- Konu Sahibi penumbrasal
Çalışmaya çalışıyorum çünkü çalışmak çok zorluyor çocuğum yok ama sizi çok iyi anlıyorumCalısıyormusunuz çocuğunuz var mı ben çocuklarımla bile ilgilenemıyorum en çok buna uzuluyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çalışmaya çalışıyorum çünkü çalışmak çok zorluyor çocuğum yok ama sizi çok iyi anlıyorumCalısıyormusunuz çocuğunuz var mı ben çocuklarımla bile ilgilenemıyorum en çok buna uzuluyorum
Olsun en azından iş yerinde kafamız dağılıyordur biraz keşke ben de çalışsaydım ama atanamadım çocuklar da var doğunun ücra bir yerındeyız esımın ısı dolayısıylaÇalışmaya çalışıyorum çünkü çalışmak çok zorluyor çocuğum yok ama sizi çok iyi anlıyorum
Bende atanamadım özel sektördeyim ve 12 saat çalışıyorum inanın çok zor oluyor hangi şehir bende doğudayımOlsun en azından iş yerinde kafamız dağılıyordur biraz keşke ben de çalışsaydım ama atanamadım çocuklar da var doğunun ücra bir yerındeyız esımın ısı dolayısıyla
Nasıl oldunuzŞuan Efexor 37,5 kullanıyorum nefes darlığı , iç sıkıntısı , yabancılaşma , bir anda daha çok kötüleşme yaşıyorum bedenim ateş gibi oluyor , iştahsızlık , bulantı , çaresizlik , uykusuzluk okadar değişik şekilde karşıma geliyor ki yani
Merhaba çok bir ilerleme yok siz nasılsınızNasıl oldunuz
Bende 7 aydor ugraşıyrm ama kafam ne olmuyor bir türlüMerhaba çok bir ilerleme yok siz nasılsınız
Bende de mide ağrısı ile başladı sanki mide tıkandı gibi hissediyordum sonra yabancılaşma zihin bulanıklığı ağrılar iç sıkıntısı ile devam ettiBenim boyun agrısı ile başladı emar çektim boyun düzleşmesi dendi ama gittikçe ağrılarım ilerledi ve yabacılaşma ve zihin bulanıklıpı yaşadım hala net değil kafam
Nasıl bişey buBen de böyleydim tedavi oldum. Tamamlayıcı tib uzmanı tedavi etti beni.
Bende böyleydim tedavi oldum çok sagolsun çok çektim ama tedavi etti beni tamamlayıcı tib uzmanı sayesinde kurtuldum
Ne kadar süredir böylesinizBende de mide ağrısı ile başladı sanki mide tıkandı gibi hissediyordum sonra yabancılaşma zihin bulanıklığı ağrılar iç sıkıntısı ile devam etti
Adınıza çok sevindim peki ücret me kadarBio enerji ile ama daha önce de bio enerji almıştım. Son gittiğim uzaktan tedavi etti. Blokajlar ve karmalar olduğunu söyledi. Resim istedi resim üzerinden enerji göndererek blokaj temizliği ve karmalari temizledi benim om gün sürdü. Bazıları 5 günde duzeliyormus. Bazıları ilaç kullanmaya devam edebiliyormus alışkanlık kalıyormuş onun için ilaç gerekiyormuş. Çok sagolsun hayata döndüm resmen. İlaç vs kalmadı tamamen geçti bende
Vücut agrısı mide bulantısı nefes darlığı hepsini yaşadım ilkilme gece uykuda ilkiliyord
Bende 4 ay oldu ilaç alıyorum ama etkisi yok galibaNe kadar süredir böylesiniz
Bende 4 ay oldu ilaç alıyorum ama etkisi yok galiba
Peki bir stres durumu tranva sonrasıöı böyle oldunuz yoksa bir anda mıBende 4 ay oldu ilaç alıyorum ama etkisi yok galiba
Stresli bir dönem yaşadım ondan dolayı oldu bende daha öncede yaşamıştım ama bu sefer daha yoğun ve uzun sürdü zaten yaşayan insanlarda tekrarlıyor bence sizde nasıl başladıPeki bir stres durumu tranva sonrasıöı böyle oldunuz yoksa bir anda mı
Bende de olurdı birkaç gün içinde geçerdi ve dediğniz gibi bu sefer çok agır yaşadıö annem rahatsızlık geçirdi ondan sonra başladı bende diğer yaşadıklarıöda bu denli korku yaşaöadım bunda aklımı yitirme korkusu yaşadımStresli bir dönem yaşadım ondan dolayı oldu bende daha öncede yaşamıştım ama bu sefer daha yoğun ve uzun sürdü zaten yaşayan insanlarda tekrarlıyor bence sizde nasıl başladı
Bende de çok oluyor aklımı yitirme korkusu , yutamama , baş dönmesi , vücutta yanma , huzursuzluk , değişik hisler , yabancılaşma , uyuşmalar , rüyalar vs daha sayamadığım nice belirtiler var ki zor bir süreç kimseye anlatamadığınız bir durumBende de olurdı birkaç gün içinde geçerdi ve dediğniz gibi bu sefer çok agır yaşadıö annem rahatsızlık geçirdi ondan sonra başladı bende diğer yaşadıklarıöda bu denli korku yaşaöadım bunda aklımı yitirme korkusu yaşadım
Aynen aynenBende de çok oluyor aklımı yitirme korkusu , yutamama , baş dönmesi , vücutta yanma , huzursuzluk , değişik hisler , yabancılaşma , uyuşmalar , rüyalar vs daha sayamadığım nice belirtiler var ki zor bir süreç kimseye anlatamadığınız bir durum