• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

anksiyete, panik atak ve bunun getirdiği zorluklar

Çok geçmiş olsun herkese.Ne kadar benzer şeyler yaşıyoruz.Bende kaygı bozukluğu artı panik bozuklukla savaşıyorum.Göğüs ağrısı,kol uyuşması,kafa seğirmesi ve 2 aydır da sağ meme ucu ağrısı yaşıyorum.Gitmediğim doktor kalmadı hepsi psikolojik diyor.Cipralex başladı doktor ama hala iyi değilim🥹 Homeopati diye bir doktor tedavisine başladım arkadaşlar iyi gelirse size de yazarım.2 şişe ilaç verdi hepsi geçecek dedi bakalım

Ben de kafayi yemek üzereyim. Bir anda atak hali gelip günler sürüyor. Bir lokma birsey yiyemiyorum. Surekli bulanti hali kusma isteği carpinti terleme delirme hissi cok kötü çok

Ben de kafayi yemek üzereyim. Bir anda atak hali gelip günler sürüyor. Bir lokma birsey yiyemiyorum. Surekli bulanti hali kusma isteği carpinti terleme delirme hissi cok kötü çok
Merhaba o bulantı çarpıntı delirme hissi çok çok yaşıyorum ama zorla yemeye gayret ediyorum ki güç versin diye hatta yutarken bile çok zorluk çekiyorum

Hepinize geçmiş olsun hanımlar. Benim annem 4 aydır yaşıyor. Sabah olsun istemiyor. Ağlama hali. Haftada 2 fix acildeyiz. 4 ayda 8 doktor değiştirdi. Sabrı yok çünkü. Yemek temizlik hiç bir şey yapmıyor. Sürekli ilaçları değişti. Siz nasıl toparladınız.
Bu arada bende yaşadım 8-9 sene önce şuan tek ilaçla kontrol altında gidiyorum iyiyim. Ama anneme hiçbir şey fayda etmiyor.

Hepinize geçmiş olsun hanımlar. Benim annem 4 aydır yaşıyor. Sabah olsun istemiyor. Ağlama hali. Haftada 2 fix acildeyiz. 4 ayda 8 doktor değiştirdi. Sabrı yok çünkü. Yemek temizlik hiç bir şey yapmıyor. Sürekli ilaçları değişti. Siz nasıl toparladınız.
Bu arada bende yaşadım 8-9 sene önce şuan tek ilaçla kontrol altında gidiyorum iyiyim. Ama anneme hiçbir şey fayda etmiyor.
Çok geçmiş olsun sağlık anksiyete si mi annenizdeki

Çeşit olarak bilmiyorum tanısında yaygın anksiyete bozukluğu yazıyor. Sabah olsun istemiyor korkuyla uyanıyormuş. Psikologla da görüş diyoruz ama reddediyor.
Psikolog da cozum degil bence. Sadece konusuyor ama o atak geldi ne yapsan bos ki. Etrafimdaki insanlara bakiyorum colugu cocugu var. Ben ilac takibi yapiyorum yillardir. Ve daha cok artti

Psikolog da cozum degil bence. Sadece konusuyor ama o atak geldi ne yapsan bos ki. Etrafimdaki insanlara bakiyorum colugu cocugu var. Ben ilac takibi yapiyorum yillardir. Ve daha cok artti
Katılıyorum sıze atak halı gelınce ne yapsan boş.oyle bır esir alıyor kı ınsanı aklımı yıtırıcem sanıyorsun

Katılıyorum sıze atak halı gelınce ne yapsan boş.oyle bır esir alıyor kı ınsanı aklımı yıtırıcem sanıyorsun
Benimde mi öyle acaba anksiyete tanisi aldım bir kez sonra hiç gitmedim hamileyim diye beynim hep uyuşuktu korkuyordum çok fazla başka hastalığım var falan psikolojik olarak ama sadece bunlar korkuydu sonra beynimdeki sis gitti bir günde eskisi gibi oldum biraz o iç sıkılması bitmişti ama bazen içimi daraltıyor ňefes alamıyorum bazen günde bir iki defa öyle oluyorum bu ânksiyetedendir dimi çıldıracak gibi gergin oluyorum

Back
X