- 17 Ocak 2012
- 1.565
- 295
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.521
Yapıyo canım mide bağırsak sorunları afedersin gegirti yapıyo bazen vücut ağrısı boğaz gerginliği felan başta uyuşmaİç sıkıntısı böyle gogsunuzde daralma mide bulantısı falan da yapıyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapıyo canım mide bağırsak sorunları afedersin gegirti yapıyo bazen vücut ağrısı boğaz gerginliği felan başta uyuşmaİç sıkıntısı böyle gogsunuzde daralma mide bulantısı falan da yapıyor mu
Forumda Okb bölümüne bak istersen canım geçmiş olsunKızlar bişey sorcam benim eşim sürekli ellerini yıkıyor kapı kulplarina dokunmuyor her banyoda ayrı havlu kullanıyor gına geldi artık banyo hep su oluyor nasıl kurtulur bu illetten eğer yikanazsam kendimi kesicem diyor Dr a gitti ilaç verdi yan etkisi olur diye içmiyor içse düzelir mi
Ben tüm gün ayrı iki hastanedeydim önce diş için yine şiştiği için tekrar antibiyotik ve sonra eve geldikden bikaç saat sonra bütün kemiklerimde ağrı nefes darlığı duramadım hadi yine hastane boğazımda şişmiş sinüzüt ağrısı derken covid testide yapıldı sonuç 3 gün sonra son zamanlarda gittikçe kötüye gidiyorum çok sık hastanelerdeyim hayatdan gerçek anlamda soğudum lafta değil sinirden ağla ağla durumundayım bi bazen buraya girip içimi döküyorum bide instagrama bazen hayatımda başka hiçbişey yok nefes daralması çok berbat
Teşekkür ederim doktor soğuk algınlığı büyük olasılık ama yinede her ihtimale karşı covid testini yapalım dedi hiç iyi değilim son günlerde zaten Allah dan hayırlısı inşAllahAaa çok geçmiş olsun covid nerden çıktı ya
Teşekkür ederim doktor soğuk algınlığı büyük olasılık ama yinede her ihtimale karşı covid testini yapalım dedi hiç iyi değilim son günlerde zaten Allah dan hayırlısı inşAllah
Öğürtü veya ıkınmadq diyaframa baskı oluşmasından ötürü değişik atımlar olabiliyomuş ben sayısız holter ve kardiyoloji gördüm hiç korkma bişi çıkmıcak bak gör bende dün çok kötüydüm bahar alerjim var bile bile kafamda daha kötü şeyler kurup hastaneyi boyladım bu ara bişiler oldu yine bende iyice dipteyimçok geçmiş olsun temiz çıkar inşallah ben de hiç iyi değilim hatta zirvedeyim ya da dipteyim her neyse işte en son aşamasındayım şimdiye kadar kalpten şüphelenmiyordum dün holter çıktı benim öğürtüler bu sefer de kalpte aritmi hissiyle geldi ona taktım demek ki öğürmeler kalpten kaynaklanıyormuş diye
Doğum günün kutlu olsun dün ban yemiştim nice sağlıklı mutlu yıllara ermeni dilerimGünaydın hanımlar umarım herkes için güzel bi gün olur bugün benim doğumgünüm ama hayatımın en kötü doğumgünlerinden birini yaşıyorum yine 10 sene önceki doğumgünümde de öleceğimi düşünüyordum bugün de aynı şeyi düşünüyorum
İlaç tedavisi ile baya bi geçer herhalde okb eşinizin yaşadığı benim eşim de bir dönem yaşamış banyodan çıkamazmışKızlar bişey sorcam benim eşim sürekli ellerini yıkıyor kapı kulplarina dokunmuyor her banyoda ayrı havlu kullanıyor gına geldi artık banyo hep su oluyor nasıl kurtulur bu illetten eğer yikanazsam kendimi kesicem diyor Dr a gitti ilaç verdi yan etkisi olur diye içmiyor içse düzelir mi
Terapini ihmal etme sen nekadar bi halta yaramıyo desende yarıyodur illakiTerapiye de gitmicem bi halta yaradığı yok yarasa bu halde olur muyum bir dönem iyi oldum yine aynı yine aynı bende başka hastalık var bence düzelemiyorum
Yok bu ay gitmeyi düşünmüyorum burda terapi almayanlarla aynı seviyedeyim ne anlamı kaldı yazık günah verilen paraya fayda etse şuan yatıyor olmazdımTerapini ihmal etme sen nekadar bi halta yaramıyo desende yarıyodur illaki
Aynı o da oyle çıkamıyor banyodan bakalım ins gecerİlaç tedavisi ile baya bi geçer herhalde okb eşinizin yaşadığı benim eşim de bir dönem yaşamış banyodan çıkamazmış
Dün akşam çok iyiydim bu sabah çok kötüyüm doğru dürüst bişey yemedim çok kötüyüm
İyi bir anne değilim iyi bir eş değilim nefret ediyorum kendimden devlete randevu almaya çalıştım 1 tane bile randevu yok bazen çok iyi oluyorum bazen çok kötü ama 2 gündür akşama kadar yatıyorum hastanelik mi olcam artık ben
İnanamıyorum doktorun dediklerine 4 tane ilaç derken ne verdiler ben hala yataktayım pazar var dolapta ne domates ne salata var bişey yemedim halim yok ben de çok kötü günler yaşıyorum nasıl düzelicem hiç bilmiyorumBen de merak ettim seni pasif görünce anladım ban yediğini ben de çok kötüyüm niloya hatta son günlerin en kötüsü sabah yine acayip mide bulantısı ve öğürme yaşadım sonra psikiyatriye gittim özel bi hastanede doktor o kadar cinsti ki bana bağırdı yememe işin devam ederse blumia olursun ondan sonra da ölürsün dedi ben çok kötü oldum siz beni daha da panik yapıyorsunuz dedim ben sana yalan mi söyleyim ilaçlarını ister kullan ister kullanma diye bağırdı bana nasıl kötü oldum nasıl krize girdim anlatamam ordan başka bi psikiyatriste özel muayenehanesine gittim işte 4 tane falan ilaç verdi bakalım hiç iyi olacağımı düşünmüyorum 3 yıllık tedavi verdi ama ben en son kusup kusup öleceğim herhalde çok etkiledi doktor beni