Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Sen beni şimdi iyice korkuttun ikili testinin sonucunu yaz deyince. Kadın doğumcu içebilirsin demişti. Psikiyatri dr.da o ilaç bile değil demişti. Bilmiyorum...Allah'a emanet...

Hayır hayır burdan doktora gideceğini yazan arkadaşlara, okuyanlar genelde doktor ne dedi, bizi de bilgilendir diye yazar. Meraktan. O kişiyle ilgili haber almak için. Passiflora tablette alkol bile yok. Bişe olmaz Allah'ın izniyle.

Sen de sağol. Maazallah oraya da gidip bir şey elde edemeseydin, eşin seni kapı dışarı salmazdı artık :)) Ben yine kendi doktorumu önericem Mustafa Ulusoy'u. Onu da bi araştır derim.

Sen de sağol. Maazallah oraya da gidip bir şey elde edemeseydin, eşin seni kapı dışarı salmazdı artık :)) Ben yine kendi doktorumu önericem Mustafa Ulusoy'u. Onu da bi araştır derim.

Aynen oyle olurdu canim bu dr nerde yeri int bi bakiyim

Anladım, inşallah... herkes sağlıklı sonuçlarla gelsin doktordan.

Kadıköy'de muayenehanesi var. Uzmanlığı panik atak.

Baktim canim sen hamileyken bu dr mu ilgilendi seninle cok korkuyorum gittigim dr hamilelikde yapabilcegimiz birsey yok derse diye o zaman yikiliyorum daha kotu oluyorum o yuzden sordum bi sen ist neresindesin belki yakinizdiryakinizdir ben maltepedeyim

Ben Beykoz'dayım. Hamileyken doktoruma sadece telefonla ulaştım. Dışarıya çıkamadığım için. Doktorum ilaç önermedi aslında. Ama ben zor durumda olduğumu anlatınca, bekleyemiycem deyince, ilaca başlattı. Hatta bir kaç gün kullanınca bana ulaş, nasıl olduğunu bildir dedi.

Evet psikiyatrların işi insan ruhundan anlamak ama bazıları muayene ücretini, her şeyden önde tutuyor. Şöyle söyleyebilirim, (misal) başka bir doktora 100 tl daha uygun fiyata gidip yerimde sayacağıma, 100 tl fazla verip fayda görmeyi tercih ederim.

Aynen oyle canim bakalim aklimda bulunsun tsk ederm yardimin icin

kizlar nasilsiniz napicz bu ataklari pankklrri ya havalarda bi acmadi boyle gecis donemlerid cok etkiliyo ataklari ben geneldr kisin oluym hasta bide cok takintiliym kendimi dinliym hep takyigim yer agriyo geliyo kotu bisey var gibi inanditiym kendimi uzuym ya beni cok yipratti bu hastalik en onemli sey saglk allahim beterineen koru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…