- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.781
Baktım canım şimdi anladım ilacın ismini ama ilk defadefa duydum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasaktır diye yazmadım canım değilse yazayım faverin ilacımın adı. Evet tek ilaç kullanıyorum.F ne canım tek ilaçmı kullanıyorsun bende öyleyim bu aralar ilaç ismi yazmak yasak değil galiba herkes yazıyo
Ben de canım ilk kez duydum ama çok şükür Allah ın da izniyle çok daha iyiyim.Baktım canım şimdi anladım ilacın ismini ama ilk defadefa duydum
Ay çok soruyorum ama ilk antidepresan kullanımınmıydı bu daha önce.kullandınmı başkaBen de canım ilk kez duydum ama çok şükür Allah ın da izniyle çok daha iyiyim.
Ne demek canım ben de sorup öğreniyorum. Hayır öncesinde l. stral kullanmıştım. Ona rağmen yaşadıklarım hem artıp hem de beni yeme içmeden de kesince tekrar doktora gittim. Çok şükür bu günlerime.Ay çok soruyorum ama ilk antidepresan kullanımınmıydı bu daha önce.kullandınmı başka
Ay çok soruyorum ama ilk antidepresan kullanımınmıydı bu daha önce.kullandınmı başka
Ne demek canım ben de sorup öğreniyorum. Hayır öncesinde l. stral kullanmıştım. Ona rağmen yaşadıklarım hem artıp hem de beni yeme içmeden de kesince tekrar doktora gittim. Çok şükür bu günlerime.
Bakalım canım hayırlısı ben kullanıyodum zaten 1yıl oldu iyi gelmedigelmedi diye bırakmıştım 9aydır ilaçsızım bi iyiiyi bir kötü idare ettimcanım bence sen de başla biraz çünkü ben de direndim ama ilerledi maalesef keşke daha önce gitseydim şimdi hiç iyileşemeyecekmişim gibi hissediyorum
Hiç korkma canım ben kilo vermiştim hatta ki zayıf biriyim. İlaçlarımı düzenli kullanınca mide bulantım da geçti eski düzenime döndüm şükür. Kusmaktan korkuyordum ben de. O doktor da Allah a ne hesap verecek bakalım seni yok yere korkutmuş. Ben doktoruma ağlayarak bir daha eskisi gibi olamayacak mıyım diye sormuştum. Hiç öyle şey olur mu insan hep aynı durumda kalır mı demişti. Dediği gibi de oldu. Yalnız bana terapi de iyi geliyordu ama korona yüzünden gidemedim bir daha. Sen de başka ilaçlarına. Hemen mucize bekleme ama. Ağrı kesici gibi değil bu ilaçlar. Ama doktor sana ilacın yanında ilk bir ay kullanman için bir ilaç daha vermeliydi. Hem seni sakinleştirecek hem de ilaca uyumunu sağlayacak.Ya siz de mi yemeden içmeden kesilmiştiniz ben de öyleyim maalesef yemek fikri bile içimi kaldırıyordu ve gittiğim ilk doktor beni geçmişte yapmış olduğum bir şeyden dolayı suçlayıp şimdi onun cezasını çektiğimi söyledi ve tekrar yaparsan blumia olursun bunun sonu da ölüm dedi nasıl dehşete kapıldım anlatamam şimdi yemek yemeye bile korkuyorum midem bulanacak kusacağım diye aklım çıkıyor yemek yiyemezsem ölürüm diye düşünüyorum ve böyle düşündükçe de daha çok panik oluyorum
Hiç korkma canım ben kilo vermiştim hatta ki zayıf biriyim. İlaçlarımı düzenli kullanınca mide bulantım da geçti eski düzenime döndüm şükür. Kusmaktan korkuyordum ben de. O doktor da Allah a ne hesap verecek bakalım seni yok yere korkutmuş. Ben doktoruma ağlayarak bir daha eskisi gibi olamayacak mıyım diye sormuştum. Hiç öyle şey olur mu insan hep aynı durumda kalır mı demişti. Dediği gibi de oldu. Yalnız bana terapi de iyi geliyordu ama korona yüzünden gidemedim bir daha. Sen de başka ilaçlarına. Hemen mucize bekleme ama. Ağrı kesici gibi değil bu ilaçlar. Ama doktor sana ilacın yanında ilk bir ay kullanman için bir ilaç daha vermeliydi. Hem seni sakinleştirecek hem de ilaca uyumunu sağlayacak.
Ben de çok zayıfladım bu arada zaten zayıftım şimdi yürüyen iskelet gibiyim o doktor bozuntusunu da Allah’a havale ediyorum artık beter olsun kendi de inşallahHiç korkma canım ben kilo vermiştim hatta ki zayıf biriyim. İlaçlarımı düzenli kullanınca mide bulantım da geçti eski düzenime döndüm şükür. Kusmaktan korkuyordum ben de. O doktor da Allah a ne hesap verecek bakalım seni yok yere korkutmuş. Ben doktoruma ağlayarak bir daha eskisi gibi olamayacak mıyım diye sormuştum. Hiç öyle şey olur mu insan hep aynı durumda kalır mı demişti. Dediği gibi de oldu. Yalnız bana terapi de iyi geliyordu ama korona yüzünden gidemedim bir daha. Sen de başka ilaçlarına. Hemen mucize bekleme ama. Ağrı kesici gibi değil bu ilaçlar. Ama doktor sana ilacın yanında ilk bir ay kullanman için bir ilaç daha vermeliydi. Hem seni sakinleştirecek hem de ilaca uyumunu sağlayacak.
O konuda emin değilim hatta hiç hem de çünkü bu ilk değildi son da olur mu Allah bilir yalnız saçlarım çok kötü hala nasıl kestim şaşıyorum kendime kuaföre nasıl gidicem ki korona da var baya kötülerSen mutlu olda iyi olda bidahada seni üzmez inşAllah
Ataraxı çok kaygı geldiğinde içebilirsin canım sürekli içmesen de olur kaygı giderici oÇok teşekkür ederim aslında atarax verdi ama ben kullanmak istemiyorum onu da zaten kullandıklarım yeterince sersem yapıyor beni iç sıkıntısı el ayak boşanması da cabası bazen içmesem mi bile diye düşünüyorum![]()
Bu hafta ben de kaç vakit kazaya bıraktım hep yattımBende öyle namazlarımı kılamıyorum çok üzülüyorum hep bi daralti icimde
Bide çok hafif atarax bildiğim kadarıyla korkma yaniAtaraxı çok kaygı geldiğinde içebilirsin canım sürekli içmesen de olur kaygı giderici o
Sen yakınımda olsa geliverirdim ben sana nolcak ama uzağızYinede ne mutlu size çağıracak ana baba var ben ancak taksi çağırıyom hastaneyi boyluyom![]()
Uyku yapıyor o annem bi ara uyku için alıyorduBide çok hafif atarax bildiğim kadarıyla korkma yani
Keşkeeeee çok isterdim beni anlayan bi arkadaş dost bitane vardı ama oda bodruma yerleştiSen yakınımda olsa geliverirdim ben sana nolcak ama uzağız![]()
İçmesem mi yok zorla gelip içtirtme banaÇok teşekkür ederim aslında atarax verdi ama ben kullanmak istemiyorum onu da zaten kullandıklarım yeterince sersem yapıyor beni iç sıkıntısı el ayak boşanması da cabası bazen içmesem mi bile diye düşünüyorum![]()
Bence doktor verdiyse kullanmalısın. Bana tranco buskas verdi ataraksla aynı işleve sahip. Akşamları al demişti. Bir de ilaçlar ilk başta biraz yan etki yapar ama sonra kaybolur yan etkiler.Çok teşekkür ederim aslında atarax verdi ama ben kullanmak istemiyorum onu da zaten kullandıklarım yeterince sersem yapıyor beni iç sıkıntısı el ayak boşanması da cabası bazen içmesem mi bile diye düşünüyorum![]()