Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Su an öyle bir durum yok ama gecmiste olan sinir ihlallerinin sonucu yasiyor olabilirim

Benim en az on yillik bir gecmisim var
Ama inatciyim, bunu da halledecegim
Takintiliyim da, bunlarla yasamayi ögrenmisim galiba

Bende yenmiştim ama benimde tekrar hortladı Allah şifa versin pencere balkon nefes alabileceğin havadar yere geç burnundan derinnnnn nefes al ağzından yavaşca ver bunu 5,6 kez yap çarpıntı geçecek daha rahtlıcaksın inşAllah çok geçmiş olsun

Beyninde kemiren takıntılı düşüncelerle başa çıkabiliyor musun ilaçsız

sürekli aklima birseyler geliyor bunu engelleyemiyorum ama sallamiyorum da
Gelmeye devam ediyor ama beni ele geciremiyor
Bazen tiklerim tutuyor, bunu da engelleyebiliyorum
ama kendimi koyversem baya baya takintili, tikli bir insan olabilirim
Kendimi salmiyorum, kendime zaman ayirmaya calisiyorum
Kisisel gelisimime dikkat ediyorum

Ben baya salmis durumdayim suan cok kotuyum

Ben takmamazlık yapamıyorum ya mıç mıç yiyor beynimi

Ben takmamazlık yapamıyorum ya mıç mıç yiyor beynimi
Yok zaten bu bi hastalık takmamak elde değil..Gerçekten öyle..ilaçsız yapmaya çalışıyorum ama yok bigün iyiysem 5gün kötüyüm oyalayanıyprsun kendini istesende çnkü elde olan bişey değil..ben ilaçsız yapabiliyorum kendimi oyalıyorum diyenler bizim kadar ağır yaşamayanlar...

Belki her zaman iyi olmak zorunda değiliz. Hep mutlu ve iyi olmak lazımmış gibi bir algı oluşturuyorlar. Bazen üzüntülü, bazen endişeli, bazen mutlu, bazen sağlıklı bazen hastalıklı olmak hayatın bir parçası. Yediklerinizi de gözden geçirin bence ç. Son yollarda otizm gibi pek çok haftalığın beslenme ve bağırsak düzeni ile ilgili olduğu yazıyor. İlaç tedavisi ve psikoterapi ile de zamanla rahatlarsınız

Insallah beni yalnizlik yoruyor esim gece calisiyor 4 12 gidiyor bu beni cok yipratiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…