Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
anksiyete, panik atak ve bunun getirdiği zorluklar
Çok geçmiş olsun herkese.Ne kadar benzer şeyler yaşıyoruz.Bende kaygı bozukluğu artı panik bozuklukla savaşıyorum.Göğüs ağrısı,kol uyuşması,kafa seğirmesi ve 2 aydır da sağ meme ucu ağrısı yaşıyorum.Gitmediğim doktor kalmadı hepsi psikolojik diyor.Cipralex başladı doktor ama hala iyi değilim Homeopati diye bir doktor tedavisine başladım arkadaşlar iyi gelirse size de yazarım.2 şişe ilaç verdi hepsi geçecek dedi bakalım
Ben de kafayi yemek üzereyim. Bir anda atak hali gelip günler sürüyor. Bir lokma birsey yiyemiyorum. Surekli bulanti hali kusma isteği carpinti terleme delirme hissi cok kötü çok
Ben de kafayi yemek üzereyim. Bir anda atak hali gelip günler sürüyor. Bir lokma birsey yiyemiyorum. Surekli bulanti hali kusma isteği carpinti terleme delirme hissi cok kötü çok
Merhaba o bulantı çarpıntı delirme hissi çok çok yaşıyorum ama zorla yemeye gayret ediyorum ki güç versin diye hatta yutarken bile çok zorluk çekiyorum