Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Uykum var uyumaya korkuyorum sabah yine kötü olursam diye 2 sabahtır çok kötüyüm almadım gece ilacımı bi de böyle deneyim almadım mı da anksiyete artar bu öyle bi hastalık işte ilaçlar az da olsa azaltıyor sanki

Canım ben kendim diyorum herhalde ağır diye kesti. Bilemedim. Ben baya iyiydim rexapini bırakınca huzursuzluklar başladı. Zaten kötü olursan alabilirsin demisti. Bakalım dün gece aldım bir fark olcak mi

Ağzıma ekşi su geliyo belimde ağrı var sanki sırtıma vuruyor ağrı safra kesesine baktırcam ne zamandır baktıramadım korkuyorum onun belirtileri sanki taş falan varsa diye
Baktırmakta gecikmeyin. Ben 1 yıl ara ara gelen, iki defa acillik olduğum sancıları önemsememiştim. Aralık ayında o kadar şiddetlendiki mecburen gittim, hemen yatış yaptı. Normalde kapalı ve 35-45 dk süren safra kesesi ameliyatı bende açık ve 2 saat sürmüştü. Siz de aynısı olacak diye bir durum yok ama erken teşhis ve tedavi iyidir. O ağrıları çekmektense keşke zamanında gitseymişim diyorum.
Yalnız bende ağrı dışında başka hiç bir belirtisi yoktu, hep mideden hazımsızlıktandır diye düşünmüştük.

Günaydın covid-19 testim negatif çıktı çok şükür Bahar alerjim mahvetti beni ama yinede kötü olduğumda covidmi oldum düşüncesi geliyo tabi ee bide bu ara çok sık dışarı ve hastanelerdeydim diş yüzünden

Teşekkür ederim annem de ameliyat oldu şiddetli ağrıları oldu onun da

Bir kaç gün sesiniz çıkmamıştı merak ettim sizi nasılsınız kötü müsünüz hala ben de 1 haftadır çıldırma eşiğindeyim resmen
Bi iyiyim bi kötü hamileliğin getirdiği ağrılar var bu ara uykusuzluk yemek yedikten sonra bayılacakmışım gibi hissediyorum fenalık geliyor Kayinvalidem geldi 3 4 gündür yardımcı olmak için ona bisey belli etmemek için kastım iyice kendimi gidince daha kötü olmam insallah aşırı sinirliyim herşey herkes gözüme batıyor bu ara bişeyde diyemiyorum öyle işte

Yok daralıyorum çok yazlardan nefret ediyorum buu zehir olan 3.yazım ağlasam ağlasam dökülse sıkıntılarım​

Yalnız nasıl hepimiz farklı tellerden çalıyoruz hepinizi seviyorum yalnız degilsiniz. Akşam rexapini atınca sanki biraz daha iyi oldum. Bu ara maneviyattan uzaklaştım ama

Yalnız nasıl hepimiz farklı tellerden çalıyoruz hepinizi seviyorum yalnız degilsiniz. Akşam rexapini atınca sanki biraz daha iyi oldum. Bu ara maneviyattan uzaklaştım ama
Çünkü herkes kendi derdinin çabasında kendi çektiğini biliyo o yüzden takılmamak lazım :) iyi olmana sevindim bende dünya derdine düşünce uzaklaştım ama toparlıcaz canım inşAllah

Bu sabah görümcemi kaynanamı uçağa bindirdik memlekete gittiler 4çocukla üstelik 6gün önce doğum yaptı benim kızımda çok ağladı gidemiyorum diye bende çok ağladım benim yüZümden diye benim annemle babamda memlekete gitti arabada boştu korktum gitmedim orada annemi babamı üzmekten ağlayıp reZil olmaktan dünyaya sığamıyorum sanki ağlamaktan başka birşey gelmiyor elimden kızımdan özür dilerim

Siz ilaç kullanmıyorsunuz dimi belki kullansanız biraz faydası olur daha önce kullandıklarınızdan farklı bi tane deneyin olmazsa

Bugün devamlı ara ara karnımdan gelen bi boşluk hissiyle iç sıkıntısı huzursuzluk oluşuyo anlık baş dönmesi sonrada korku panık geliyo tabi

Sen de mi annene babana ağlıyorsun sen üniversite mezunusun galiba neden çalışmıyorsun bu sabah ben de ağladım

Bende majör.depresyon var galiba çalılacak durumda değilimki anneme.babama.ağlamıyorum onları üzmemek için gitmedim onlarla iç sıkıntısı

Başımın sağ arka alt kısmında ağrı var çok korkuyorum tümör falan olmasın eşim diyor hemen git özele emar tomografi ultrason çektir diye dalga geçiyor nolurdu ben de iyi olsaydım da milletin diline düşmeseydim

Bende majör.depresyon var galiba çalılacak durumda değilimki anneme.babama.ağlamıyorum onları üzmemek için gitmedim onlarla iç sıkıntısı
İnşirah oku bol bol arada rahatlatıyor bir de "La ilahe illallahu vahdehu la şerike leh lehül mülkü ve lehül hamdü ve hüve ala külli şey'in kadir" oku biraz rahatlatıyor aslında günde 100 defa okumak lazım ama ben aklıma geldikçe söylüyorum rahatlatıyor dene bak sen de ilaçlardan pek fayda yok artık okumaya verdim okuyarak geziyorum Rabbim verir inşallah şifamızı bir gün

6 gün önce doğum mu yaptı 4 çocukla da yolculuğa mı çıktı maşallah ne diyim ben beceriksiz bi insanım o belli oldu yani kesin kez

çok geçmiş ama hala buralardasınızdır umarım.Siz neuroformat tekniğini kullanıyor musunuz hala?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…