Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Sana dediğim arkadaş canım hani zorla içmelisin bu ilacı demiştim ona da

O his bende oluyor ölecekmiş gibi Allah yardım etsin ilaçların neler
Burası daha aktif sanırım bende yeni üye oldum kızlar ama h astalığım tam 15 yıllık şuan hamile olduğum için çok zor, zamanlar, geçiriyorum ama birileriyle dertleşmek iyi gelir diye buraya üye oldum varmı benim gibi olan sabahları uyandığımda karın ağrısı ve aşırı hızrsuzluk okuyor canım hiçbişey yapmak istmiyor sürekli yatmak istiyorum bu sefer daha Bi çok sıkıntı hiisi giriyor kısır döngü gibi kaygı ve korkularım zaten hep var kötü bişey olacakmış gibi bir his sürekli hüç gitmeyecekmi bu sıkıntılar bende normal insanlar gibi olmak istiyorum hayattan zevk almak keyif almak isterdim sanrım depresyon ağır bastı hamilikte normalde panik atak ve anksiyete var hoş hepsi birbiriyle bağlantılı ilaç almaya başlayalı ağlamaları azaldı ama iç sıkıntısı hiç geçmiyor

Bende de sabah direkt uyandığımda oluyor karın ağrısı wc ye çıkıyorum her an kötü bişey olacak hissi hep korku sen hangi ilacı alıyorsun canım

Tam olarak beni anlattın çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun mide bağırsak kalp çıkmazı arkadan gelen korku kaygınownık iç daralması yalarken ölmek işte

Bende de sabah direkt uyandığımda oluyor karın ağrısı wc ye çıkıyorum her an kötü bişey olacak hissi hep korku sen hangi ilacı alıyorsun canım

ben de bi tek kendim öyleyim sanıyordum ben de sabah gözümü bi iç sıkıntısıyla açıyorum kötü bişey olacak hissi mide bulantısı ve karın ağrısı hepimiz öyleymişiz demek binde şimdi yemekleri yutamayacağım yutkunamayacağım diye korkuyorum sürekli şekil değiştiriyor

Tam olarak beni anlattın çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun mide bağırsak kalp çıkmazı arkadan gelen korku kaygınownık iç daralması yalarken ölmek işte
Sero abla psikologla geçmişti senin bu durumun. Her şeyde tekrar mı edecek böyle? Bir de mesela psikolog bundan sonrası için sana baş etmen için önerilerde bulunmadı mı? Umutsuzluğa düşüyorum ben de.

Sero abla psikologla geçmişti senin bu durumun. Her şeyde tekrar mı edecek böyle? Bir de mesela psikolog bundan sonrası için sana baş etmen için önerilerde bulunmadı mı? Umutsuzluğa düşüyorum ben de.
Ben 2,5 sene şuram ağrıyo şu sıkıntı panık hiçççbiri yoktu bitmişti hemde tam olarak ayyy öyle güzeldiki sağlık çok başka ama kardeşim kanser olunca ve daha sorunlar aşırı üzüntü stres geri hortlattı gecen seneden beri hayat yine zindan ama yinede çok şükür o ağır dönemim gibi asla değilim çopu şeyle başediyorum ben günde gece gündüz kaç kere acillerdeydim artık kendim başediyorum olabildiğince tabi bu atakların nadirde olsa çok büyüğü var bilmem yaşadınızmı Allah yaşatmasın tamam ölüyorum dediğin o olursa kesin hastane uzun zamandan beri yok çok şükür benim şuan en başedemediğim vücudumda somatızasyon bozukluğu deniyo psikoljik ağrılar ve anksiyetenin yaptıkları beni mahvediyo ama inanıyorum geçicek derdi veren Rabbim dermanı verecek hepimize inşAllah

İlaçlara ne zaman başladınız
Şu anan kullanmıyorum 1yıl kullandım bıraktım iyi gelmediği için birde yan etkilerşetkileri olmuştu
Amin amin citoles 10 akşam paxil 10 ama paxili bıraktım uyku yapıyor diye paxera muadilini alıyorum bazen oluyor o çok kötü bişey
Canım muadilide aynı etkiyi yapmıyormuymuş muadili farklımıki

Ben de kendime göre ağır şeyler yaşadım sero abla şuan iyiyim ama o sıkıntı hali var ya içi içine sığmamak, başı dönüyor gibi olmak, mideden gelen bayılma hissi hepsini ve daha fazlasını yaşadım. Rabbim hepimize şifalar versin.

Nefret ediyorum instagramdan faceden insanların mutlu huzurlu resim atmalarından çok acı çekiyorum benim melek kızım etkileniyo annem babam kardeşim ablam üzülüyor yuvam etkileniyo diri.diri mezara konmak gibi birşey hiç.geçmicek gibi inanın panik ataktan daha zor bu his çıldırcam sanki bi yandan virüs vakaları artıyo Allahım 3sene öncesine dönmek istiyorum yada iyileşeceğim güne gitmek biran önce

Aynen aşırı gaz oluyor stresten bende karnım davul gibi şişiyor anksiyete sürekli var bende ama benim ataklarım çom şiddetli oluyor en sonki atağım tam 3 saat sürmüştü acillik oldum tansiyonum yükselmiş çok ilaç verdiler dil altı hamile iken de olur diye çok korkuyorum bazen böyle uzun sürenler oluyormuş sizlerin ataklar kısa mı sürüyor peki

Kızlar rexapini atmadığım zamanlar ben de sabahları sürekli bir bunalma, iç sikintisi yerinde duramama, huzursuzluk hissediyorum. Onu atınca sorun geçiyor ama. Nereye kadar böyle gidecek bilmiyorumm

İşte ben sene de bir iki kere genelde sobnhar döneminde üç saati bulan sakinleştiricilere rağmen zor geçen ataklarım oluyor tanıdığım panik ataklıların çoğunda atakları kısa en fazla yarım saat sürüyor ilaç sız atlatabiliyorlar sakğnleştirici olmadan ben yanımda dışarı çıkamıyorum onlar yanımda olumca Bi güven oluyor ama anksiyete yaşamama engel olamıyorlar çünkü o ataklarom okadar şiddetli oluyorduki kesin ölcem zannediyordumm ama çok şükür geçiyordu ama sonraki günler toparlaması tekrar olacağı korkusu mahvediyor insanı bazı şeyleri yapacağım zaman öncesinde aşırı kaygı oluyor Bi şekilde ilaçlarla öyle böyle idare ediyor insan

Kızlar rexapini atmadığım zamanlar ben de sabahları sürekli bir bunalma, iç sikintisi yerinde duramama, huzursuzluk hissediyorum. Onu atınca sorun geçiyor ama. Nereye kadar böyle gidecek bilmiyorumm
Bende yarım zestad alıyorum uyku içim onu aldığım halde sabahları uyandığımda karın ağrısı huzursuzluk oluyor düşük mü geliyor acaba dozu siz tam mı alıyorsunuz ilaç la geçiyorsa sürekli kullanın aksatmadan çaresi var hiç yoktan bsedece zestad mı kullanıyorsunuz başka antidpresan varmı içtiğiniz

Arkadaşlarının yaşadığı panik atak seninki panik bozukluğu ondan o kadar uzun sürüyor. Benim de öyle. Ömür boyu da ilaç kullanılmaz ne yapacağız inan hiç bilmiyorum.

Amin amin citoles 10 akşam paxil 10 ama paxili bıraktım uyku yapıyor diye paxera muadilini alıyorum bazen oluyor o çok kötü bişey
Ben hamilik öncesi pa.... il kullanıyordum ama 10 bana kesinlikle yetmiyordu Bi dönem sabah 20 akşam 20 alıyordum gecelride rexapin şimdi pro.....c ve zes..... Tad mecburen onlarada bir ay oldum başlayalı

Arkadaşlarının yaşadığı panik atak seninki panik bozukluğu ondan o kadar uzun sürüyor. Benim de öyle. Ömür boyu da ilaç kullanılmaz ne yapacağız inan hiç bilmiyorum.
Sizinde mi uzun sürüyor evet reçetede hep panik bozukluk yazıyor yıllardır ikisinin farkını anlıyamadım ilaçları kesince ben hayattan kopuyorum yeme içme kalmıyor mecburen sürekli içiyorum hayata devam edebilmek için iyimi kötümü bilemiyorum üzülüyorum ama yapacak bişey yok ki keşke, bi çözümü olsa Bi umut olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…