Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Hoşbulduk her derdin dermanı vardır elbette tabiki destek olalım her zaman. Bak işte psikotik değil bu sen kendinin farkındasın yaşadıklarının korkuyorsun yapmaktan kü yataktan çıkmsk istemiyorsun dimi bende yaşadım bunların hepsini bu durum zarar verme takıntısı işte. Ben inadına çıkıyorum balkona yükseğe çünkü kendimi engelledikce okb artıyor.

Yok canımcanım genelleme yapmıyorum her antidepresan her bünyeye farklı etki edereder ama böyle yan etkietki banada olmuştu zaten prospektüslerde yazıyo evet biçok insanda kullanıyo hiç yan etkietki yaşamıyo bünyeden bünyeye değişiyo

Aynen ben de öyle diyorum Allahım aklımızı alma en önemli nimet

Şizofren olan, psikotik olan , yüksek derecede bipolar bozuklugu olan hiçkimse hastalığını kabul etmez. Bak biz derdimize derman arıyoruz. Şizofren beyin hastalığı psikolojik bi durum olsa da beyinde oluşan hasardan oluyor bu rahatsızlık

Evet doğru bebeğim olduğumu zaman da ona zarar vericem diye çok korktum yalnız kalmaya çalıştım ama bi ara yalnız kalamayıp annemlere kaçıyordum

Ben de zestatı aldım şimdi yan etki yapacak mı diye bekliyorum yapmaz dimi
Ben ilacı hastanede doktor ve hemşire gözetiminde binbir dil döktürerek ağrıdanda günlerce kıvrandım ama sonunda alabildim antibiyotiği şuan ikinci kutuyu içiyorum çok şükür hayatımda çok büyük bi adımdı benim için

İşte ilaç içememek de bu hastalığa dahil 9 yıl önceki panik atağımda benim de Herşey bi antibiyotik ile başlamıştı domuz gribi zamanlarıydı grip olmuştum doktor da antibiyotik vermişti nerdeyse bayıltıyordu o ilaç beni senelerce antibiyotik içemedim ben de içersem ölürüm diye düşünüyordum

Evet aynen öyle arkadaşında dediği gibi hep aynı ortalama herşey ne nalet bi hastalık

Ağzıma ekşi su geliyo belimde ağrı var sanki sırtıma vuruyor ağrı safra kesesine baktırcam ne zamandır baktıramadım korkuyorum onun belirtileri sanki taş falan varsa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…