- 23 Ocak 2016
- 32.464
- 48.781
-
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #2.501
Ben hep yatmak istiyorum uyursam kaygılar kötü düşünceler olmaz diyorum bugün kardeşimle gezmeye gittik o kadar mutsuzdum ki kızımı anneme bıraktım bende şöyle bişey de oluyor kıızmı bırakıp gidince arkamdan ağlıyormuş çok vicdan yapıyorum ama bazen yalnız gezmeye de ihtiyaç duyuyorum bugün farketmiş yokluğumu bişey yememiş aç uyumuş nasıl üzüldüm bunu da druma sorcam vicdan yapıyorum nasıl bir anneyim ben diyorumBende öyle mışıl mışıl uyumayı özledim huzuru özledim önceden şikayet ettiğim şeyler meğer ne basitmiş sağlıkmış hayattaki en önemli şey
O ne demek canım Allah bir daha yaşatmasın inşallahBende iki kezkez optik nöritnevrit geçirdim aklımdan atamıyorum
Kesme şeker başucumda uyuyorum düşün 2 tane başucumda kan şekerim düşer de bayılırım diye ödüm kopuyorSiz geçenlerde çok kötüydünüz hani sakin olun falan yazmıştım o zamanlarda ben de gayet iyiydim ama şu bir haftadır dipteyim sondayım çok çok kötüyüm yüreğimde öküzle yatıp kalkıyorum ne zaman bayılacağım diye bekliyorum
Kesme şeker başucumda uyuyorum düşün 2 tane başucumda kan şekerim düşer de bayılırım diye ödüm kopuyor
Zaten kabullenene kadar doktor doktor geziyosun kabullendin anda daha hafifliyo bende çok zor dayanıyorum ama eskiye nazaran büyük farkla iyiyim çok şükür ama bu hastalıkda bi dönüm noktası var siz tam ordasınız şuan bi süre sonra göreceksin daha azalacak inşAllah sadece beynine kabullendirSiz de ilaç kullanmıyorsunuz dimi ben de direndim 4 aydır ama çıldırmak üzereyim artık yarın gideceğim herhalde psikiyatriye Gerçi hala yaşadıklarımın psikolojik olduğunu düşünmüyorum hala bişey var diye düşünüyorum çünkü ilk başladığı zaman Ne stresim vardı ne bişey hala aynı fiziksel şeyleri hissediyorum
Geçen gün bayramın 2.günü annemlere kahvaltıya gittik yasak vardı ama ev yakın ya gittik aç karna annemin cihazla ölçtüm tok karna ölçtüm kesme şeker hep başucumda şuan bile 2 tane var gözlerim kararıp bayılırsam diyeo bende de var kan tahlilimde şekere bakıyorlar normal çıkıyor ama bana sanki o bayılacakmış hissi şeker düşklüğündenmiş gibi geliyor bu sefer de şeker hastası mıyım ben ya bi gün küt diye şekerim düşerse diye düşünüyorum
Allah sağlıklı ömürler versin ,Doğum günün kutlu olsun , ölmüyosın sürünüyosun sadece ...Günaydın hanımlar umarım herkes için güzel bi gün olur bugün benim doğumgünüm ama hayatımın en kötü doğumgünlerinden birini yaşıyorum yine 10 sene önceki doğumgünümde de öleceğimi düşünüyordum bugün de aynı şeyi düşünüyorum
Allah sağlıklı ömürler versin ,Doğum günün kutlu olsun , ölmüyosın sürünüyosun sadece ...
Bugün gaz şişkinlik sırtıma vuran ağrı okadar şiddetliki anlatamam karnının üst kısmında şişkinlik ağrı çok beterAmin canım inşallah öyle olur bu sene saçma bi psikolojideyim insanlar doğum tarihine yakın zamanlarda olurlermis diyorlar ya her an olecekmisim gibi hissediyorum sürekli bi öğürme halindeyim sanki kalbim midem cikiverecek ağzımdan siz mide ile ilgili ne sorunlar yasiyorsunuz
Doğum günün kutlu olsun canım Rabbimden sifa diliyorum senin için hediye olsunGünaydın hanımlar umarım herkes için güzel bi gün olur bugün benim doğumgünüm ama hayatımın en kötü doğumgünlerinden birini yaşıyorum yine 10 sene önceki doğumgünümde de öleceğimi düşünüyordum bugün de aynı şeyi düşünüyorum
Kendinizi hiç eksik hissetmeyin kızlar 9 ay karninizda taşıdınız uykusuz geceler ateş nöbetleri daha bi suru zorlukla buyuttunuz anlayabilecekleri şekilde onlarla konuşun durumunuzu ben 5 yasindaki kızıma hep anlatmaya çalışıyorum biliyorum anne kardeşim doğunca geçicek diyor bazen ne kuruyor o küçücük dünyasında bilmiyorum ama ben kötü bi anne değilim yaşadıklarım bi patlama bi dönem ve geçicek çünkü ben böyle biri değildim Rabbimin izniyle bu seferde geçicek.Kızlar benimde psikolojik olsaydı keşke optik nörit geçirdim ciddi bir rahatsızlık gözde hasar bırakabilir ilerde ms olabilir tedavisi kortizon yan etkileri saymakla bitmez doktor birşey yok diyorsa takmayın benim psikolojimi toparlayamamın sebebi bu.Bu arada dondurma eşimin doğum günüde bugün doğum günün kutlukutlu olsun.niloya bendede var sürekli kızıma karşı eksik hissetme
Ha bide hipotroidim var
Evet canım çok anksiyetem var daralmam var baZen ağlamadan rahatlayamıyorum asla kızımda birşey için ağlayınca çok ağlıyo benden görüyo diye üzülüyorumHipotiroid bende de var hiç takmayın onu bi çok insanda var sizdeki anksiyete anladığım kadarıyla, panik atak geçirmiyorsunuz sanırım. Geçirilmiş optik nörit de var bende ben onu da hiç takmıyorum benim sürekli içimi fena eden işimi sıkan bi his yaşıyorum ben ve inanılmaz sıkıntı verici onun nedenini bulamadıkları için sürekli öleceğimi düşünüyorum
Evet canım çok anksiyetem var daralmam var baZen ağlamadan rahatlayamıyorum asla kızımda birşey için ağlayınca çok ağlıyo benden görüyo diye üzülüyorum