Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Merhaba, bu tür rahatsızlıklar sınır ihlalinden oluyormuş. etrafınızdaki insanlara bakın, sınırlarınız ihlal mi ediliyor? etrafınızdaki insanların yanında kendinizi kontrol edin, takıntılarınız ve her türlü anksiyeteniz çoğalıyorsa muhtemelen sınırlarınız ihlal ediliyor demekmiş. psikolog söylüyor.

Su an öyle bir durum yok ama gecmiste olan sinir ihlallerinin sonucu yasiyor olabilirim

Benimki kaygi bozukluguydu oglumun otixm oldugunu dusunuyordum o gecti bu panik atak durumu sanirim yeni basladi depremden cok etkilendim marasta deprem bekleniyor dendikce gohsum agriyor kotu senaryolar olusuyor daha doktora gitmedim uc gun sonra ile gidecem onda doktora dansacam once kardiyoloji sonra psikiyatrist

Benim en az on yillik bir gecmisim var
Ama inatciyim, bunu da halledecegim
Takintiliyim da, bunlarla yasamayi ögrenmisim galiba

Ya kizlar seneler önce atlatmistim ben panik atagi hersey yolundaydi
Son aylarda cok stresim oldu derken carpintim basladi yine
Doktora gitmiyorum, ilac kullanmiyorum
Ama rahatsiz olmaya basladim
Kahve icmistim sabahtan ondan midir diyorum ama hergün yasamaya basladim bu durumu
Ne öneririsiniz, telkin etmeye calisiyorum kendimi
Hayir baska sorun da yok, güm güm atiyor rahatsiz ediyor
Bende yenmiştim ama benimde tekrar hortladı Allah şifa versin pencere balkon nefes alabileceğin havadar yere geç burnundan derinnnnn nefes al ağzından yavaşca ver bunu 5,6 kez yap çarpıntı geçecek daha rahtlıcaksın inşAllah çok geçmiş olsun

Beyninde kemiren takıntılı düşüncelerle başa çıkabiliyor musun ilaçsız

sürekli aklima birseyler geliyor bunu engelleyemiyorum ama sallamiyorum da
Gelmeye devam ediyor ama beni ele geciremiyor
Bazen tiklerim tutuyor, bunu da engelleyebiliyorum
ama kendimi koyversem baya baya takintili, tikli bir insan olabilirim
Kendimi salmiyorum, kendime zaman ayirmaya calisiyorum
Kisisel gelisimime dikkat ediyorum

Ben baya salmis durumdayim suan cok kotuyum

Ben takmamazlık yapamıyorum ya mıç mıç yiyor beynimi

Ben takmamazlık yapamıyorum ya mıç mıç yiyor beynimi
Yok zaten bu bi hastalık takmamak elde değil..Gerçekten öyle..ilaçsız yapmaya çalışıyorum ama yok bigün iyiysem 5gün kötüyüm oyalayanıyprsun kendini istesende çnkü elde olan bişey değil..ben ilaçsız yapabiliyorum kendimi oyalıyorum diyenler bizim kadar ağır yaşamayanlar...

Belki her zaman iyi olmak zorunda değiliz. Hep mutlu ve iyi olmak lazımmış gibi bir algı oluşturuyorlar. Bazen üzüntülü, bazen endişeli, bazen mutlu, bazen sağlıklı bazen hastalıklı olmak hayatın bir parçası. Yediklerinizi de gözden geçirin bence ç. Son yollarda otizm gibi pek çok haftalığın beslenme ve bağırsak düzeni ile ilgili olduğu yazıyor. İlaç tedavisi ve psikoterapi ile de zamanla rahatlarsınız

Belki her zaman iyi olmak zorunda değiliz. Hep mutlu ve iyi olmak lazımmış gibi bir algı oluşturuyorlar. Bazen üzüntülü, bazen endişeli, bazen mutlu, bazen sağlıklı bazen hastalıklı olmak hayatın bir parçası. Yediklerinizi de gözden geçirin bence ç. Son yollarda otizm gibi pek çok haftalığın beslenme ve bağırsak düzeni ile ilgili olduğu yazıyor. İlaç tedavisi ve psikoterapi ile de zamanla rahatlarsınız
Insallah beni yalnizlik yoruyor esim gece calisiyor 4 12 gidiyor bu beni cok yipratiyor

X