slm BİAA x grubunda ne ilaç kullanıysun ne için kullanıyosun cvp verirsen sevinirim..
Xgrubunda biaa degil ben ilac kullaniyorum canim benimki tup bebek o yuzden ilk 3ay estrofem kullaniyorum oda x grubu
kusura bakma burda bazen kimin yazdığı anlaşılmıyor benim kuzende tüp bebek yaptırdı bunu ne için kullanıyosun ki her tüp bebek içinmi kullanılıyor..
Sen beni şimdi iyice korkuttun ikili testinin sonucunu yaz deyince. Kadın doğumcu içebilirsin demişti. Psikiyatri dr.da o ilaç bile değil demişti. Bilmiyorum...Allah'a emanet...
Dun aksam arastirdim gercektende oyleymis ben 1sene tedevi gordm orda ama o dr yok artik o olsa yine guvenirim ama dr arastirdim dogru duzgun bi drda yok oraya gider gitmez bana hemen tms uygulamak istiyckler yakin arkadasima uygulandi sakin yaptirma diyo bende hic bi fark olmadi diyo.ayrica esimin arkadasi calisiyomus tesadufen karsilasmisdik sonradan isten cikmis esimi aramis sakin abi yengeyi oraya goturme para tuzagi yaptiklari biseyde yok insanlari kullaniyolar demisdi dr um gidince bende bidaha gitmemistim ama insan catesiz olunca saglikli dusunemiyo ama gitmiycm sendende duydum ya kafamdan sildim npyiinpyii sagol canim
Sen de sağol. Maazallah oraya da gidip bir şey elde edemeseydin, eşin seni kapı dışarı salmazdı artık :)) Ben yine kendi doktorumu önericem Mustafa Ulusoy'u. Onu da bi araştır derim.
Aynen oyle olurdu canim bu dr nerde yeri int bi bakiyim
Anladım, inşallah... herkes sağlıklı sonuçlarla gelsin doktordan.Hayır hayır burdan doktora gideceğini yazan arkadaşlara, okuyanlar genelde doktor ne dedi, bizi de bilgilendir diye yazar. Meraktan. O kişiyle ilgili haber almak için. Passiflora tablette alkol bile yok. Bişe olmaz Allah'ın izniyle.
Kadıköy'de muayenehanesi var. Uzmanlığı panik atak.
Baktim canim sen hamileyken bu dr mu ilgilendi seninle cok korkuyorum gittigim dr hamilelikde yapabilcegimiz birsey yok derse diye o zaman yikiliyorum daha kotu oluyorum o yuzden sordum bi sen ist neresindesin belki yakinizdiryakinizdir ben maltepedeyim
Ben Beykoz'dayım. Hamileyken doktoruma sadece telefonla ulaştım. Dışarıya çıkamadığım için. Doktorum ilaç önermedi aslında. Ama ben zor durumda olduğumu anlatınca, bekleyemiycem deyince, ilaca başlattı. Hatta bir kaç gün kullanınca bana ulaş, nasıl olduğunu bildir dedi.
Evet psikiyatrların işi insan ruhundan anlamak ama bazıları muayene ücretini, her şeyden önde tutuyor. Şöyle söyleyebilirim, (misal) başka bir doktora 100 tl daha uygun fiyata gidip yerimde sayacağıma, 100 tl fazla verip fayda görmeyi tercih ederim.
Aynen oyle canim bakalim aklimda bulunsun tsk ederm yardimin icin
anladım cnm ne güzel ama zorlanırsan başka bi ilaçla değiştirmesi gerekir bence ben kendi psikiyatrisimden çok memlunum ilaçlar kousunda beni oldukça rahatlatıyor dr dediğin öle olmalı bence lustralda içiyodum ben 4 ay kullandım bi kaç gündür içmiyorum nice örnekleri okudum burdan ilaç kullanan eskilerden 4 ilaç 2 ilaç bir iaç kullanan kişileri sağlıklı bebek dünyaya getirdiler hep ama işte biz hep tedirgin oluyoruz hastalığımızdan dolayı..Allah herkesin yardımcısı olsun..
Elaseval kacinci ayindan itibaren ilac kullanmaya basladin simdi nasilsin ilac etkisini gosterdi mi doktorum bana da yazdi ilac iki gundur icmiyorum tum icmem gereken yerde yarim iciyorum korkumdan ama daha iyilesemedim de rahatsizligim okb yabancilasma birine zarar verme dusuncesi gibi gibi..
Elaseval kacinci ayindan itibaren ilac kullanmaya basladin simdi nasilsin ilac etkisini gosterdi mi doktorum bana da yazdi ilac iki gundur icmiyorum tum icmem gereken yerde yarim iciyorum korkumdan ama daha iyilesemedim de rahatsizligim okb yabancilasma birine zarar verme dusuncesi gibi gibi..
İlacini iki gundur neden icmiyosun canim hicmi etki etmeye baslamadi
ben 2 aylıkken 1 hafta kadar lustral 25 mg ve largactil kullandım sonra korkup bıraktım sonra 18. haftada lustrala başladım 25 mg bide largactil uykusuzluk var bende uykusuzluktan korkma çok acılar çektim 5 ay allah biliyo çoook zorlandım uykusuzluk berbat bişey bendede ilk baslarda yabancılaşma bebeğime zarar verme korkusu vardı şimdi onlar yok ama uykusuzluk devam ediyo lustralı yeni bıraktım sadece largactil 12.5 mg içiyorum oda günü kurtarmak için anllıcan tedavi olmuyorum şuan bebek olsun o zaman baslıcam tedaviye belkide emziremicem allah yardım etsin herkese sen ne kullanıyosun..ilaç
İlacini iki gundur neden icmiyosun canim hicmi etki etmeye baslamadi
bana dr zaten lustral 25 mg fayda vermez dedi istersen bırak dedi bende düzenli iki ilaç içmemek için lustralı bırakıp largactili içmeyi tercih ettim kendi kararım ınşallh bişey olmaz başa dönmem. böle işte. cnm
ben 2 aylıkken 1 hafta kadar lustral 25 mg ve largactil kullandım sonra korkup bıraktım sonra 18. haftada lustrala başladım 25 mg bide largactil uykusuzluk var bende uykusuzluktan korkma çok acılar çektim 5 ay allah biliyo çoook zorlandım uykusuzluk berbat bişey bendede ilk baslarda yabancılaşma bebeğime zarar verme korkusu vardı şimdi onlar yok ama uykusuzluk devam ediyo lustralı yeni bıraktım sadece largactil 12.5 mg içiyorum oda günü kurtarmak için anllıcan tedavi olmuyorum şuan bebek olsun o zaman baslıcam tedaviye belkide emziremicem allah yardım etsin herkese sen ne kullanıyosun..ilaç
yine yanlış yazdım bana sormamışşın özüüüürrr...
yine yanlış yazdım bana sormamışşın özüüüürrr...
Ebuss sana sormusda ben araya girince karisti biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?