- 23 Ocak 2016
- 33.308
- 49.564
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #2.801
Beni hiç anlayan yok Özge vardı o da bazen gereksiz panikletiyordu beni çok fazla konuşmak istemiyorum kırılıyor bana ama napayım ben de hastayımKeşkeeeee çok isterdim beni anlayan bi arkadaş dost bitane vardı ama oda bodruma yerleşti
İlaçlarını düzenli kullanırsan iştahın normale döner. İlaç istemiyorsan terapiye git daha uzun bir süreç olur belki ama en azından daha garanti.Ben de çok zayıfladım bu arada zaten zayıftım şimdi yürüyen iskelet gibiyim o doktor bozuntusunu da Allah’a havale ediyorum artık beter olsun kendi de inşallah
Bana da tranko buskas verdi sabah aç karna alıcaksın yemekten önce dedi şimdi aşırı panik kaygı geldiğinde alıyorum ama Ramazanda hep sahurda zanax aldım şimdi de geçen akşam ölüyorum sandım nefesim kesildi hemen zanax aldım bitiyor nabcam bakalımBence doktor verdiyse kullanmalısın. Bana tranco buskas verdi ataraksla aynı işleve sahip. Akşamları al demişti. Bir de ilaçlar ilk başta biraz yan etki yapar ama sonra kaybolur yan etkiler.
Lustral iştah kesiyor canım benim de inanılmaz iştahımı kesmişti bişey yiyemedim hemen bıraktım o ilacıNe demek canım ben de sorup öğreniyorum. Hayır öncesinde l. stral kullanmıştım. Ona rağmen yaşadıklarım hem artıp hem de beni yeme içmeden de kesince tekrar doktora gittim. Çok şükür bu günlerime.
Faverin iyi mi geldi bende de bazen inanılmaz iç sıkıntısı oluyor bunun için de konuşucam Dr laYasaktır diye yazmadım canım değilse yazayım faverin ilacımın adı. Evet tek ilaç kullanıyorum.
Ben doktora yalvarıp yatırtmıştım kendimi belki iyileşirim diyeOluyo canım hastaneye bakırköye yatırılma anksiyetesi başladı şimdide
Doktorum bana 6 haftada tam etkisini gösterir ilaçlar demişti onun için atarax tranko buskas falan veriyorlarAyy gerçekten mi içim rahatladı o zaman ben de 3. Günündeyim de ilaçlar niye etki etmedi diyordum demek o kadar sürüyor inanın içim rahatladı Allah razı olsun
Bigün gene çok ağır dönemde gittim hastaneye doktor verdi tranko buskası ilaç içemiyorum ama çokda kötüyüm hastanede içeyim dedim içtim bitane ayyy bidaha asla içmem dedim okadar kötü oldumki belkide ilaçtan bile değildi kendi paniğimdi ama şimdi doktorlar onu verse ayyy sakın asla içmem diyorumBence doktor verdiyse kullanmalısın. Bana tranco buskas verdi ataraksla aynı işleve sahip. Akşamları al demişti. Bir de ilaçlar ilk başta biraz yan etki yapar ama sonra kaybolur yan etkiler.
Bana iyi geldi canım. Ama dediğim gibi iki buçuk ay sonra fayda gördüm.Faverin iyi mi geldi bende de bazen inanılmaz iç sıkıntısı oluyor bunun için de konuşucam Dr la
Mesajın nasıl umut oldu banaF... verin adlı ilacı kullanıyorum canım. Ben de ümide kesmiştim birden tak diye bitti içimdeki sıkıntı. İnan ölüyordum yerimde duramıyordum. Şimdi öyle değilim çok şükür. Bir de psikoloğa da gideceğim o zaman tamamen iyi olacağıma inanıyorum.
Olabiliyor sero abla belki ilaç gerçekten sana iyi gelmedi belki de ilaç içmekten korktuğun için paniğe sürükledi seni.Bigün gene çok ağır dönemde gittim hastaneye doktor verdi tranko buskası ilaç içemiyorum ama çokda kötüyüm hastanede içeyim dedim içtim bitane ayyy bidaha asla içmem dedim okadar kötü oldumki belkide ilaçtan bile değildi kendi paniğimdi ama şimdi doktorlar onu verse ayyy sakın asla içmem diyorumbide prozac içtim bikere ondada dakkada doktorun yanına gittim kalbim çok kötü diye
Ne güzel sana umut verebildiysem. Rabbim şifa versin sana da.Mesajın nasıl umut oldu bana
Ahhh canım o panik korku zaten hep benim başımı yiyenOlabiliyor sero abla belki ilaç gerçekten sana iyi gelmedi belki de ilaç içmekten korktuğun için paniğe sürükledi seni.
Hepimize inşAllahhhhhNe güzel sana umut verebildiysem. Rabbim şifa versin sana da.
Rabbim kolaylık versin inşallah. Ben bu rahatsızlığa karşı daha cesur olmak için ya metin esmasını çekiyorum her gün.Pazartesi diş çekimi inşAllah bu kez başarabilirim kızlar bu seferde başka bi hastane ve doktor denicemişte bu hastalığın bi ayrı çilesi hastane hastane doktor doktor geziyom hem psikoloji hem maddi açıdan çok zor bi durum
Bende yapayım gidene kadar faydası olur inşAllah aminnn canımRabbim kolaylık versin inşallah. Ben bu rahatsızlığa karşı daha cesur olmak için ya metin esmasını çekiyorum her gün.
Ben de öyle farklı farklı psikiyatrilere gidiyorum ben psikoz muyum şizofren belirtileri mi diye Allahım yardım etsin yine almaya çalışıyorum farklı bir Dr a randevu bi tane bile yokPazartesi diş çekimi inşAllah bu kez başarabilirim kızlar bu seferde başka bi hastane ve doktor denicemişte bu hastalığın bi ayrı çilesi hastane hastane doktor doktor geziyom hem psikoloji hem maddi açıdan çok zor bi durum
Kaç adet çekiyorsun canım sayı var mıRabbim kolaylık versin inşallah. Ben bu rahatsızlığa karşı daha cesur olmak için ya metin esmasını çekiyorum her gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?