Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

O nasıl Dr canım ya bazıları lafta Dr işte. Adama bak zaten ölmekten korktuğumuz için bu durumdayız ya.

Çok kötüyüm şu an hiç yemek yiyemeyeceğimi düşünüyorum tekrar önceden sadece sabahları olurdu şimdi sürekli sürekli sürekli bulantım var sürekli kusmak istiyorum çok kötüyüm her yerim titriyor ilaç citoles damla zestat atarax bi de dişerse verdi

Tamam zestatla yersin canım ben çok kusarken onu verdiler öyle yemeye başlamıştım arkadaşım da öyle o da onla yemeye başladı

Çabuk olmamış mı rexapini kesmesi neden daha yeni başladın ki tuhaf geldi bana bu kadar kısa sürede bıraktırması

Kızlar bu ne ya ilaç içende iyi değil içmeyende iyice depresyona girdim o kadar.yoğun ki anksiyetem korkularım ölüm korkusunu bırak kafayı yeme korkusu başladı Allahım bu huUrsuzlukla imtihan etmesin her zamanzaman derim Rabbim aklımı almadan canımı al

Şimdi haber izledim psikolojisi bozuk kadın şöyle böyle neyse anlatmiyam anksiyetem arttı ne acı insanın kendine yardım edememesi duygularını yönetememek ne demek ya bu nasıl bir şey kabullenemiyorum artık

Bu gruba bende katılmak istedim. Geçen sene babamı kaybettim onun öncesinde kullandığım ilaç vardı iyiyim diye bırakmıştım babamdan sonra doktora gitmeden tekrar başladım ama beni mahvetti ilaçtan sonra endişelerim hat safaya ulaştı, balkondan atlama dürtüsü, arabanın önüne kendini atma dürtüsü ama bunlar aklıma geldikce aşırı endise duyuyordum. Psikiyatriye gittim doktor ilacımı değiştirdi ilaçtan sonra kalp çarpıntılarım migde hazımsızlığı huzursuzluk biraz olsun azaldı düşüncelerimde aynı şekilde azaldı. Çalışmaya başladım daha iyi geldi. Ama şimdi yine ara ara düşünceler geliyor size de oluyor mu bu benim gibi yaşayan var mı varsa nasıl atlattı bunun sebebi anksiyetemi

Hosgeldin kuzum ara ara başa sarmalar oluyor tabi biliyorsun, tamamıyle bitmiyor sadece bu her neyse bunla yaşamayı öğreniyoruz sanirim

Sanki beni tarif etmişsin

Bendede olmuştu cipralex yazmıştı doktor o bahsettiği

Hoşbuldumm. Dimii bi öğrenemedim ben bu durumla yaşamayı ya ilacın dozu çok düşük ondan mı neden böyle bilmiyorum ki
Gece ilacini bıraktım dünyam terse döndü resmen kız. Eskiden geceleri gelen sıkıntı gündüz de gelmeye başladı hem de tüm gün iş yerinde. Dr a söyledim iki üç gün tekrar al dedi gece ilacını. Yoksunluk mu ona bakcak sanırım. Bak benim kullandığım ilaçlar öncekinden daha ağır ve daha fazla mg ama bazen daha şiddetli hissedebiliyorum. Sanırım kendimizi biraz akışa mi bırakmalıyız ne :)

Bendede olmuştu o dürtü cipralexe başladığımda doktor dozu az ded i 20yaptı bide daha kötükötü oldum bahsedincede hastaneye yat dedi ilaçtan önce daha iyiydim halbuki derken başka doktora gittim paxeraya geçtik o geçiş dönemi gözüme birşey oldu zorumdan optik nöritnevrit geçirdim kortizon aldımaldım kortizon psikolojimi dahada bozdu içimdeki sıkıntıdan çıldırcaktım o yüzdenyüzden antidepresandan korkuyorum artık

Ya ben buraya yazarken çok zorlanıyorum yazacağım daha çok şey var kısa kesiyorum reklamdan klavye hatasından:)

Sizin de mi aynı korkularınız oldu benim gibi.

Başlicam akışına yav bu neden oluyor çok merak ediyorum artıkk yav ilaçtan mı anksiyeden mi okb den mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…