- 29 Mart 2018
- 3.975
- 7.373
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.561
Hoşgeldin dicem ama keşke böyle sorunlar olmasa hoş sohbetlerden gelsek ama hayat hep güzel değil bu hastalık zaten hep sıkıntılı sürec stres üzüntü sonrasını bekleyip hortluyo genelde anksiyete ölüm korkusu sizdeki tersi olmuş ölme isteği gibi bunun ne olduğunu anca doktorunuz bilebilir anksiyetenin ortak noktası içinizdeki ölme korkusu çok ağır heran kötü bişi olcak ölcekmişin gibi sonrasıda panik atak oluyo Rabbim hepimize şifa versin babanız nur içinde yatsın Allah rahmet eylesin psikitatr gitmeniz şart ama ..!!!Bu gruba bende katılmak istedim. Geçen sene babamı kaybettim onun öncesinde kullandığım ilaç vardı iyiyim diye bırakmıştım babamdan sonra doktora gitmeden tekrar başladım ama beni mahvetti ilaçtan sonra endişelerim hat safaya ulaştı, balkondan atlama dürtüsü, arabanın önüne kendini atma dürtüsü ama bunlar aklıma geldikce aşırı endise duyuyordum. Psikiyatriye gittim doktor ilacımı değiştirdi ilaçtan sonra kalp çarpıntılarım migde hazımsızlığı huzursuzluk biraz olsun azaldı düşüncelerimde aynı şekilde azaldı. Çalışmaya başladım daha iyi geldi. Ama şimdi yine ara ara düşünceler geliyor size de oluyor mu bu benim gibi yaşayan var mı varsa nasıl atlattı bunun sebebi anksiyetemi