- 11 Mayıs 2015
- 6.122
- 8.491
- Konu Sahibi Niloyatospikk
Bakmam lazim, bilmiyorumNorodol mu
Bitkisel, recetesiz bir damla sari kutulu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakmam lazim, bilmiyorumNorodol mu
Merhaba, bu tür rahatsızlıklar sınır ihlalinden oluyormuş. etrafınızdaki insanlara bakın, sınırlarınız ihlal mi ediliyor? etrafınızdaki insanların yanında kendinizi kontrol edin, takıntılarınız ve her türlü anksiyeteniz çoğalıyorsa muhtemelen sınırlarınız ihlal ediliyor demekmiş. psikolog söylüyor.
Benimki kaygi bozukluguydu oglumun otixm oldugunu dusunuyordum o gecti bu panik atak durumu sanirim yeni basladi depremden cok etkilendim marasta deprem bekleniyor dendikce gohsum agriyor kotu senaryolar olusuyor daha doktora gitmedim uc gun sonra ile gidecem onda doktora dansacam once kardiyoloji sonra psikiyatrist
Hayirlisi hakkimizdq insallah bir gun bizde su hayatin keyfine varabilirzBenim en az on yillik bir gecmisim var
Ama inatciyim, bunu da halledecegim
Takintiliyim da, bunlarla yasamayi ögrenmisim galiba
Bende yenmiştim ama benimde tekrar hortladı Allah şifa versin pencere balkon nefes alabileceğin havadar yere geç burnundan derinnnnn nefes al ağzından yavaşca ver bunu 5,6 kez yap çarpıntı geçecek daha rahtlıcaksın inşAllah çok geçmiş olsunYa kizlar seneler önce atlatmistim ben panik atagi hersey yolundaydi
Son aylarda cok stresim oldu derken carpintim basladi yine
Doktora gitmiyorum, ilac kullanmiyorum
Ama rahatsiz olmaya basladim
Kahve icmistim sabahtan ondan midir diyorum ama hergün yasamaya basladim bu durumu
Ne öneririsiniz, telkin etmeye calisiyorum kendimi
Hayir baska sorun da yok, güm güm atiyor rahatsiz ediyor
Beyninde kemiren takıntılı düşüncelerle başa çıkabiliyor musun ilaçsızBenim en az on yillik bir gecmisim var
Ama inatciyim, bunu da halledecegim
Takintiliyim da, bunlarla yasamayi ögrenmisim galiba
Beyninde kemiren takıntılı düşüncelerle başa çıkabiliyor musun ilaçsız
Ben baya salmis durumdayim suan cok kotuyumsürekli aklima birseyler geliyor bunu engelleyemiyorum ama sallamiyorum da
Gelmeye devam ediyor ama beni ele geciremiyor
Bazen tiklerim tutuyor, bunu da engelleyebiliyorum
ama kendimi koyversem baya baya takintili, tikli bir insan olabilirim
Kendimi salmiyorum, kendime zaman ayirmaya calisiyorum
Kisisel gelisimime dikkat ediyorum
Ben takmamazlık yapamıyorum ya mıç mıç yiyor beynimisürekli aklima birseyler geliyor bunu engelleyemiyorum ama sallamiyorum da
Gelmeye devam ediyor ama beni ele geciremiyor
Bazen tiklerim tutuyor, bunu da engelleyebiliyorum
ama kendimi koyversem baya baya takintili, tikli bir insan olabilirim
Kendimi salmiyorum, kendime zaman ayirmaya calisiyorum
Kisisel gelisimime dikkat ediyorum
Yok zaten bu bi hastalık takmamak elde değil..Gerçekten öyle..ilaçsız yapmaya çalışıyorum ama yok bigün iyiysem 5gün kötüyüm oyalayanıyprsun kendini istesende çnkü elde olan bişey değil..ben ilaçsız yapabiliyorum kendimi oyalıyorum diyenler bizim kadar ağır yaşamayanlar...Ben takmamazlık yapamıyorum ya mıç mıç yiyor beynimi
Tüm gün ağrı çektimKizlar kendinizi nasil hissediyorsunuz
Bende aglamamak icin kendimi zor tutuyorum hic iyi degilimTüm gün ağrı çektim
Insallah beni yalnizlik yoruyor esim gece calisiyor 4 12 gidiyor bu beni cok yipratiyorBelki her zaman iyi olmak zorunda değiliz. Hep mutlu ve iyi olmak lazımmış gibi bir algı oluşturuyorlar. Bazen üzüntülü, bazen endişeli, bazen mutlu, bazen sağlıklı bazen hastalıklı olmak hayatın bir parçası. Yediklerinizi de gözden geçirin bence ç. Son yollarda otizm gibi pek çok haftalığın beslenme ve bağırsak düzeni ile ilgili olduğu yazıyor. İlaç tedavisi ve psikoterapi ile de zamanla rahatlarsınız
Neden noldu canımBende aglamamak icin kendimi zor tutuyorum hic iyi degilim
Ayni mevzu evde yalnizken yakalanirsam diye adamin gece ise giidecegi zamanlar napacam benNeden noldu canım
Anne git canım olmazmıAyni mevzu evde yalnizken yakalanirsam diye adamin gece ise giidecegi zamanlar napacam ben
Surekli gidemem ki anca ayda birAnne git canım olmazmı
Bize gel ozaman çok ciddiyim hem korkunuda yendiririm sana benSurekli gidemem ki anca ayda bir