Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Slm canim domestikusa bende senden yararlandim demissin sende onun drunami gittin canim merak ettim

Çok teşekkür ederim. Yardım edebildiysem ne mutlu bana. Çok sevindim gerçekten. Önceden daha sık yazabiliyordum. Şimdi kızım uyudukça, fırsat bulabilirsem yazıyorum. Allah tamamına erdirsin. Hayırlı bir doğum dilerim.

yok cnm ben yazdıkları olarak çok yararlandım anlamında ben eskişehirdeyim dr um farklı ama insan kendisi gibi insanları burdan okuyunca biraz olsun ferahlıyor. yazdıkları bile bazen yetiyor bende d umdan ayrıca çok memlunum senin nasıl gidiyor...

Çok teşekkür ederim. Allah sana ve kızına sonsuz sağlık ve mutluluk versin..

Bugun hamileligimden beri ilk defa anneme geldim cook iyi geldi keske kendimi eve kapatmasaydimda gelseydim onlar geliyo ama burda daha iyiyim bikacgun kalmayi dusunuyorum rabbim annesi olmayanlara yada uzak olanlara yardim etsin

katılıyorum:)anksiyete panik atak nedir bilmezken can havliyle girmiştim siteye..domestikus fuja sevimdeniz sagolsunlar cok ilgilendiler yalnız olmadığımı bilmek güzeldi..Allah razı olsun..şifa dilerim hepimize..

katılıyorum:)anksiyete panik atak nedir bilmezken can havliyle girmiştim siteye..domestikus fuja sevimdeniz sagolsunlar cok ilgilendiler yalnız olmadığımı bilmek güzeldi..Allah razı olsun..şifa dilerim hepimize..

Çok teşekkür ederim mahcup oluyorum :) Allah dualarınızı kabul etsin..

Kizlar bugun doktora gittik bebisin cinsiyetini ogrenmek kizim oluyormus:) gelisimine bakti hersey yolunda haftaya cuma uclu test icin cagirdi bakalim hayirlisi artik
Hayırlı olsun Ebrucum , kız bebek çok tatlı oluyor :) Bende doktordan geldim , binlerce kez şükürler olsun Rabbim'e ense kalınlığı normal çıktı, cinsiyeti içinde, tam net söylemeyim ama erkek dedi :) iki hafta sonra tekrar gel, netleşir dedi. Hepimiz için sağlıklısı, hayırlısı olsun.

Arkadaslar herkese hayirli günler selamlar. Konunuzu genel olarak bir arastirma yaparken gördüm biraz okudum birbirinize cok destek olmussunuz bende bundan guc alarak yaziyorum. Ben simdiye kadar hic psikiyatriste veya psikologa gitmedim ama okuduklarum kadariyla obsesif kompulsif bozukluk oldugumu tahmin ediyorum. Hamileyim yaklasik bes aylik. Ilk zamanlar cok iyidim cok sukur fakat son bir aydir yaklasik sikinilarim yeniden basladi sanki.bununla ilgili doktora gitmek istiyorum fakat ozel muayenehaneye gucum yetmez. Istanbulda anadolu yakasinda devlet hastanesinde bir doktor tavsiye edebilicek olaniniz varsa cok memnun olurum arkadaşlar cunku bir destege ihtiyacim var. Simdiden tesekkurler.

Tesekurler canim sanada hayirli olsun herseyin hayirlisi artik amin Allahim bebeklerimize saglik versin

ne gibi sikayetlerin var cnm

domestikus nasılsın sen emzirirken hangi ilacı kaç mg olarak kullanıyordun cnm...

İyiyim teşekkür ederim. Kızım grip oldu. Sanırım ben de olucam. Ben hala süt veriyorum. 20 mg Paxil kullanıyorum. Çocuk doktoru ve kadın doğumcu kullanabilirsin dediği için kullanıyorum. Yetmiyor. Sadece günü kurtarma çabasındayım.

gecmis olsun cnm maasallh hala sut veriyosun buMkide 7aylk oldu biraktgm gibi tefaviye baslicm cok kotu degilm idare edym iste ama kafam da rahat degil takinti yapiym kafam dolu yani napalim bugunimuze sukur alistm 7sendr artk

Domestikus yazıların umut verici,takip ediyorum 1aydır. Bende hamileyim. 29. Haftamda ilaca başladım rahatsızlığım artınca. Sende hamileliğinde ilaç kullanmışmıydın? Kullandıysan hangi ilacı kullanmıştın? Ben lustral alıyorum 50 Mg ama yetmiyor doktor yanına norodolde verdi ama kullanmamaya çalışyrm. Kullanmayıncada zor anlar yasıyorum. Okb rahatsızlığı var bendede. Sadece dua ediyorum bebeğim bi doğsaydı sağsalim diye.

Slm bende 12haftamdayim norodolu 7.8. Haftalarimda kullandim yanetkilerinden dolayi kullanamadim seni rahatlatiyomu bengunde 26damla kullaniyodum dr gebelikde rahatlikla kullanabilecegimi soyluyo sen kac damla kullaniyosun iyi gelecegini bbilsem sabrederdim cunku gunlerim cok zor geciyor

Çok teşekkür ederim. Allah sana da hayırlı bi doğum nasip etsin. Ben 18. haftada Atarax almaya başladım. Sonra onu bırakıp Cipram'a başladım. Sanırım 23. haftaydı. Dideral almaya başladım. Genelde hamilelikten dolayı değişen hormonlar yüzünden ilaçlar yetmiyor. Maksat hamileliğimizi biraz daha rahat geçirelim. Tabi burda ilaç kullanıp rahat bir hamilelik geçirenler de var.

sim ebusss sen ilaç kullanıyormuydun...

Bugun kontrolum vardi doktorda. duzenli kullandigim soylenemez ilaci bana selectra yazmisti 50 mg lustralle es degermis bugun sordum doktoruma..yarim kullaniyordum bazende kullanmiyorum ilaci korkuyorum bana tum icmem gerektigini soyledi .bu sorunlarimin yuzunden esimi birakip annme geldim o kdar zor gunler yasdim ki Allah kimseye yastmasin halada yasiyorum ...insallah gececek bugunler sabir ve zaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…