• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Kızlar hiç kuaföre gittiniz mi saçlarım çok tuhaf şekildeler kuaföre gitmeye de korkuyorum sizce gitmeyim mi eve geldim mi ya korona geçti mi diye yicem durcam kendimi ya geçerse ondan da korkuyorum keşke kesmeseydim hala şaşırıyorum nasıl yaptım ben bunu diye 😔
Randevuyla çalışıyorlar önlemde alıyorlar git bence

Evet yatırdı ama gecesine çıktım tlf yasaktı kızım yanımda yok dön Allah dön bi iğne vurdular bi de zanax nasıl sersem oldum😪hemşireye dedim ben çıkcam bu saatte salamam Dr u aradı eşimi aradım geldi aldı yolda nasıl gittiğimi bile hatırlamıyorum nasıl iğne vurduysa ben o kadar ağır bi hasta değildim ki niye öyle bir iğne vurdular ertesi gün akşama kadar yattım 😪Allahım kimselere yaşatmasın çok kötü bir gündü bir daha da Rabbim yaşatmasın

Kızlaaar merhabalar.Eskiden bu başlıkta çok az kişi vardı.Başlığın sahibi en yakın arkadaşım.Maalesef oda bende panik atak,bozukluk,okb ile uğraşıp duruyoruz.Benim hastalığım midem ile başladı.Korkudan öğürme geçiriyordum.Her gün acillerde diazem,avil yemekten kollar mosmordu.Çok doktor gezdim kızlar.Tedavimin 9.ayındayım.9 ay boyunca ilaçlarım hiç değişmedi.Cipralex 10 ile başladım 20 mg ile devam ediyorum.Xanax ile başladım alprazolam grubunda olduğu için yanı yüksek oranda bağımlılık yaptığı için yerine tranko buskas verildi.Gerçi oda bağımlılık yapıyor.Medazepam grubunda çünkü.Eğer tedaviye başlayacaksanız asıl ilacın yanında sakinleştirici tarzda ilaç yazdırın mutlaka .Çünkü bu ilaçlar(cipralex,cipram,citoles,lustral,prozac vs) başlarda yan etki olarak panik atak yapıyor.O yüzden hastalar ilacı bırakmak zorunda kalıyor.Sürekli ilaç değiştirmek iyileşme sürenizi uzatır.Ben cipralexin etkisini 6.ayda görmeye başladım.Tabiki eskisi gibi çok iyi değilim mükemmel değilim ama çok şükür hastalığımın bilincindeyim.Kendimi telkin edebiliyorum zorda olsa.Herşey bizim elimizde kızlar.Önce Rabbimiz sonra doktorlarımıza emanetiz.Sağlıklı günler diliyorum hepinize

canım bence sen de başla biraz çünkü ben de direndim ama ilerledi maalesef keşke daha önce gitseydim şimdi hiç iyileşemeyecekmişim gibi hissediyorum
Bakalım canım hayırlısı ben kullanıyodum zaten 1yıl oldu iyi gelmedigelmedi diye
Kızlaaar merhabalar.Eskiden bu başlıkta çok az kişi vardı.Başlığın sahibi en yakın arkadaşım.Maalesef oda bende panik atak,bozukluk,okb ile uğraşıp duruyoruz.Benim hastalığım midem ile başladı.Korkudan öğürme geçiriyordum.Her gün acillerde diazem,avil yemekten kollar mosmordu.Çok doktor gezdim kızlar.Tedavimin 9.ayındayım.9 ay boyunca ilaçlarım hiç değişmedi.Cipralex 10 ile başladım 20 mg ile devam ediyorum.Xanax ile başladım alprazolam grubunda olduğu için yanı yüksek oranda bağımlılık yaptığı için yerine tranko buskas verildi.Gerçi oda bağımlılık yapıyor.Medazepam grubunda çünkü.Eğer tedaviye başlayacaksanız asıl ilacın yanında sakinleştirici tarzda ilaç yazdırın mutlaka .Çünkü bu ilaçlar(cipralex,cipram,citoles,lustral,prozac vs) başlarda yan etki olarak panik atak yapıyor.O yüzden hastalar ilacı bırakmak zorunda kalıyor.Sürekli ilaç değiştirmek iyileşme sürenizi uzatır.Ben cipralexin etkisini 6.ayda görmeye başladım.Tabiki eskisi gibi çok iyi değilim mükemmel değilim ama çok şükür hastalığımın bilincindeyim.Kendimi telkin edebiliyorum zorda olsa.Herşey bizim elimizde kızlar.Önce Rabbimiz sonra doktorlarımıza emanetiz.Sağlıklı günler diliyorum hepinize

Eğer geceleri uyku probleminiz ve panik atak sorununuz varsa doktorunuz bunu soruyor zestat,velorin,rexapin,Quet tarzı ilaç yazıyorlar.Bana soracak olursanız içlerinden en iyisi zestat.Hem uykunuzu düzene sokuyor hemde antidepresan(mirtazapin) etkisini gösteriyor.Eskisine oranla iyiyim çok şükür.

Şu anan tek ilaçmı kullanıyorsunuz halen trankoya devammı bende bu ilaçları anlamıyorum iyi geleceği yerde yan etkilerşetkileri daha kötü yapıyo

Şu anan tek ilaçmı kullanıyorsunuz halen trankoya devammı bende bu ilaçları anlamıyorum iyi geleceği yerde yan etkilerşetkileri daha kötü yapıyo
Şimdi bu ilaçlar dediğim uzun sürede etki gösteren ilaçlar(lustral,prozac,cipram) vs grubu en başta panik atak yapıyor yan etki olarak.Yan etkisini hafifleten ilaçları doktorlar yazıyor (xanax,tranko,atarax).Tranko sakinleştirici grubunda.Seni etkisi uzun sürede olsa iyi eden ilaçlar tranko yada xanax değil maalesef.Cipralex tarzı ilaçlar.Hastalığının şiddetine göre ilaçların yazılır.En başta hafiften başlarsın sonra doz yükseltilir.

Merhaba ben de aynı sizin gibiyim başta panikle başladı sonra mideme vurdu iştahım kapandı sürekli öğürmeye başladım panik anımda korkudan aslında bunu takmıyordum ama gittiğim bi doktor beni blumia olursan ölürsün diye korkutunca işte asıl dehşet o zaman başladı bende yemek yiyemezsem ölürüm diye düşünüyorum böyle düşününce de daha çok panik oluyorum sizin de öyle miydi çok zayıfladım bu yüzden daha çok korkuyorum sizde de yemek yeme korkusu var mıydı ne zaman düzelmeye başladınız ben hiç iyileşemeyecekmişim diye düşünüyorum sanki bi daha lezzetle iştahla hiç yemek yiyemem gibi geliyor şu an siz de yaşadınız mı bu durumları ay çok sordum ama çok benzettim kendime

Back