Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Ben de çok zayıfladım bu arada zaten zayıftım şimdi yürüyen iskelet gibiyim o doktor bozuntusunu da Allah’a havale ediyorum artık beter olsun kendi de inşallah
İlaçlarını düzenli kullanırsan iştahın normale döner. İlaç istemiyorsan terapiye git daha uzun bir süreç olur belki ama en azından daha garanti.

Bence doktor verdiyse kullanmalısın. Bana tranco buskas verdi ataraksla aynı işleve sahip. Akşamları al demişti. Bir de ilaçlar ilk başta biraz yan etki yapar ama sonra kaybolur yan etkiler.
Bana da tranko buskas verdi sabah aç karna alıcaksın yemekten önce dedi şimdi aşırı panik kaygı geldiğinde alıyorum ama Ramazanda hep sahurda zanax aldım şimdi de geçen akşam ölüyorum sandım nefesim kesildi hemen zanax aldım bitiyor nabcam bakalım

Lustral iştah kesiyor canım benim de inanılmaz iştahımı kesmişti bişey yiyemedim hemen bıraktım o ilacı

Ayy gerçekten mi içim rahatladı o zaman ben de 3. Günündeyim de ilaçlar niye etki etmedi diyordum demek o kadar sürüyor inanın içim rahatladı Allah razı olsun
Doktorum bana 6 haftada tam etkisini gösterir ilaçlar demişti onun için atarax tranko buskas falan veriyorlar

Bence doktor verdiyse kullanmalısın. Bana tranco buskas verdi ataraksla aynı işleve sahip. Akşamları al demişti. Bir de ilaçlar ilk başta biraz yan etki yapar ama sonra kaybolur yan etkiler.
Bigün gene çok ağır dönemde gittim hastaneye doktor verdi tranko buskası ilaç içemiyorum ama çokda kötüyüm hastanede içeyim dedim içtim bitane ayyy bidaha asla içmem dedim okadar kötü oldumki belkide ilaçtan bile değildi kendi paniğimdi ama şimdi doktorlar onu verse ayyy sakın asla içmem diyorum bide prozac içtim bikere ondada dakkada doktorun yanına gittim kalbim çok kötü diye

Olabiliyor sero abla belki ilaç gerçekten sana iyi gelmedi belki de ilaç içmekten korktuğun için paniğe sürükledi seni.

Pazartesi diş çekimi inşAllah bu kez başarabilirim kızlar bu seferde başka bi hastane ve doktor denicem işte bu hastalığın bi ayrı çilesi hastane hastane doktor doktor geziyom hem psikoloji hem maddi açıdan çok zor bi durum

Rabbim kolaylık versin inşallah. Ben bu rahatsızlığa karşı daha cesur olmak için ya metin esmasını çekiyorum her gün.

Ben de öyle farklı farklı psikiyatrilere gidiyorum ben psikoz muyum şizofren belirtileri mi diye Allahım yardım etsin yine almaya çalışıyorum farklı bir Dr a randevu bi tane bile yok

Kızlar hiç kuaföre gittiniz mi saçlarım çok tuhaf şekildeler kuaföre gitmeye de korkuyorum sizce gitmeyim mi eve geldim mi ya korona geçti mi diye yicem durcam kendimi ya geçerse ondan da korkuyorum keşke kesmeseydim hala şaşırıyorum nasıl yaptım ben bunu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…