Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Son düzenleme:
Sagol canim dayanabildigimiz kadar dayanicaz yapcak bisey yok

yürüyüşe cıkmayı bende hıc sevmıorum zaten ıkı lokma yıyorum onuda yururken harcamım dıe:) yogurt falan yıyemıom tıksındım ıyıce ya ınsallah normal yemeye baslarım bende
yürüyüş anksiyete ve panik atağa iyi geliyormuş ama düzenli bir yürüyüş olması lazım. Artık çok yiyemesende yoğurtlu makarna -çorba gibi şeylerle beslenmeye çalış. Bebek zaten sende olanı tüketiyor o her şekilde besleniyor.

Doktorum bana da vermisti ama surubunu 12haftadan once hic icmedim pasiflora surubu bitkisel bi zarari olmaz dedi doktorum ama tabletini bilmiyorum bi zarari olmaz sen icini ferah tut Allahin izniyle bisey olmayacak

Bu düşüncelerin çok normal. Üzerine panik atak-anksiyete olunca daha yoğun yaşıyorsun. Doğuma yakın bu tarz bebeğe bakamama veya emzirememe rüyaları da görebilirsin. Bi yazıda okumuştum, annelik içgüdüsüyle görülen rüyalar ve düşünülen konular. Canını sıkmamaya çalış. Anneliğe hazırlanıyorsun zaten. Neden bakamayacaksın ki? Çok korkak biriyimdir. Ama mesela kızımın boğazına bişey takılsa parmağımla alıyorum. O an onu yapmam gerekiyor çünkü. Eminim iyi bir anne olacaksın. Yorma böyle şeylerle kendini.

Bu konuda bilgisi olanlar bir şeyler yazarsa , biraz rahatlarım belki

Hamileliğinin en başından beri ilaç kullanan ve sağlıklı doğum yapan kişiler var burda. Yanlış bilgilendirmeyeyim ama, bi problem olsa, bebek durmaz derler. İnşallah bişey olmamıştır. İkili test sonucunu bize de yaz. Passiflora içebileceğin en hafif ilaç zaten. Üzme kendini.

Doktorlar ilk 3 ay ilişki önermiyor zaten. Dikkat.

Canim sen bana bi dr ismi vermistin nihat kaya sen bu dr ami gidiyosun hamileykn ilacverdimi dr konusunda cok sanssizim biliyosun

İlgili mesajını bulamadım. Doktoruma ilk gittiğimde, Np İstanbul'u sormuştum, İstersen bana gelme, hatta hiç bir doktora gitme Ama oraya da gitme para tuzağı demişti. Bence netten bi araştır. Özellikle sikayetvar.com sitesinden.

Sen beni şimdi iyice korkuttun ikili testinin sonucunu yaz deyince. Kadın doğumcu içebilirsin demişti. Psikiyatri dr.da o ilaç bile değil demişti. Bilmiyorum...Allah'a emanet...

Canim sagol insallah bende o gunleri gorurum

Dun aksam arastirdim gercektende oyleymis ben 1sene tedevi gordm orda ama o dr yok artik o olsa yine guvenirim ama dr arastirdim dogru duzgun bi drda yok oraya gider gitmez bana hemen tms uygulamak istiyckler yakin arkadasima uygulandi sakin yaptirma diyo bende hic bi fark olmadi diyo.ayrica esimin arkadasi calisiyomus tesadufen karsilasmisdik sonradan isten cikmis esimi aramis sakin abi yengeyi oraya goturme para tuzagi yaptiklari biseyde yok insanlari kullaniyolar demisdi dr um gidince bende bidaha gitmemistim ama insan catesiz olunca saglikli dusunemiyo ama gitmiycm sendende duydum ya kafamdan sildim npyiinpyii sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…