- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.821
Yatırdimi pekiBen doktora yalvarıp yatırtmıştım kendimi belki iyileşirim diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yatırdimi pekiBen doktora yalvarıp yatırtmıştım kendimi belki iyileşirim diye
Amin inşallah sende çocuk var miNe güzel sana umut verebildiysem. Rabbim şifa versin sana da.
Randevuyla çalışıyorlar önlemde alıyorlar git benceKızlar hiç kuaföre gittiniz mi saçlarım çok tuhaf şekildeler kuaföre gitmeye de korkuyorum sizce gitmeyim mi eve geldim mi ya korona geçti mi diye yicem durcam kendimi ya geçerse ondan da korkuyorum keşke kesmeseydim hala şaşırıyorum nasıl yaptım ben bunu diye![]()
Ben başka esmalar da çektiğim için en az 1000 tane kesin çekiyorum her gün canım. Sayı çok önemli değil devamlılık önemli.Kaç adet çekiyorsun canım sayı var mı
Var canım bir tane kızım var.Amin inşallah sende çocuk var mi
Evet yatırdı ama gecesine çıktım tlf yasaktı kızım yanımda yok dön Allah dön bi iğne vurdular bi de zanax nasıl sersem oldumYatırdimi peki
Geldim bakalım hayırlısıRandevuyla çalışıyorlar önlemde alıyorlar git bence
Bakalım canım hayırlısı ben kullanıyodum zaten 1yıl oldu iyi gelmedigelmedi diyecanım bence sen de başla biraz çünkü ben de direndim ama ilerledi maalesef keşke daha önce gitseydim şimdi hiç iyileşemeyecekmişim gibi hissediyorum
Kızlaaar merhabalar.Eskiden bu başlıkta çok az kişi vardı.Başlığın sahibi en yakın arkadaşım.Maalesef oda bende panik atak,bozukluk,okb ile uğraşıp duruyoruz.Benim hastalığım midem ile başladı.Korkudan öğürme geçiriyordum.Her gün acillerde diazem,avil yemekten kollar mosmordu.Çok doktor gezdim kızlar.Tedavimin 9.ayındayım.9 ay boyunca ilaçlarım hiç değişmedi.Cipralex 10 ile başladım 20 mg ile devam ediyorum.Xanax ile başladım alprazolam grubunda olduğu için yanı yüksek oranda bağımlılık yaptığı için yerine tranko buskas verildi.Gerçi oda bağımlılık yapıyor.Medazepam grubunda çünkü.Eğer tedaviye başlayacaksanız asıl ilacın yanında sakinleştirici tarzda ilaç yazdırın mutlaka .Çünkü bu ilaçlar(cipralex,cipram,citoles,lustral,prozac vs) başlarda yan etki olarak panik atak yapıyor.O yüzden hastalar ilacı bırakmak zorunda kalıyor.Sürekli ilaç değiştirmek iyileşme sürenizi uzatır.Ben cipralexin etkisini 6.ayda görmeye başladım.Tabiki eskisi gibi çok iyi değilim mükemmel değilim ama çok şükür hastalığımın bilincindeyim.Kendimi telkin edebiliyorum zorda olsa.Herşey bizim elimizde kızlar.Önce Rabbimiz sonra doktorlarımıza emanetiz.Sağlıklı günler diliyorum hepinize
Şu anan tek ilaçmı kullanıyorsunuz halen trankoya devammı bende bu ilaçları anlamıyorum iyi geleceği yerde yan etkilerşetkileri daha kötü yapıyoKızlaaar merhabalar.Eskiden bu başlıkta çok az kişi vardı.Başlığın sahibi en yakın arkadaşım.Maalesef oda bende panik atak,bozukluk,okb ile uğraşıp duruyoruz.Benim hastalığım midem ile başladı.Korkudan öğürme geçiriyordum.Her gün acillerde diazem,avil yemekten kollar mosmordu.Çok doktor gezdim kızlar.Tedavimin 9.ayındayım.9 ay boyunca ilaçlarım hiç değişmedi.Cipralex 10 ile başladım 20 mg ile devam ediyorum.Xanax ile başladım alprazolam grubunda olduğu için yanı yüksek oranda bağımlılık yaptığı için yerine tranko buskas verildi.Gerçi oda bağımlılık yapıyor.Medazepam grubunda çünkü.Eğer tedaviye başlayacaksanız asıl ilacın yanında sakinleştirici tarzda ilaç yazdırın mutlaka .Çünkü bu ilaçlar(cipralex,cipram,citoles,lustral,prozac vs) başlarda yan etki olarak panik atak yapıyor.O yüzden hastalar ilacı bırakmak zorunda kalıyor.Sürekli ilaç değiştirmek iyileşme sürenizi uzatır.Ben cipralexin etkisini 6.ayda görmeye başladım.Tabiki eskisi gibi çok iyi değilim mükemmel değilim ama çok şükür hastalığımın bilincindeyim.Kendimi telkin edebiliyorum zorda olsa.Herşey bizim elimizde kızlar.Önce Rabbimiz sonra doktorlarımıza emanetiz.Sağlıklı günler diliyorum hepinize
Şimdi bu ilaçlar dediğim uzun sürede etki gösteren ilaçlar(lustral,prozac,cipram) vs grubu en başta panik atak yapıyor yan etki olarak.Yan etkisini hafifleten ilaçları doktorlar yazıyor (xanax,tranko,atarax).Tranko sakinleştirici grubunda.Seni etkisi uzun sürede olsa iyi eden ilaçlar tranko yada xanax değil maalesef.Cipralex tarzı ilaçlar.Hastalığının şiddetine göre ilaçların yazılır.En başta hafiften başlarsın sonra doz yükseltilir.Şu anan tek ilaçmı kullanıyorsunuz halen trankoya devammı bende bu ilaçları anlamıyorum iyi geleceği yerde yan etkilerşetkileri daha kötü yapıyo
Ne.bilim Allah yardımcımız olsun ben ilaçlara hiç bulaşmadan önce daha iyiydimiyiydim şimdi iyi olamıyorumCipralex 20 mg
Tranko buskas günde iki kez
Geceleri velorin 30 mg
İlaçlara ne zaman başladınızNe.bilim Allah yardımcımız olsun ben ilaçlara hiç bulaşmadan önce daha iyiydimiyiydim şimdi iyi olamıyorum
Kızlaaar merhabalar.Eskiden bu başlıkta çok az kişi vardı.Başlığın sahibi en yakın arkadaşım.Maalesef oda bende panik atak,bozukluk,okb ile uğraşıp duruyoruz.Benim hastalığım midem ile başladı.Korkudan öğürme geçiriyordum.Her gün acillerde diazem,avil yemekten kollar mosmordu.Çok doktor gezdim kızlar.Tedavimin 9.ayındayım.9 ay boyunca ilaçlarım hiç değişmedi.Cipralex 10 ile başladım 20 mg ile devam ediyorum.Xanax ile başladım alprazolam grubunda olduğu için yanı yüksek oranda bağımlılık yaptığı için yerine tranko buskas verildi.Gerçi oda bağımlılık yapıyor.Medazepam grubunda çünkü.Eğer tedaviye başlayacaksanız asıl ilacın yanında sakinleştirici tarzda ilaç yazdırın mutlaka .Çünkü bu ilaçlar(cipralex,cipram,citoles,lustral,prozac vs) başlarda yan etki olarak panik atak yapıyor.O yüzden hastalar ilacı bırakmak zorunda kalıyor.Sürekli ilaç değiştirmek iyileşme sürenizi uzatır.Ben cipralexin etkisini 6.ayda görmeye başladım.Tabiki eskisi gibi çok iyi değilim mükemmel değilim ama çok şükür hastalığımın bilincindeyim.Kendimi telkin edebiliyorum zorda olsa.Herşey bizim elimizde kızlar.Önce Rabbimiz sonra doktorlarımıza emanetiz.Sağlıklı günler diliyorum hepinize
Şu anan kullanmıyorum 1yıl kullandım bıraktım iyi gelmediği için birde yan etkilerşetkileri olmuştuİlaçlara ne zaman başladınız
Tamam ben de çekeyim inşallahBen başka esmalar da çektiğim için en az 1000 tane kesin çekiyorum her gün canım. Sayı çok önemli değil devamlılık önemli.