- Konu Sahibi penumbrasal
Düşünce yoğunluğu ve değişik düşünceler bende de oluyor kafam donmuş gibi ama değişik düşünceler de oluyorAynen öyle ve kafam karşıyor saçma sapan düşünceler oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşünce yoğunluğu ve değişik düşünceler bende de oluyor kafam donmuş gibi ama değişik düşünceler de oluyorAynen öyle ve kafam karşıyor saçma sapan düşünceler oluyor
Sağlıklo halimi istyrm kıymetini bilemedim ya yaşınız kaçDüşünce yoğunluğu ve değişik düşünceler bende de oluyor kafam donmuş gibi ama değişik düşünceler de oluyor
33 yaşındayım siz inanın ben artık sağlıklı nasıldım hatırlamıyorum gibiyimSağlıklo halimi istyrm kıymetini bilemedim ya yaşınız kaç
Rabbim güzel ömürler versinYaaaa bende 27 yaşına giricem
Amin cümlemize...Rabbim güzel ömürler versin
Amin inşallahAmin cümlemize...
Merhaba o bulantı çarpıntı delirme hissi çok çok yaşıyorum ama zorla yemeye gayret ediyorum ki güç versin diye hatta yutarken bile çok zorluk çekiyorumBen de kafayi yemek üzereyim. Bir anda atak hali gelip günler sürüyor. Bir lokma birsey yiyemiyorum. Surekli bulanti hali kusma isteği carpinti terleme delirme hissi cok kötü çok
Stresli anlarda kafanın tepesinde iğnelenme oluyor mu sık değil ama saatte 1 defa 1 sn iğnelenme oluyor korkuyorum tümör felan diyeAynen öyle ve kafam karşıyor saçma sapan düşünceler oluyor
Bu durum geçti mi nasılsınızBen de kafayi yemek üzereyim. Bir anda atak hali gelip günler sürüyor. Bir lokma birsey yiyemiyorum. Surekli bulanti hali kusma isteği carpinti terleme delirme hissi cok kötü çok
Çok geçmiş olsun sağlık anksiyete si mi annenizdekiHepinize geçmiş olsun hanımlar. Benim annem 4 aydır yaşıyor. Sabah olsun istemiyor. Ağlama hali. Haftada 2 fix acildeyiz. 4 ayda 8 doktor değiştirdi. Sabrı yok çünkü. Yemek temizlik hiç bir şey yapmıyor. Sürekli ilaçları değişti. Siz nasıl toparladınız.
Bu arada bende yaşadım 8-9 sene önce şuan tek ilaçla kontrol altında gidiyorum iyiyim. Ama anneme hiçbir şey fayda etmiyor.
Çeşit olarak bilmiyorum tanısında yaygın anksiyete bozukluğu yazıyor. Sabah olsun istemiyor korkuyla uyanıyormuş. Psikologla da görüş diyoruz ama reddediyor.Çok geçmiş olsun sağlık anksiyete si mi annenizdeki
Malesef biraz yatisir gibi oldu ama azicik ilac dozunu kacirayim, saati kacirayim anksiyete siddetli dozda devam ediyor..Bu durum geçti mi nasılsınız
Psikolog da cozum degil bence. Sadece konusuyor ama o atak geldi ne yapsan bos ki. Etrafimdaki insanlara bakiyorum colugu cocugu var. Ben ilac takibi yapiyorum yillardir. Ve daha cok arttiÇeşit olarak bilmiyorum tanısında yaygın anksiyete bozukluğu yazıyor. Sabah olsun istemiyor korkuyla uyanıyormuş. Psikologla da görüş diyoruz ama reddediyor.
Katılıyorum sıze atak halı gelınce ne yapsan boş.oyle bır esir alıyor kı ınsanı aklımı yıtırıcem sanıyorsunPsikolog da cozum degil bence. Sadece konusuyor ama o atak geldi ne yapsan bos ki. Etrafimdaki insanlara bakiyorum colugu cocugu var. Ben ilac takibi yapiyorum yillardir. Ve daha cok artti
Benimde mi öyle acaba anksiyete tanisi aldım bir kez sonra hiç gitmedim hamileyim diye beynim hep uyuşuktu korkuyordum çok fazla başka hastalığım var falan psikolojik olarak ama sadece bunlar korkuydu sonra beynimdeki sis gitti bir günde eskisi gibi oldum biraz o iç sıkılması bitmişti ama bazen içimi daraltıyor ňefes alamıyorum bazen günde bir iki defa öyle oluyorum bu ânksiyetedendir dimi çıldıracak gibi gergin oluyorumKatılıyorum sıze atak halı gelınce ne yapsan boş.oyle bır esir alıyor kı ınsanı aklımı yıtırıcem sanıyorsun