- 29 Mart 2018
- 3.975
- 7.373
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.561
Hoşgeldin dicem ama keşke böyle sorunlar olmasa hoş sohbetlerden gelsek ama hayat hep güzel değilBu gruba bende katılmak istedim. Geçen sene babamı kaybettim onun öncesinde kullandığım ilaç vardı iyiyim diye bırakmıştım babamdan sonra doktora gitmeden tekrar başladım ama beni mahvetti ilaçtan sonra endişelerim hat safaya ulaştı, balkondan atlama dürtüsü, arabanın önüne kendini atma dürtüsü ama bunlar aklıma geldikce aşırı endise duyuyordum. Psikiyatriye gittim doktor ilacımı değiştirdi ilaçtan sonra kalp çarpıntılarım migde hazımsızlığı huzursuzluk biraz olsun azaldı düşüncelerimde aynı şekilde azaldı. Çalışmaya başladım daha iyi geldi. Ama şimdi yine ara ara düşünceler geliyor size de oluyor mu bu benim gibi yaşayan var mı varsa nasıl atlattı bunun sebebi anksiyetemi
Kız senin uyuyama korkun var birde beni düşünKız şuan paxera 20 bana tek basina pek islemedi sanki ya.
Benim sorunumda bu işte korkuyorum kendime zarar vermekten bunun sebebi anksiyeteye bağlı okb oluyor takıntılı düşünceler sonra da panik atak geçiyorum. Psikiyatriye gittim ilacı değiştirdi zamanla düzeldim ara ara geliyor yine anlamadım anlamıyorum da. Allah razı olsun aminn inşallahHoşgeldin dicem ama keşke böyle sorunlar olmasa hoş sohbetlerden gelsek ama hayat hep güzel değilbu hastalık zaten hep sıkıntılı sürec stres üzüntü sonrasını bekleyip hortluyo genelde anksiyete ölüm korkusu sizdeki tersi olmuş ölme isteği gibi bunun ne olduğunu anca doktorunuz bilebilir anksiyetenin ortak noktası içinizdeki ölme korkusu çok ağır heran kötü bişi olcak ölcekmişin gibi sonrasıda panik atak oluyo Rabbim hepimize şifa versin babanız nur içinde yatsın Allah rahmet eylesin psikitatr gitmeniz şart ama ..!!!
Benimde takıntılarım var ama çok farklıBenim sorunumda bu işte korkuyorum kendime zarar vermekten bunun sebebi anksiyeteye bağlı okb oluyor takıntılı düşünceler sonra da panik atak geçiyorum. Psikiyatriye gittim ilacı değiştirdi zamanla düzeldim ara ara geliyor yine anlamadım anlamıyorum da. Allah razı olsun aminn inşallah
Sizin nedir ??Benimde takıntılarım var ama çok farklı
Daha önce paxil kullanmıştım iyi gelmişti son raki kullandığımda paxera.40a kadar çıktık iyi gelmedigelmedi ayrıntılı yazcamda klavyeden zorlanıyprumBirde paxera iyi geldi mi size
Benim mesela en basit bi baş ağrısı , başım ağrısa istanbulun en iyi hastanesi ve profösör olucak başka kesinlikle olmaz en iyi hep takıntıları herşeyde öyle olmaya başlıyo gittikçe bu takıntılar bana çok şey kaybettirdi maddi açıdanSizin nedir ??
O antisepresanın başlangıçtaki yan etkisşetkisi işte intihar dürtüsü gibiHoşgeldin dicem ama keşke böyle sorunlar olmasa hoş sohbetlerden gelsek ama hayat hep güzel değilbu hastalık zaten hep sıkıntılı sürec stres üzüntü sonrasını bekleyip hortluyo genelde anksiyete ölüm korkusu sizdeki tersi olmuş ölme isteği gibi bunun ne olduğunu anca doktorunuz bilebilir anksiyetenin ortak noktası içinizdeki ölme korkusu çok ağır heran kötü bişi olcak ölcekmişin gibi sonrasıda panik atak oluyo Rabbim hepimize şifa versin babanız nur içinde yatsın Allah rahmet eylesin psikitatr gitmeniz şart ama ..!!!
Yok öyle genelleme yazıp korkutmayalım herkeZi benim bildiğim çok insan var antidepresan kullanan gayet neşeli hayat dolular öyle bi etkisi hiç olmayan her tedavi ve hastalık kişiye göre çok değişikO antisepresanın başlangıçtaki yan etkisşetkisi işte intihar dürtüsü gibi
O farklı birşey insan intihar etmeyi düşünüyorsa endişelenmez korkmaz panik atak geçirmez çünkü sağlıklı düşünemez istiyordur ölmeyi. ama anksiyeteye bağlı okb de bu düşünceler zorlayıcı endişe verici aşırı kaygı veren düşünceler oluyor ayrımı bu. ayrıca bu ilaçlarda cok ağır ilaçlar ciddi yan etki sebepleri antidepresanla intihar eden var tabiki ama çok ağır ilaç içenlerO antisepresanın başlangıçtaki yan etkisşetkisi işte intihar dürtüsü gibi
işte sizdeki zorlayıcı düşünceler ve yapmak istiyorsunuz ama üstüne gitmeniz lazım yapmayacaksınız zamanla zaten beyin normali algılamaya başlıyorBenim mesela en basit bi baş ağrısı , başım ağrısa istanbulun en iyi hastanesi ve profösör olucak başka kesinlikle olmaz en iyi hep takıntıları herşeyde öyle olmaya başlıyo gittikçe bu takıntılar bana çok şey kaybettirdi maddi açıdan
Bazen duruluyo ama bazen bişey oluyo çok şiddetleniyo burda herşeyi yazamıyorum çok zor bi durum şuara yine öyle bi zamandayım basit bi diş apsesi ve dişin çekimi sağlıklı bi insan içer antibiyotiği gider çektirir yada tedavisini ettirir kurtulur ama ben 1 aydır yaşadıklarımı anlatsam gözlerin yerinden çıkar eminim :) yazmak basit şuan tabi ama yaşananlar çok ağır kim isterki bu durumda olmayı gerçekten belki arkamdan deli diyolardır ne yaşadığımı gören bilenler çünkü anlamazlar anlamıcaklar umarım bigün ben kendimi anlar normal bi insan olabilirimişte sizdeki zorlayıcı düşünceler ve yapmak istiyorsunuz ama üstüne gitmeniz lazım yapmayacaksınız zamanla zaten beyin normali algılamaya başlıyor
Ağır ilaç madem niye vermiş benim kardeşim çok ağır panikataklar yaşadı dişlerini kitleniyordu hastanede yattı çıktı evde tedavi olurken onu vermişti daha kolay atlatmıştı çok şükür ama 6 aya yakın kullandı yanlış hatırlamıyorsam çok uyku yapıyordu Dr kontrolünde bıraktılarHayatım biraz ağır ilac ya ondan çabuk bıraktırmak istedi sanırım. Ve hiç atmak istemiyorum ya. Dr at dedi ama neyse deidigni yapam :)
Ağır ilaç madem niye vermiş benim kardeşim çok ağır panikataklar yaşadı dişlerini kitleniyordu hastanede yattı çıktı evde tedavi olurken onu vermişti daha kolay atlatmıştı çok şükür ama 6 aya yakın kullandı yanlış hatırlamıyorsam çok uyku yapıyordu Dr kontrolünde bıraktılarHayatım biraz ağır ilac ya ondan çabuk bıraktırmak istedi sanırım. Ve hiç atmak istemiyorum ya. Dr at dedi ama neyse deidigni yapam :)
Ay napmış kadın söylesene korktum ya şizofren falan mı ki acabaŞimdi haber izledim psikolojisi bozuk kadın şöyle böyle neyse anlatmiyam anksiyetem arttı ne acı insanın kendine yardım edememesi duygularını yönetememek ne demek ya bu nasıl bir şey kabullenemiyorum artık
Aslında konular farklı ama olay hep aynı yere çıkıyor anksiyete ye bağlı okb malesef. Allah herkesin yardımcısı olsun. Siz zaten normal insansınız sadece biz çok hassasız malesef bu durum bizi bu hastalıga sürükledi.Bazen duruluyo ama bazen bişey oluyo çok şiddetleniyo burda herşeyi yazamıyorum çok zor bi durum şuara yine öyle bi zamandayım basit bi diş apsesi ve dişin çekimi sağlıklı bi insan içer antibiyotiği gider çektirir yada tedavisini ettirir kurtulur ama ben 1 aydır yaşadıklarımı anlatsam gözlerin yerinden çıkar eminim :) yazmak basit şuan tabi ama yaşananlar çok ağır kim isterki bu durumda olmayı gerçekten belki arkamdan deli diyolardır ne yaşadığımı gören bilenler çünkü anlamazlar anlamıcaklar umarım bigün ben kendimi anlar normal bi insan olabilirim(((
İşte bunları merak etmek araştırmak bizi daha kötü yapıyorAy napmış kadın söylesene korktum ya şizofren falan mı ki acaba
Hoşgeldin denir mi böyle gruba bişey diyemedim ama yine Hoşgeldin birbirimize destek olalım inşallah beni anlatmışsın bende de var balkona çıkıyorum atlama duygusu geliyor ya atlarsam kontrolümü kaybedersem daha bir sürü kötü düşünce çok korkuyorum yapıcam diyeBu gruba bende katılmak istedim. Geçen sene babamı kaybettim onun öncesinde kullandığım ilaç vardı iyiyim diye bırakmıştım babamdan sonra doktora gitmeden tekrar başladım ama beni mahvetti ilaçtan sonra endişelerim hat safaya ulaştı, balkondan atlama dürtüsü, arabanın önüne kendini atma dürtüsü ama bunlar aklıma geldikce aşırı endise duyuyordum. Psikiyatriye gittim doktor ilacımı değiştirdi ilaçtan sonra kalp çarpıntılarım migde hazımsızlığı huzursuzluk biraz olsun azaldı düşüncelerimde aynı şekilde azaldı. Çalışmaya başladım daha iyi geldi. Ama şimdi yine ara ara düşünceler geliyor size de oluyor mu bu benim gibi yaşayan var mı varsa nasıl atlattı bunun sebebi anksiyetemi
Sorma bende de oluyor o reklam var altta zor oluyorYa ben buraya yazarken çok zorlanıyorum yazacağım daha çok şey var kısa kesiyorum reklamdan klavye hatasından:)
Bi arkadaşım komşusunun tanıdığı şizofren akrabaları balkondan atmış kendini onu anlattığı günden beri şizofrene takığım tam 1 yıl oluyor hatta geçiyor o takıntı bi tam geçmedi kaç tane Dr a gittim ben şizofren miyim diyeİşte bunları merak etmek araştırmak bizi daha kötü yapıyor