• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Ay çok soruyorum ama ilk antidepresan kullanımınmıydı bu daha önce.kullandınmı başka
Ne demek canım ben de sorup öğreniyorum. Hayır öncesinde l. stral kullanmıştım. Ona rağmen yaşadıklarım hem artıp hem de beni yeme içmeden de kesince tekrar doktora gittim. Çok şükür bu günlerime.

Ne demek canım ben de sorup öğreniyorum. Hayır öncesinde l. stral kullanmıştım. Ona rağmen yaşadıklarım hem artıp hem de beni yeme içmeden de kesince tekrar doktora gittim. Çok şükür bu günlerime.

Ya siz de mi yemeden içmeden kesilmiştiniz ben de öyleyim maalesef yemek fikri bile içimi kaldırıyordu ve gittiğim ilk doktor beni geçmişte yapmış olduğum bir şeyden dolayı suçlayıp şimdi onun cezasını çektiğimi söyledi ve tekrar yaparsan blumia olursun bunun sonu da ölüm dedi nasıl dehşete kapıldım anlatamam şimdi yemek yemeye bile korkuyorum midem bulanacak kusacağım diye aklım çıkıyor yemek yiyemezsem ölürüm diye düşünüyorum ve böyle düşündükçe de daha çok panik oluyorum

canım bence sen de başla biraz çünkü ben de direndim ama ilerledi maalesef keşke daha önce gitseydim şimdi hiç iyileşemeyecekmişim gibi hissediyorum
Bakalım canım hayırlısı ben kullanıyodum zaten 1yıl oldu iyi gelmedigelmedi diye bırakmıştım 9aydır ilaçsızım bi iyiiyi bir kötü idare ettim

Ya siz de mi yemeden içmeden kesilmiştiniz ben de öyleyim maalesef yemek fikri bile içimi kaldırıyordu ve gittiğim ilk doktor beni geçmişte yapmış olduğum bir şeyden dolayı suçlayıp şimdi onun cezasını çektiğimi söyledi ve tekrar yaparsan blumia olursun bunun sonu da ölüm dedi nasıl dehşete kapıldım anlatamam şimdi yemek yemeye bile korkuyorum midem bulanacak kusacağım diye aklım çıkıyor yemek yiyemezsem ölürüm diye düşünüyorum ve böyle düşündükçe de daha çok panik oluyorum
Hiç korkma canım ben kilo vermiştim hatta ki zayıf biriyim. İlaçlarımı düzenli kullanınca mide bulantım da geçti eski düzenime döndüm şükür. Kusmaktan korkuyordum ben de. O doktor da Allah a ne hesap verecek bakalım seni yok yere korkutmuş. Ben doktoruma ağlayarak bir daha eskisi gibi olamayacak mıyım diye sormuştum. Hiç öyle şey olur mu insan hep aynı durumda kalır mı demişti. Dediği gibi de oldu. Yalnız bana terapi de iyi geliyordu ama korona yüzünden gidemedim bir daha. Sen de başka ilaçlarına. Hemen mucize bekleme ama. Ağrı kesici gibi değil bu ilaçlar. Ama doktor sana ilacın yanında ilk bir ay kullanman için bir ilaç daha vermeliydi. Hem seni sakinleştirecek hem de ilaca uyumunu sağlayacak.

Hiç korkma canım ben kilo vermiştim hatta ki zayıf biriyim. İlaçlarımı düzenli kullanınca mide bulantım da geçti eski düzenime döndüm şükür. Kusmaktan korkuyordum ben de. O doktor da Allah a ne hesap verecek bakalım seni yok yere korkutmuş. Ben doktoruma ağlayarak bir daha eskisi gibi olamayacak mıyım diye sormuştum. Hiç öyle şey olur mu insan hep aynı durumda kalır mı demişti. Dediği gibi de oldu. Yalnız bana terapi de iyi geliyordu ama korona yüzünden gidemedim bir daha. Sen de başka ilaçlarına. Hemen mucize bekleme ama. Ağrı kesici gibi değil bu ilaçlar. Ama doktor sana ilacın yanında ilk bir ay kullanman için bir ilaç daha vermeliydi. Hem seni sakinleştirecek hem de ilaca uyumunu sağlayacak.

Çok teşekkür ederim aslında atarax verdi ama ben kullanmak istemiyorum onu da zaten kullandıklarım yeterince sersem yapıyor beni iç sıkıntısı el ayak boşanması da cabası bazen içmesem mi bile diye düşünüyorum 🤔

Ben de çok zayıfladım bu arada zaten zayıftım şimdi yürüyen iskelet gibiyim o doktor bozuntusunu da Allah’a havale ediyorum artık beter olsun kendi de inşallah

Sen mutlu olda iyi olda bidahada seni üzmez inşAllah
O konuda emin değilim hatta hiç hem de çünkü bu ilk değildi son da olur mu Allah bilir yalnız saçlarım çok kötü hala nasıl kestim şaşıyorum kendime kuaföre nasıl gidicem ki korona da var baya kötüler 😔

Çok teşekkür ederim aslında atarax verdi ama ben kullanmak istemiyorum onu da zaten kullandıklarım yeterince sersem yapıyor beni iç sıkıntısı el ayak boşanması da cabası bazen içmesem mi bile diye düşünüyorum 🤔
Ataraxı çok kaygı geldiğinde içebilirsin canım sürekli içmesen de olur kaygı giderici o

İçmesem mi yok zorla gelip içtirtme bana 😂senin gibi bak aynı burda arkadaşım var beni arıyordu ağlıyordu içmzsen sakın bir daha beni arama dedim Zestat kullanıyor o da çok istifra etmiş hastaneye gitmekten serumlardn kolları mosmor olmuştu şimdi bana dua ediyor diğerlerine bişey demem ama etki edene kadar Zestata devam ben de bir dönem kusarken onu kullandım hala dua ederim o ilacı veren doktora

Bence doktor verdiyse kullanmalısın. Bana tranco buskas verdi ataraksla aynı işleve sahip. Akşamları al demişti. Bir de ilaçlar ilk başta biraz yan etki yapar ama sonra kaybolur yan etkiler.

Back