• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Rabbim yardımcımız olsun , ben artık ilaç kullanmadan hayatımı normal bir şekilde idame ettirebilecegimi düşünmüyorum o yüzden ilacım etki etsin kendime geleyim ilerde hamile kalirsam bebeğimi Rabbim korur diyorum
Aynen canım baş edemiyorsan ne yapacaksın daha verimli anne olmak için kullan tek kullanan biz değiliz

Canım doktorlar bir değişik, ilaç vermeye hiç sıcak bakmiyorlar bu süreçte , Ankara'dayim araştırıyorum gebelikte ilaç kullanımını öneren doktorlari ama bulamadım bir türlü
Evt malesef doktorunuda bulmak cok onemlı ılk gebelıgımde benm anlayıslı bır doktor bulmam 4 ayımı aldı.Ama arastır Ankara buyuk sehır bırcok alternatıf var ıllakı bulursun.

Aynen öyle çok şükür Burayı da okudukça içim ferahliyor gerçekten, iyiki var bu platform birbirimize destek oluyoruz
Bu sayfa gercektende terapı gıbı.kendın gıbı gebelerı gormek yanlız olmadıgını bılmek bıle ınsana guc verıyor.normal bır gebeye anlatsan ben boyle boyle sıkıntılar yasıyorum dıye hıc anlamıyor ama bunu yasayan brıne anlattıgında senı anlıyor cunku bılıyor nası bır ruh halınde oldugunu

Merhaba ,
4 aylik hamileyim ve dipe vurmuş gibi hissediyorum. Hayat neşem gitti. Öncesinde effexor kullanıyordum. Çok iyiydim. Doktorum bırak dedi bıraktım ve çöktüm resmen yavaş yavaş. Allaha yakarıyorum her gün. Tms başladım bir de ludiomil. Doktor gebelikte en güvenilir ilaç dedi. Merak etme iyi olacaksın diyor ama ben eski neşemi bulamamaktan korkuyorum

Merhaba ,
4 aylik hamileyim ve dipe vurmuş gibi hissediyorum. Hayat neşem gitti. Öncesinde effexor kullanıyordum. Çok iyiydim. Doktorum bırak dedi bıraktım ve çöktüm resmen yavaş yavaş. Allaha yakarıyorum her gün. Tms başladım bir de ludiomil. Doktor gebelikte en güvenilir ilaç dedi. Merak etme iyi olacaksın diyor ama ben eski neşemi bulamamaktan korkuyorum
Gecmıs olsun oncelıkle ılaclarla toparlarsınız merak etmeyın ama ıste bıraz sabır ıstıyor kacıncı haftanızda ılaca basladınız?

Gecmıs olsun oncelıkle ılaclarla toparlarsınız merak etmeyın ama ıste bıraz sabır ıstıyor kacıncı haftanızda ılaca basladınız?
4 ay bitti öyle başladım bir de TMS tedavisi yanında ama kafama sürekli korkunç dusunceler geliyor ya gebelik sonrasi depresyona girersem ya bebegimi sevemezsem emziremezsem diye bunlar da ani nabzimi yukseltip beni kotu yapiyor

4 ay bitti öyle başladım bir de TMS tedavisi yanında ama kafama sürekli korkunç dusunceler geliyor ya gebelik sonrasi depresyona girersem ya bebegimi sevemezsem emziremezsem diye bunlar da ani nabzimi yukseltip beni kotu yapiyor
Anlıyorum sızı vesvese verıyor oda anksıyete yapıyor zor bır durum yasamayan anlayamaz gercekten ama ılacla bunu atlatacagınızı dusunuyorum bıraz sabır kolay degıl bılıyorum 1 gun 1 ay gıbı gelıyor ama ıste anne olmak ıcın ınsan katlanıyor

Back