Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Bende öyle mışıl mışıl uyumayı özledim huzuru özledim önceden şikayet ettiğim şeyler meğer ne basitmiş sağlıkmış hayattaki en önemli şey
Ben hep yatmak istiyorum uyursam kaygılar kötü düşünceler olmaz diyorum bugün kardeşimle gezmeye gittik o kadar mutsuzdum ki kızımı anneme bıraktım bende şöyle bişey de oluyor kıızmı bırakıp gidince arkamdan ağlıyormuş çok vicdan yapıyorum ama bazen yalnız gezmeye de ihtiyaç duyuyorum bugün farketmiş yokluğumu bişey yememiş aç uyumuş nasıl üzüldüm bunu da druma sorcam vicdan yapıyorum nasıl bir anneyim ben diyorum

Kesme şeker başucumda uyuyorum düşün 2 tane başucumda kan şekerim düşer de bayılırım diye ödüm kopuyor

Kesme şeker başucumda uyuyorum düşün 2 tane başucumda kan şekerim düşer de bayılırım diye ödüm kopuyor

o bende de var kan tahlilimde şekere bakıyorlar normal çıkıyor ama bana sanki o bayılacakmış hissi şeker düşklüğündenmiş gibi geliyor bu sefer de şeker hastası mıyım ben ya bi gün küt diye şekerim düşerse diye düşünüyorum

Zaten kabullenene kadar doktor doktor geziyosun kabullendin anda daha hafifliyo bende çok zor dayanıyorum ama eskiye nazaran büyük farkla iyiyim çok şükür ama bu hastalıkda bi dönüm noktası var siz tam ordasınız şuan bi süre sonra göreceksin daha azalacak inşAllah sadece beynine kabullendir

Geçen gün bayramın 2.günü annemlere kahvaltıya gittik yasak vardı ama ev yakın ya gittik aç karna annemin cihazla ölçtüm tok karna ölçtüm kesme şeker hep başucumda şuan bile 2 tane var gözlerim kararıp bayılırsam diye

Herkez tatlı uykusunda ben kaygı korkularımla biri bitse öteki başlıyo artık hayata dair çokk bıkkınlık var herşeyin üstesinden geliyorum konu kendim olunca orda yok yapamıyorum herşey tıkanıyo cesaret düşünce harekete geçme yok hep bi kaygı hep bi ağrı hep bi çaresizlik umarım bugün herşey yolunda gider şu dişden kurtulabilirim inşAllahhhh

Günaydın hanımlar umarım herkes için güzel bi gün olur bugün benim doğumgünüm ama hayatımın en kötü doğumgünlerinden birini yaşıyorum yine 10 sene önceki doğumgünümde de öleceğimi düşünüyordum bugün de aynı şeyi düşünüyorum

Allah sağlıklı ömürler versin ,Doğum günün kutlu olsun , ölmüyosın sürünüyosun sadece ...

Merhabalar ben ilk defa üye oldum araçtırırken çıktı bide burda deneyim dedim belki beni anlayan olur ,
5 ay önce kalp ta hızlı çarpıntısı ve sanki bütün göğusum yerinden çıkacak bir dönem yaşadım kardiyoloji gittim efor testi ve ekg herşey yaptım hiç birşey çıkmadı arkasında dahiliye gittim kan tahlil istedi tüm detaylı,vitamin d ve demir eksikliği çıkıtı .ilaçlar ve sayırı ona rağmen tekrar oluyordu çok defa acile gittim ekg çekiyorlar birşey yok tekrar gonderiyorlar en son panik atağa teşhis konuldu o donemde hiç bir sıkınıtı yaşamama rağmen ,o günden biri hep mutsuzluk ve korku eskisi gibi değilim saysam bitmez kaç dr gittmi , sonra şu karantina dönemde tekrar bu sefer goğus ağırısı sürekili gezen bir ağırım var sırtımda aynı zamanda tekrar acillere gitmek dahiliye tekrar gittim tomografi röntgen akciğer kalp hepsi baktırdım birşey yok tekrar dönuyorum ve tabi bu aile içinde eşimle artık sıkıntı yaşamaya başladık tamam artık birşeyin yok psikolojik senin durumu ,geçen hafta CHECKUP yaptırdım çok şükür herşey temiz çıkıtı goğus Dr temiz dedi Kalp dr Temiz dedi hepsi iyi ama bu ağırlarım nerden geliyor ve kimsiye inandırmiyorum en son paxil ve tranko kullanmaya başladım psikolojik ağırı dr dedi.... acaba aynı durum olan var mı yazarmısınız?

Allah sağlıklı ömürler versin ,Doğum günün kutlu olsun , ölmüyosın sürünüyosun sadece ...

Amin canım inşallah öyle olur bu sene saçma bi psikolojideyim insanlar doğum tarihine yakın zamanlarda olurlermis diyorlar ya her an olecekmisim gibi hissediyorum sürekli bi öğürme halindeyim sanki kalbim midem cikiverecek ağzımdan siz mide ile ilgili ne sorunlar yasiyorsunuz

Bugün gaz şişkinlik sırtıma vuran ağrı okadar şiddetliki anlatamam karnının üst kısmında şişkinlik ağrı çok beter

Kızlar benimde psikolojik olsaydı keşke optik nörit geçirdim ciddi bir rahatsızlık gözde hasar bırakabilir ilerde ms olabilir tedavisi kortizon yan etkileri saymakla bitmez doktor birşey yok diyorsa takmayın benim psikolojimi toparlayamamın sebebi bu.Bu arada dondurma eşimin doğum günüde bugün doğum günün kutlukutlu olsun.niloya bendede var sürekli kızıma karşı eksik hissetme

Doğum günün kutlu olsun canım Rabbimden sifa diliyorum senin için hediye olsun

Kızlar bişey sorcam benim eşim sürekli ellerini yıkıyor kapı kulplarina dokunmuyor her banyoda ayrı havlu kullanıyor gına geldi artık banyo hep su oluyor nasıl kurtulur bu illetten eğer yikanazsam kendimi kesicem diyor Dr a gitti ilaç verdi yan etkisi olur diye içmiyor içse düzelir mi

Kendinizi hiç eksik hissetmeyin kızlar 9 ay karninizda taşıdınız uykusuz geceler ateş nöbetleri daha bi suru zorlukla buyuttunuz anlayabilecekleri şekilde onlarla konuşun durumunuzu ben 5 yasindaki kızıma hep anlatmaya çalışıyorum biliyorum anne kardeşim doğunca geçicek diyor bazen ne kuruyor o küçücük dünyasında bilmiyorum ama ben kötü bi anne değilim yaşadıklarım bi patlama bi dönem ve geçicek çünkü ben böyle biri değildim Rabbimin izniyle bu seferde geçicek.

Ha bide hipotroidim var

Hipotiroid bende de var hiç takmayın onu bi çok insanda var sizdeki anksiyete anladığım kadarıyla, panik atak geçirmiyorsunuz sanırım. Geçirilmiş optik nörit de var bende ben onu da hiç takmıyorum benim sürekli içimi fena eden işimi sıkan bi his yaşıyorum ben ve inanılmaz sıkıntı verici onun nedenini bulamadıkları için sürekli öleceğimi düşünüyorum

Evet canım çok anksiyetem var daralmam var baZen ağlamadan rahatlayamıyorum asla kızımda birşey için ağlayınca çok ağlıyo benden görüyo diye üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…