Ebuss sana sormusda ben araya girince karisti biraz
olsun napalım hepimizin derdi aynı değilmi zaten sen ne kullanıyosun ne kadar içiyosun hep merak ediyoruz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ebuss sana sormusda ben araya girince karisti biraz
olsun napalım hepimizin derdi aynı değilmi zaten sen ne kullanıyosun ne kadar içiyosun hep merak ediyoruz...
Ben 6.7. Haftalarda norodol damla kullandim vucudumda uyusmalar yaptigi icin biraktim suan bisey kullanmiyorum bi iki hafta daha disimi skabilirsem iyidir hergecen gun kar.benim kadindogumcum okadar rahatki aman ic nolcak diyo uygun ilaci bulurum insallah daha 11haftaligim
ben 2 aylıkken 1 hafta kadar lustral 25 mg ve largactil kullandım sonra korkup bıraktım sonra 18. haftada lustrala başladım 25 mg bide largactil uykusuzluk var bende uykusuzluktan korkma çok acılar çektim 5 ay allah biliyo çoook zorlandım uykusuzluk berbat bişey bendede ilk baslarda yabancılaşma bebeğime zarar verme korkusu vardı şimdi onlar yok ama uykusuzluk devam ediyo lustralı yeni bıraktım sadece largactil 12.5 mg içiyorum oda günü kurtarmak için anllıcan tedavi olmuyorum şuan bebek olsun o zaman baslıcam tedaviye belkide emziremicem allah yardım etsin herkese sen ne kullanıyosun..ilaç
Rahatsizligin neydi canim ben esimin mesleginden dolayi dogudayiz ama simdi annemin yanina geldim o kdar kotuydum ki..kilo verdim yemek yiyemedim pencereyi acmayi bile korkuyordum evin icinde durmak bana olum gibi geliyordu simdi de pek iyi sayilmam on ucuncu haftamda doktoruma gittim bana 50mgselectra yazdi bi hafta yarim daha sonra tum ic dedi bebege zarari olur mu dedim bu zamana kadar icenlerde bi sorun gormedik dedi anne saglig bizim icin daha onemli eger icmessen bebege daha cok zarar vermis olursun dedi ben dort bes defa tum ictim sonra yarim ictim korktum zaten bu ayin onyedisinde basladim ilaca ictigimde vicdanim rahat olmuyor gun boyu aklimdan cikmiyor..icsem bi dert icmesem bi dert napcami bilemedim..
Rahatsizligin neydi canim ben esimin mesleginden dolayi dogudayiz ama simdi annemin yanina geldim o kdar kotuydum ki..kilo verdim yemek yiyemedim pencereyi acmayi bile korkuyordum evin icinde durmak bana olum gibi geliyordu simdi de pek iyi sayilmam on ucuncu haftamda doktoruma gittim bana 50mgselectra yazdi bi hafta yarim daha sonra tum ic dedi bebege zarari olur mu dedim bu zamana kadar icenlerde bi sorun gormedik dedi anne saglig bizim icin daha onemli eger icmessen bebege daha cok zarar vermis olursun dedi ben dort bes defa tum ictim sonra yarim ictim korktum zaten bu ayin onyedisinde basladim ilaca ictigimde vicdanim rahat olmuyor gun boyu aklimdan cikmiyor..icsem bi dert icmesem bi dert napcami bilemedim..
anladım cnm allah yardımcın olsun ilacını iç bence dr lara güvenmek zorundayız iyi olmassak bebeklerimize nasıl bakıcaz değilmi...içini ferah tut allah büyüktür bişey olmıcak inşallah...
anladım cnm allah yardımcın olsun ilacını iç bence dr lara güvenmek zorundayız iyi olmassak bebeklerimize nasıl bakıcaz değilmi...içini ferah tut allah büyüktür bişey olmıcak inşallah...
Gidecem zaten haftaya doktora bakalim ne dicek insallah bisey olmaz Allahim bebeklerimizi korusun
Kizlar bugun doktora gittik bebisin cinsiyetini ogrenmek kizim oluyormus:) gelisimine bakti hersey yolunda haftaya cuma uclu test icin cagirdi bakalim hayirlisi artik
Hayirli olsun canim darisi basimiza bizde cok merak ediyoruz
Rica ederim. İnşallah fayda görebileceğin bir doktorun olur.
Kizlar bugun doktora gittik bebisin cinsiyetini ogrenmek kizim oluyormus:) gelisimine bakti hersey yolunda haftaya cuma uclu test icin cagirdi bakalim hayirlisi artik
Canim mustafa ulusoyun ofisini aradim iyice sordum geldigimde hamilelikde yapabilecegimiz bisey yok demez dimi diye yok dedi hamilelik uzmanlik alani cokda hastasi var dedi ama bu ayin 26sindan once gun veremeyiz dedi bosluk olursa aliriz dedi ins esimi ikna ederim diger drda kendin git diycm ayyy sinir ediyo beni yok kafanda bitir bilmem ne oyle on yargiliki annesinin biyeri agrisa dr gitcem dese kendi dr kendin ol diyo adam ya icimiz skilincada kuran okursak gecermis okumasam neyse olmuyo isde aman sizinde kafanizi sisirdim kusura bakmayin sen iyiysen herkes. İyi valla bunu anladim
Randevu konusunda biraz problem oluyor. Yine iyi 15 gün sonrası.
Kuran okuyalım tabi. Elhamdüllilah Müslüman'ız. Ama şunu da unutmamak lazım. Allah dert vermiş, bir de akıl vermiş derdimizin dermanını bulalım diye. Hani bi fıkra var ya; adamın biri ıssız adaya düşmüş, bi gemi gelmiş "gel seni kurtaralım" demiş. Adam da, "Allah beni kurtarır" demiş. Sonra yine birileri gelmiş bunu kurtarmak için, o da hep "Allah beni kurtarır" demiş. En son dua etmiş, Allah'ım sana dua ediyorum ama sen bana yardım etmiyosun gibisinden, bi ses duymuş sonra, "sana gemi gönderdim, şunu bunu gönderdim daha napayım" diye... Tabi bu bi fıkra. Teşbihte hata olmaz. Senin eşinin yaptığı da aynen bu.
Aynen canim 26 mayisa randevu aldim esim tamm dedi dun bi videosunu izledim mustafa ulusoyun yarim saatlik o bile iyi geldi ins uygun bi tedavi uygulariz artik cok yoruldum zaten o zamanda 13haftalik oluyorum bu bile biraz rahatlatiyo beni
Aaaa çok sevindim :))
Elimden gelse bütün panik ataklıları götürücem doktoruma :)
Hadi hayırlısı. İnşallah faydasını görürsün. Sonuçları bizimle de paylaş.
Slm kizlar nasilsiniz anneler anne adaylari herkesin anneler gunu kutlu olsun :)
tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun....