- 23 Ocak 2016
- 33.474
- 49.755
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #12.761
İlacı neden bıraktın ki aniden bırakılmaz da başa sarar bence hemen ilacına başla Ramazan ayındayız oruç tutacağız diye var gücümle ilacımı içtim birçok çarpıntım oldu senin de yaşadığın semptomların altında kayınpederini kaybetmiş olman yani stres ve üzüntü yatıyor ben de vücudumda en ufak bir ağrı olsa kötüye yoruyorum ilaç içtiğimde bu azalıyorYaklaşık üç ay önce ben de siteye yazmıştım bundan altı ay öncesinde kayınbabamı kaybettim sonrasında kanser olma ölüm korkusu beynimde tümör var korkusu başladı çok yıprandım bu süreçte 10 kg verdim sonra psikryatiye gittim antidepresan yazdı misol 50 mg ardından antidepresan‘ı kullanınca kendimi iki ay çok iyi hissettim sonrasında aynı şeyler düşünceler yeniden tekrar etmeye başlayınca antidepresanı bıraktım ramazan başında bu sefer daha da kötü oldum şu an çok kötü durumdayım ilaca tekrar başlasam mı başlamasam bilemiyorum sürekli fiziksel olarak başımda boynumda ağrılar oluyor ve ben bu ağrıları kötüye yoruyorum doktora gitmeye de korkuyorum bişey çıkacak diye ne yapacağımı bilmiyorum