Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Bende bazı şeylerimi söyleyince gülüyolar komık buluyolar

Bugün devamlı ara ara karnımdan gelen bi boşluk hissiyle iç sıkıntısı huzursuzluk oluşuyo anlık baş dönmesi sonrada korku panık geliyo tabi

Bu yazınıza nasıl sevindim nasıl sevindim anlatamam çünkü ilk defa benden başka biri karnından gelen boşluk hissinden bahsetti ben sırf bu his yüzünden bu hallere düştüm biliyor musunuz ve hiç psikolojik olduğuna inanmamıştım o his ağzınıza ya da boğazınıza doğru da vuruyor mu

Evet boğazıma vuruyo çok kötü bi his gün boyu ara ara beni mahvediyo

Ben bu hissi tanıyorum psikolojik olduğunu çok net biliyorum umursamıyım diyorum ama olduğu anda yukarıya doğru bi iç sıkıntısı yaratıyo sinir ediyo

3-4 kez oldu bu his ben de ve ben bunun kesinlikle doktorların bulamadığı
Ben bu hissi tanıyorum psikolojik olduğunu çok net biliyorum umursamıyım diyorum ama olduğu anda yukarıya doğru bi iç sıkıntısı yaratıyo sinir ediyo

bahsettiğiniz şey kalbin ek atım yaptığı zaman olan şey olabilir mi? Ona daha çok benziyor sanki hani şu ekstrasistol dedikleri var ya

3-4 kez oldu bu his ben de ve ben bunun kesinlikle doktorların bulamadığı

bahsettiğiniz şey kalbin ek atım yaptığı zaman olan şey olabilir mi? Ona daha çok benziyor sanki hani şu ekstrasistol dedikleri var ya
Yok onuda biliyorum aşırı gaz olduğunda karnımda zaman zaman oluyo çünkü artık onuda biliyorum ama o ek atım ilk olmaya başladığında sık sık ayyyy bütün kardiyologları gezip yalvarmıştım beni bu durumdan kurtarın hatta diyolardı bu neki bunu bazı insanlar günde 10 bin kez bile yaşayabiliyo zararsız diye ama artık tanıyorum hepsini ben en dibi gördüm çünkü şuurum gitti naptımı bilmiyodum herkez deli gözüyle bakıyodu bana bu halime bin şükür

Seni korkutmadılarmı psikiyatriye git gitmezseen ilerler felan diye kötü olduğun dönem de nasıl psikiyatriye bulaşmadan atlattın canım bubu aralar anksiyetem yoğun

Tekrar olursa bi kontrol edin kalp sanki böyle duruyormuş gibi olup yani sanki 1-2 saniye atmıyor gibi olup sonra tekrar atmaya başlıyor o boşluj
Seni korkutmadılarmı psikiyatriye git gitmezseen ilerler felan diye kötü olduğun dönem de nasıl psikiyatriye bulaşmadan atlattın canım bubu aralar anksiyetem yoğun

ben bu kadar dibi göreceğimi hiç tahmin etmemiştim bu kadar ilerleceyeceğini hiç düşünmemiştim kaç kere dedi ailem gidelim bi ilaç versinler diye inat ettim keşke etmeseydim sen nasılsın bugün

Ben ağır dönemimde hastane hastane geziyodum ama kardiyoloji iç hastalıkları bu hastalık yüzünden çok doktor ve sağlıkçı tanıdığım hatta dost olduklarım bile var ara ara ziyaret telefon vs yaparız beni çok iyi tanırlar hafızalarda kalmışımdır çünkü çok dil dökerlerdi ama nafile neyse bigün hastane önünde uyurken gece eve bile gitmiyodum doktorda gel içerde yat dedi sonra 1 hafta yattım ama ilaç hiç yok denediler ama ben asla içmedim istemedim hastanenin bir bölümü huzurevi bahçede yaşlılarla sohbet muhabbet hastanede olmanın güveni derken biraz daha hafifledim devamlı terapi gördüm haftada 3 gittiğim günde 2 kez gittiğim dahi oldu bazı anlarda şuurum gidiyodu insanlara dediğim tek şey beni hastaneye götürünmüş ama tam olarak ağır dönemin tamemen yok olması maneviyatla oldu 2 buçuk sene öyle bi hayat yaşadımki tek bir şikayet olmadı herşey süper takiii kardeşim kanser olunca o süreçte beraberdik bizde ana baba yok ben o süreci ondan daha beter yaşadım o dimdikdi şükür ama ben hem koştur hem üzüntü stres onkoloji koridorları inanılmaz hikayeler dolu tam herşey yoluna girdi bende belirtiler başladı ben yine doktor doktor kendim için gezdim yine kabullenme süreci sonra kabullendim ve psikoloğumun yanına koştum yine terapiler başladı geçen seneden beri gayatım zindana döndü 10 yaş çöktüm gören sana ne oldu diyo o derece ama yinede şükür o ağır dönem gibi olmadım olmazmışımda fiziğe aykırıymış çünkü artık hastalığı tanıyomuşum başedebiliyomuşum psikoloğumun sözleri beni çok iyi tanır her dediği çıkar beni tek anlıyan yol göstericimdir Allah kimseye yaşatmasın benim hikayem çokkk derin yaşadıklarım anlatmakla bitmez Allah a şükür elim ayağım tutuyo ama hep şükrediyorum elbet derdi veren Rabbim yine dermanı verecek ben verdiğini gördüm yaşadım çünkü yeterki biz sınavı sabırla şükürle isyansız geçelim inşAllah canım uZun yazdım kusura bakma

En iyi profösörlerden elimde raporlar ekg ler holter efor test sonuçları dolu sapasağlam arada bi atsın yada fazladan atsın hissedelim bi kalbimiz var diye çok sorun değil sendeede olunca takma hiç korkma umursamayınca geçiyo çünkü

O yazı yanlışlık oldu aslında yok o hissi ben de tanıyorum artık hiç takmıyorum onu doktor da önemseme dedi zaten ama sizin o bahsettiğiniz karından gelen his var ya bi de his olduğu için kimseye de tarif edemiyorum beni bayıltacak gibi bi his karnımdan ağzıma kadar 2 saniyede zınk diye vurup kaçıyor ama arkasından ben de el ayak boşanıyor kafam gidiyor öleceğim ya da bayılacağım sanıyorum

Ben sizin dediğiniz o boşluk hissini de 10 yıl öncekinde yaşamıştım o hissi biliyorum sanki birden boşluktan aşağı düşmüşsün gibi ama benim bu sefer yaşadığım o değil benim bu yaşadığım daha farklı ve lanet takıntılarım neden oldu neden oldu diye peşimi bırakmıyor

Bi an sevinmiştim aynı şeyi yaşayan varmış diye ama araba yokuş aşağı inerken dediğiniz tabirle anladım ki benim bu sefer yaşadığım histen farklı gene üzüldüm çünkü o his kesinlikle psikolojik değildi

Slm kizlar bende anksiyete panik atak var 8 ay ilac tedavisi gordum ilac kullanirken inanilmaz mutluydum hersey cok guzeldi ama doktorum bu ilaclari birakacaksin elbet bir gun ve yine tetikleyecek bunlarla yasamayi bas etmeyi ogreneceksin dedi.ve arastira arastira buldum yolumu oncelikle bu hisler geldiginde hemen ayaga kalkin ve etrafinizdaki 6 nesnesin ismini sesli bicimde soyleyin daha sonra oturup belinizi dik tutup 10 saniyede yavas yavas burundan nefes alin nefesinizi 5 sn ye icinizde tutun ve okadar yavas vermeye baslayinki agzinizdan uzatabildiginiz kadr uzatin nefes verme olayini bunu 6 kez tekrarlayin inanin o an bicak gbi kesilecek ve rahatlayacaksiniz cok zor bi hastalik inanin yasamayan asla anlamaz en onemlisi esim cok destek oldu o beni anlamaya calisiyor ve o an guvende oldugumu hissettirecek konusmalara yapiyor Allah sifa versin insallah hepimuze

Sağol canım ne uzunu istediğin kadar anlatabilirsin Allah birdaha yaşatmasın zor günleri kızın nasıl etkilendi bu dönemden benim hikayemdegibi uzun ama yazamıyorum sıkılıyorum tebrik ederim şimdi ki aklım olsa bendebende bulaşmazdım hiç antidepresana gidişatımda iyi değil bendede psikiyatriye yatma ilaçlar işe yaramama hiç iyileşememe ms olmaolma tekrar gözüme birşey olması kortizon kullanma eşimin benden bıkması ve daha çooook korkum var çocuğuma suçluluk duygusu öyle acıtıyoki bazen normal doğum da bu kadarkadar acı çekmemişimdi r ruh acısı çok zor

Tamam ben o ek atımıda çok iyi biliyorum oda çok lanet bişi

Bunları ben ezberledim artık çok büyüğü gelince atağın bunlar nafile Allah ım şifalar versin hepimize ama biri tarafından güvende hissetmek çok önemli benim etrafımda öyle biri olmadığı için kötü

Kızım okul iş derken tatil o anlarımı pek görmedi yoktu pek yanımda çokda beklentim olmadı yansıtmadım etkilenmesin diye bu hayatda iyiyide kötüyüde tek yaşadım hep Allah yanımızda olsun yeter canım etrafındaki insanlarda pek anlamıyorlar zaten biçok insan çevrende bana küstü konuşmuyo sildiler neden ? Yazmıyorum aramıyorum gitmiyorum diye. Bi sorun bi anlayın bu kız niye böyle diye bi bekleyin ama diyeceğim oki kimse anlamıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…