Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Ben de sokaga cikinca oluyordu disarisi bana cok garip geliyordu, ben o kadar sosyal bir insan olarak kendime sasiriyordum, nasil bu kadar yabanci gorunuyor bana disarisi... Simdi tedaviye devam halen yalniz cikamiyorum disari cok yakin yerlere ancak... Mucadele veriyorum bu durumu atlatmak icin... İnsallah gecer.

bende ck uzak yrrlere gitmk istemzdm sehirmerkezine uzak ya orda bisey olurda hastaneye yetistiremzler diye ama yendim Ambulans hrr yere geliyo diyom 2dk gelir deyipcesaretlendrym asansore binemezdm ben onlari yendim benm has sanirm anksiyete takinti hastalik hastasi vesveee

Arkadaşlar bir şey soracağım sizlere, hamileliğin başlarında yani 4. ve 5. haftalarda passiflora tableti çok içtim , doktor kullanabilirsin demişti bende her gün içtim. Şimdi de sürekli kafama takılıyor acaba bebeğe zararı olmuş mudur diye, zaten takıntılı,sıkıntılı ruh hali içerisindeyiz. Bu durumu düşünmekten duramıyorum , Allah korusun bir şey olmuş mudur diye

cnm dr yok demısse olmamıstır ondan daha ıyı bız bılemeyız dımı:) cok endıselenme bu konuda olmaz merak etme bu arada nasılsın bulantın falan enın uc yaın bıttımı bıde pasıflora ıyı gelıomuydu sana cnm?

off bilmiyorum inşallah bir şey olmaz doktorun dediği gibi, hem kadın doğumcu hem de psikiyatri dr.u içebilirsin demişti ama gel de bunu benim kafaya anlat. Pasiflora hafif sakinleştiriyordu sanki. Mide bulantım çok yok, folic acid ilacını içince bulantı oluyor sanki bir süre sonra geçiyor. 1 hafta sonra 3 ay bitecek Allah'ın izniyle. Haftaya ikili test var , o duruma da ayrı bir stres yaşıyorum. Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik ? Sana da dr. pasiflora içebilirsin demiş miydi?

Bu konuda bilgisi olanlar bir şeyler yazarsa , biraz rahatlarım belki

Bende kullaniyorum pasiflora tablet dr gunde 3tane icebilirsin dedi ama ben faydasini giremedigim icin birkacgundur icmiyorum cok zor sabrediyorum 11haftaligim benimde canim sen baska ilac kullaniyomusun yada 12haftadan sonra kullanckmisin

Kizlar bugun uyandigimdan beri ya bebegime bakamzsam ya ona zarar verirsem diye takinti yapp duruyorm beynim agridi artik sizdede boyle dusunceler varmi.gecensene kardesim dogum yapmisti yaninda kaldm bi sure o bes dk biyere gitse ben bebege yaklasamiyodum kendi bebegimdede boyle olursa naparim ben ustelik o zaman ilacda kullaniyodum druma sormustum ozamanlar asla boyle bisey yapmazsin bunlar senn endiselerin demisti ama gelde bunu beynime anlat offf offf cok yoruldum artik

hayır kesinlikle bebeğine bir şey yapmazsın, şu an bu düşünceler sadece endişe, karnın büyüdükçe, bebeğinin hareketlerini hissettikçe ve onun yüzünü görünce hiç bu düşüncelerden eser kalmayacak. Bur da bir sürü okudum doğumdan önce senin endişeleri yaşayanlar ama doğduktan sonra hiç o düşünceleri yaşamayanlar... Bir hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım gerisi daha kolay Allah'ın izniyle

Bende kullaniyorum pasiflora tablet dr gunde 3tane icebilirsin dedi ama ben faydasini giremedigim icin birkacgundur icmiyorum cok zor sabrediyorum 11haftaligim benimde canim sen baska ilac kullaniyomusun yada 12haftadan sonra kullanckmisin
Kaçıncı haftalardan itibaren içmeye başladın pasiflorayı, ben 4-5-6 haftaya kadar falan içtim ama sonra kanamam olunca korktum hiç bir şey içemedim,ne onu ne de başka bir şey içmedim. Doktorun da bir zararı olmaz dedi demi. Böyle ayrıntılı soruyorum belki bunaltıyorum ama ne yapacaksın bizim gibi tipler bir şeye takıldımı takılıyor. Bu aralar daha iyiyim eskiye göre Allah'a bin şükür ama geçen pazar günü baya kötü oldum sonra tekrar düzelir gibi oldum. Allah'ın izniyle böyle gidersem 4.ayın sonuna kadar dayanmaya çalışacağım ama hala normal hayatıma dönmüş değilim tabii. Ama hiç endişelenme, doktorum 3 aydan sonra ilaca başlayabilirsin bir zararı yok demişti bana da.

Benimkisi tup bebek hamileliktn once baslamistim benimde kanamm olmustu acaba omu yapiyo tup bebek drumda icebilirsin demisti ben ayrica nrdl damlada kullndim 7haftamda biraz rahatlamm icin vermisti inatlada baska bisey vermiyo kotuyum dedikce rndlun dozunu arttiriyo suan kullanmiyorum kendi kendime biraktim acaba devam etseydim etki edermiydi bilmiyorum yanetkilerini kaldiramadm hakkimizda hayirlisi olsun canim

benim kanama ilişkiden sonra oldu, hamilelikte rahim çok damarlı yapı haline geliyormuş ,damar çatlaması oldu ama o korku yetti, bir daha ilaç içemedim ama geçen pazar günü çok kötü olunca pasiflora içtim bir tane,inşallah hiç birimize ilaç gerek kalmaz bundan sonra. Zaten 3 ayın dolmasına çok az kalmış ,biliyorum sabret demek kolay , yaşayan için çok zor ama sayılı günler olduğunu düşünerek sabretmeye çalış, 3 .ayından sonra düzgünce tedaviye başlarsın.

İnsallah duzgun bi tedavi uygular buseferde seni iyi gordum biraz daha sk disini pasifloraya devam derse hemen cikcam esimede diycem bu adam bizi oyalayip duruyo kalk para marada vermiyosun diycem o kadar deli etti beni bi ilac yazcak 250 lira aliyo bari ise yarasa belki gitmm ona esimin zoruyla gidiyorum sen yinede dayanabiliyosan pasiflora ise yariyosa iyi keske banada yarasa ben gecen hafta okadar fenalastimki yarim xanax aldim suanda direniyorum icmmk icin

ya bende bulantı oluor bıde hıc iştah yok hıcbısey yıyemıorum mıdem sureklı bı kazıntı ıcınde halsız ya nebılım su bulantım bı gecse ya belkı uc yadan sonra yerım bıde bu ara carpıntı var ama bısey yıyemıorum gucuz dusuorum dıe oluor oncedende oluordu suanlık psıkıtrıste gıtmedım henuz ben cok kotu olursam gıderım dıe dusunuorum ama ılac kullanmak ıstemıorum hıc rabbım yardım etsın ya sen uc ayı doldurmusunya bundan sonra bıse olmaz merak etme:)

xa.. ıcınce ıyı oluor ama o vucuttan cıkarkende pa yapıomus yanı vucut onu atarkende bı tıtreme sarsılma yapıormus ya benım anlamadıgım bısey sen nıe bu dr ınat edıosun eşin etse nolcak bole bı sacmalık olurmu eşine sole o gıtsın ozman nekadr anlayıssızlar sana mıol veren dr bu deılmıydı acıkla solesen ben yapamıorum dıe yaa bıde bızler tam olarak ne yasadıgını bılemıoruz tabı ama bak bu zamana kadr geldın madem 12 haftalıga az kaldı bıraz beklede uygun tedavıye baslatsın senı bıde unv hastanesı oraya gıt bence ya ıstn ben bakırkoye gıtmıstım bıkere oralara felan gıt herzaman okadr para verılırmı yınede sen bılırsın bıde kıtap okumayı denesen bende var bı kac tane kafan dagılır belkı

zorla yemek yemeye çalışacaksın en azından çorba iç, muz ye ve çok zorda olsa yürüyüşe çık. Vücut besinsiz kalıncada anksiyeteyi tetikliyor zaten hamilelik dönemimde bünye baya bir efor harcıyor senin biraz desteklemen lazım artık ne yiye biliyorsan o besinlerle.

Yok canim misolu bu vermemisdi o dr emekli oldu keske ulasabilsem gecen gun baska bi dr gittim yazmistim cok kotu seyler soylemisdi esimde gordunmu dr begenmedin geldin neler soyledi dedi iyice ustume gldi simdi bakalim nolcak aklimda biyer var np istanbul oncedende orda tedavi gordum drum orda gorevliydi ama orasida tms uygulamak istiyo iyi olcami bilsem tereddut etmm ama bu kafaylada saglikli dusunemiyorumdusunemiyorum hakkimizda hayirlisi olsun

yürüyüşe cıkmayı bende hıc sevmıorum zaten ıkı lokma yıyorum onuda yururken harcamım dıe:) yogurt falan yıyemıom tıksındım ıyıce ya ınsallah normal yemeye baslarım bende

tms ne bılmıorum ben? ben ıstanbulda arıf verımlıye gıtmstım bı ara unlu dr:) bıde onu dene ıstersen o dr guvensızlıgı bendede var sehır deıstırınce hıcbı dr guvenemedım ılacada baslayamadım eskı dr ıstıorum dıe ole kaldı kendıne uygun bı dr bulmak zor gercekten en onemlısde guvenmek hayırlııs olsun ole bos seyler dusunme bırazcık telkın etmeye calıs kendını bılıorum zor ama yapcak bısey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…