- 12 Haziran 2019
- 627
- 305
- 30
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.581
Hoşbulduk her derdin dermanı vardır elbette tabiki destek olalım her zaman. Bak işte psikotik değil bu sen kendinin farkındasın yaşadıklarının korkuyorsun yapmaktan kü yataktan çıkmsk istemiyorsun dimi bende yaşadım bunların hepsini bu durum zarar verme takıntısı işte. Ben inadına çıkıyorum balkona yükseğe çünkü kendimi engelledikce okb artıyor.Hoşgeldin denir mi böyle gruba bişey diyemedim ama yine Hoşgeldin birbirimize destek olalım inşallah beni anlatmışsın bende de var balkona çıkıyorum atlama duygusu geliyor ya atlarsam kontrolümü kaybedersem daha bir sürü kötü düşünce çok korkuyorum yapıcam diyebu düşünceler çok gelince yataktan çıkamıyorum psikotik miyim ben diyorum
Yok canımcanım genelleme yapmıyorum her antidepresan her bünyeye farklı etki edereder ama böyle yan etkietki banada olmuştu zaten prospektüslerde yazıyo evet biçok insanda kullanıyo hiç yan etkietki yaşamıyo bünyeden bünyeye değişiyoO farklı birşey insan intihar etmeyi düşünüyorsa endişelenmez korkmaz panik atak geçirmez çünkü sağlıklı düşünemez istiyordur ölmeyi. ama anksiyeteye bağlı okb de bu düşünceler zorlayıcı endişe verici aşırı kaygı veren düşünceler oluyor ayrımı bu. ayrıca bu ilaçlarda cok ağır ilaçlar ciddi yan etki sebepleri antidepresanla intihar eden var tabiki ama çok ağır ilaç içenler
Aynen ben de öyle diyorum Allahım aklımızı almaKızlar bu ne ya ilaç içende iyi değil içmeyende iyice depresyona girdim o kadar.yoğun ki anksiyetem korkularım ölüm korkusunu bırak kafayı yeme korkusu başladı Allahım bu huUrsuzlukla imtihan etmesin her zamanzaman derim Rabbim aklımı almadan canımı al
Şizofren olan, psikotik olan , yüksek derecede bipolar bozuklugu olan hiçkimse hastalığını kabul etmez. Bak biz derdimize derman arıyoruz. Şizofren beyin hastalığı psikolojik bi durum olsa da beyinde oluşan hasardan oluyor bu rahatsızlıkBi arkadaşım komşusunun tanıdığı şizofren akrabaları balkondan atmış kendini onu anlattığı günden beri şizofrene takığım tam 1 yıl oluyor hatta geçiyor o takıntı bi tam geçmedi kaç tane Dr a gittim ben şizofren miyim diye
Yok canım bu haberlerin hatası haberlere böyle şeyler koymamalılarAy napmış kadın söylesene korktum ya şizofren falan mı ki acaba
Evet doğru bebeğim olduğumu zaman da ona zarar vericem diye çok korktum yalnız kalmaya çalıştım ama bi ara yalnız kalamayıp annemlere kaçıyordumHoşbulduk her derdin dermanı vardır elbette tabiki destek olalım her zaman. Bak işte psikotik değil bu sen kendinin farkındasın yaşadıklarının korkuyorsun yapmaktan kü yataktan çıkmsk istemiyorsun dimi bende yaşadım bunların hepsini bu durum zarar verme takıntısı işte. Ben inadına çıkıyorum balkona yükseğe çünkü kendimi engelledikce okb artıyor.
Aslında olay aynı kapıya çıkıyor sadece düşünceler farklı. Hepimiz aynı durumdan muzdaribizEvet doğru bebeğim olduğumu zaman da ona zarar vericem diye çok korktum yalnız kalmaya çalıştım ama bi ara yalnız kalamayıp annemlere kaçıyordum
İyi geceler sabah uyandığında herşey gönlünce olur inşAllahİyi gecelergeceler kızlar
Ben artık psikoz olduğumu düşünüyorum ilaçlar iyi gelmiyor korkuyorum artıkAslında olay aynı kapıya çıkıyor sadece düşünceler farklı. Hepimiz aynı durumdan muzdaribiz
ne zamandır kullanıyorsunuz ilaçlarıBen artık psikoz olduğumu düşünüyorum ilaçlar iyi gelmiyor korkuyorum artık
Kızım doğmadan evvel sadece panikatak vardı 3 yıldır aralıksız kullanıyorum doğum sonrası depresyon yaşadım ondan sonra anksiyete okb de geldi dönem dönem çok iyi oldum ama en son Ağustos ayından beri tam iyi değilimne zamandır kullanıyorsunuz ilaçları
Eğer evli ve çocuk sahibi bir insan bu hastalıkları yaşıyorsa çok zor
Sanki beni tarif etmişsin
Ben ilacı hastanede doktor ve hemşire gözetiminde binbir dil döktürerek ağrıdanda günlerce kıvrandım ama sonunda alabildim antibiyotiği şuan ikinci kutuyu içiyorum çok şükür hayatımda çok büyük bi adımdı benim içinBen de zestatı aldım şimdi yan etki yapacak mı diye bekliyorum yapmaz dimi
Ben ilacı hastanede doktor ve hemşire gözetiminde binbir dil döktürerek ağrıdanda günlerce kıvrandım ama sonunda alabildim antibiyotiği şuan ikinci kutuyu içiyorum çok şükür hayatımda çok büyük bi adımdı benim için
Evet aynen öyle arkadaşında dediği gibi hep aynı ortalama herşey ne nalet bi hastalıkİşte ilaç içememek de bu hastalığa dahil 9 yıl önceki panik atağımda benim de Herşey bi antibiyotik ile başlamıştı domuz gribi zamanlarıydı grip olmuştum doktor da antibiyotik vermişti nerdeyse bayıltıyordu o ilaç beni senelerce antibiyotik içemedim ben de içersem ölürüm diye düşünüyordum
Yok aldığın anda hatta bulantıyı kesiyor tek yan etkisi uyku yapmasıBen de zestatı aldım şimdi yan etki yapacak mı diye bekliyorum yapmaz dimi