- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #2.881
Aynı bende 40 oldum ama 80 im sankiBenimde 33 yaşımda olan çok ağır oldu malesef sanki yalım ilerledikçe ataklar ağırlaştı şimdi 35 yaşımdayım ama ruhen 60 gibi hissediyorum ki 60 yaşımda olanlar benden daha hayat dolu neşeli kendime bakıp utanıyorum
Gerçekten yok o yüzden düzenli terapiye gidiyorum yoksa geçmişle yüzleşip içimi dökmeseydim şuan ben akıl hastanesindeydim Allah a şükür akıl sağlığı çok önmli herşey geliyo yerine ama akıl malesefKimsen yokmu canım ailenolanlarında Kimse anlamıyor sıkıntısını biliyormusun bu hastalıktan sanırım kendini yanlız ve mutlu insanlarım içinde kalabalığın içinde bile yanlız hissediyorsın Çünkü senşn anlayan olmuyor kimine göre rahat batıyor kimşme göre zayıfsın kimine göre abartıyorsun kimine göre delisin
Senin için üzüldümBeni hastanede bırakmışlar ben yetimhanede büyüdüm sonradan annem aldı zorla evlendirdi çocuk yaşta hergün işkence dayak yedim kurtulana kadar canım çıktı kimsem yok kardeşimle görüşüyorum sadece onada çok üzüldüğüm için kıyamıyorum kimsesizliği bildiğim için bide kızı var derin ona çok düşkünüm ama benim hayatımda benim başıma bişey geldiğinde kimse yanımda yok ben ailenin S.O.S gibiydim girişken ve çok çevresi olan biri olduğumdan kimin işi düşse beni arardı hemn hallederdim baktımki hep işgören hep menfaat şimdi kimseyle görüşmüyorum yani bu sadece küçük bi kısım hayatımdan gerisini sen düşün
evet ayrıyım 6 senedir yok kardeşimi ve derini asla bırakmam derin bana çok düşkün bende ona terapi gibi geliyo onunla vakit geçirmek 3 yaşında kendi kızım 24 yaşında senin çocuğun varmıSenin için üzüldümben senin kadar ağır şeyler yaşamadım belki ama sonuç aynı sıkıntı aynı tek başına hayat mücadelesi vermen çok zor rabbim yardımcım olsun yinede senin güçlü olduğunu düşünüyorum annenle görüşmüyormusun kardeşinden sakın kopma o senden küçük anlamıyor belliki aile nedemek eşinden ayrımısım şunda
İşte o bıkkınlık herşeyin saçma ver gereksiz miş gibi gelmesi bendede. Ar bu kış depresyona girmim ben tam o esnada hsnşle kaldım şuan hala depresyon yoğun bebekle ilgilenemiyorum hamileyken daha savunmasız hissediyorum günlerce hiç birşey yapmadığım oluyor inşallah buda geçer belki bir gün bizde çok mutlu oluruz aslınds yaşımız genç ama yorgunluk ruhun yorgunluğu zorÇok teşekkür ederim evet çok güçlü olduğum bilinir ama çok bıkkınlık var artık hiç kendime ait bi hayatım hiç olmadı hep başkaları için yaşadım kendimi unuttum böylede olunca daga bu yaşta erken bıktım hayatdan
Üzülme Allah ne yazdıysa onu yaşıyoruz yaşıcaz keşke herşey daha farklı olsaydı ama napalımSenin için üzüldümben senin kadar ağır şeyler yaşamadım belki ama sonuç aynı sıkıntı aynı tek başına hayat mücadelesi vermen çok zor rabbim yardımcım olsun yinede senin güçlü olduğunu düşünüyorum annenle görüşmüyormusun kardeşinden sakın kopma o senden küçük anlamıyor belliki aile nedemek eşinden ayrımısım şunda
Ben artık sağlık huzur olsun gözlerimi kapata kadar bu hayata başka bişi istemiyorum Allah elden ayakdan düşürmesin kimseye muhtaç etmesin yeterİşte o bıkkınlık herşeyin saçma ver gereksiz miş gibi gelmesi bendede. Ar bu kış depresyona girmim ben tam o esnada hsnşle kaldım şuan hala depresyon yoğun bebekle ilgilenemiyorum hamileyken daha savunmasız hissediyorum günlerce hiç birşey yapmadığım oluyor inşallah buda geçer belki bir gün bizde çok mutlu oluruz aslınds yaşımız genç ama yorgunluk ruhun yorgunluğu zor
Maşallah ne kadar güzel çocuğun büyükmüş aynı yaşlardayız ama benim bir oğlum var 7 yaşında ben hayata gç başladım biraz dedim ya herşeyi erteliyordum nasip böyle imişKaramsarlığa düşsemde
evet ayrıyım 6 senedir yok kardeşimi ve derini asla bırakmam derin bana çok düşkün bende ona terapi gibi geliyo onunla vakit geçirmek 3 yaşında kendi kızım 24 yaşında senin çocuğun varmı
Sen istanbuldamısın çocuk varmı nejadarlık bebeğinİşte o bıkkınlık herşeyin saçma ver gereksiz miş gibi gelmesi bendede. Ar bu kış depresyona girmim ben tam o esnada hsnşle kaldım şuan hala depresyon yoğun bebekle ilgilenemiyorum hamileyken daha savunmasız hissediyorum günlerce hiç birşey yapmadığım oluyor inşallah buda geçer belki bir gün bizde çok mutlu oluruz aslınds yaşımız genç ama yorgunluk ruhun yorgunluğu zor
Aynen inşallah öyle olur canım bende huzur v et sağlık istiyorum rabbimden umarım ömrünüzün geri kalanı güzel geçerBen artık sağlık huzur olsun gözlerimi kapata kadar bu hayata başka bişi istemiyorum Allah elden ayakdan düşürmesin kimseye muhtaç etmesin yeter
Yok canım ben konyalıyım bir oğlum var bebek 6 aylık oldu nasıl oldu bu sıkıntıyla bende bilmiyorum günler hiç geçmedi hergün ağlaya ağlaya bu günlere geldimSen istanbuldamısın çocuk varmı nejadarlık bebeğin
Allah bağışlasın herkezin evladını evet büyük onuda büyütene kadar manevi çok uğraştım etraf çakal dolu koruyup kollamak için çok şükür okudu avukat yanında stajda avukat olacak inşAllahMaşallah ne kadar güzel çocuğun büyükmüş aynı yaşlardayız ama benim bir oğlum var 7 yaşında ben hayata gç başladım biraz dedim ya herşeyi erteliyordum nasip böyle imiş
Sen şimdi hamilemisin yoksa doğdumu 6 aylıkYok canım ben konyalıyım bir oğlum var bebek 6 aylık oldu nasıl oldu bu sıkıntıyla bende bilmiyorum günler hiç geçmedi hergün ağlaya ağlaya bu günlere geldim
Ay benimdebenimde bebiş hayalim vardı psikolojim izin vermiyo bebişin cinsiyeti neİşte o bıkkınlık herşeyin saçma ver gereksiz miş gibi gelmesi bendede. Ar bu kış depresyona girmim ben tam o esnada hsnşle kaldım şuan hala depresyon yoğun bebekle ilgilenemiyorum hamileyken daha savunmasız hissediyorum günlerce hiç birşey yapmadığım oluyor inşallah buda geçer belki bir gün bizde çok mutlu oluruz aslınds yaşımız genç ama yorgunluk ruhun yorgunluğu zor
Yok canım nerde doğmuş olsa ne güzel olurdu hayal gibi geliyor şuan karnımda bebekSen şimdi hamilemisin yoksa doğdumu 6 aylık
Allah razı olsun çok sağol inşAllah hepimizin evladının canım aminnnn güzel dileklerine işte herkesin ayrı derdi hikayesi var boşuna bu hale gelinmez zaten ama yanında bi tanede olsa bi desteğin varsa dünyalara bedel bunun kıymetini bilin ben bu hayatda hep Allah a sığındım sadece çok şükür hep yanımdaAh sero sen çok güçlü bir kadınmışsın Allah kalan ömrünü geçen ömründen güZel eylesin hayırlı damat versin boy boy torunların olsun Rabbim yavrularımızı iyilerle karşılaştırsın güzel kaderler versin benim ruhumda 100yaşında yorgunum kızlar benim küçükken ki maddi sıkıntılar arkadaş dalga geçmeleri benimle sonra evlenip köyde yaşamam eşimin ailesinin yaptıklarına sinir olmam sonra tekrar istanbula geldik düşük yaptım derken bugünlere geldik Allah bugünümüzü aratmasın kalan ömrümüz daha güzel olsun inşallah
Maşallah canım yavrunaAllah bağışlasın herkezin evladını evet büyük onuda büyütene kadar manevi çok uğraştım etraf çakal dolu koruyup kollamak için çok şükür okudu avukat yanında stajda avukat olacak inşAllah
Ayyyyy ne güzel Allah tamamına sağlıkla erdirsin şifa olsun şifa getirsin bebiş çok sevindim cinsiyeti neYok canım nerde doğmuş olsa ne güzel olurdu hayal gibi geliyor şuan karnımda bebek
Allah sanada nasip etsin sağlıkla canımAy benimdebenimde bebiş hayalim vardı psikolojim izin vermiyo bebişin cinsiyeti ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?