a şükür doktor değiştim çok iyi birine denk geldim bana bı piskiyatir olarak terapi veriyor resmen çocuklarım var bazen onlara bakamıyorumİlaç başlangıcında oldu benim sadece böyle, ilacın çoktan etki etmesi lazım, düzenli kullanıyor musun? Doktoruna şikayetlerini bildirdin mi? Seni çok iyi anlıyorum, insan gerçekten “Cehennem bu herhalde.” diyor, o kadar zor ki... Olumsuz durumlardan ve olaylardan uzak durmaya çalış, magazin, kadın programları vs izleme, sağlık dışında şeyler araştır ve oku, kafanı dağıt. Olumluya odaklan, komedi filmleri izle. Yürüyüş yap bol bol, meditasyon yap. Bunları alışkanlık haline getir bir nebze rahatlarsın bir de kefir öneriyorlar...
Hiç geçmiyorsa bunlara rağmen ilaca rağmen kan değerlerine baktır belki d vitamini veya demir eksikliği vardır.