Kizlar bugun esimin istememesine ragmen baska bi pskiyatriye gittim adam bana demezmi okadar ilac kullanmak istiyosan bebegi aldir o zaman diye deli oldum hic cevap vermedim iyi gunler bile demeden ciktim bide ustune ben 9 ay boyunca hic bi sekilde ilac vermem diye 10 dk bile konusmadk oaralari bayildik geldik ama oda dedi cok daralirsan xanax arada kullan diye ama ben yazmm elinde varsa kullan dedi en sonunda kendim gidip alcam 25 ml baslicam misole12haftami bekliyorum
Allah allah bunlar nasil dr anlamadım sonucta senin korkularin var seni telkin etmesi lazim. Bende bir dra gitmistim cocuk sahibi olmak istiyorum ama ilaci birakamiyorum ne yapacağım diye bana yapma cocuk sonucta herkesin cocugu olacak bir şey yok demisti. Bir daha gitmedim o dra. Sonucta çare ariyoruz biz. Umudunu yitirme. Bu arada hangi sehirdesin istanbulda yada izmirdeysen sana dr önerebilirim cnm
Ilk gitigin doktor daha ilimliymis beterin beteri var derler.. ilk doktorun 14 haftdan sonra tedaviye baslriz demisti galiba biliyorum zor dayanmak ama en azindan 12haftalik olsun eger dahada kotu olursan sana uygun ilac yazarlar insallah kullanmaya gerek kalmdan iyilesirsin
Allah allah bunlar nasil dr anlamadım sonucta senin korkularin var seni telkin etmesi lazim. Bende bir dra gitmistim cocuk sahibi olmak istiyorum ama ilaci birakamiyorum ne yapacağım diye bana yapma cocuk sonucta herkesin cocugu olacak bir şey yok demisti. Bir daha gitmedim o dra. Sonucta çare ariyoruz biz. Umudunu yitirme. Bu arada hangi sehirdesin istanbulda yada izmirdeysen sana dr önerebilirim cnm
mrb cnm nasılsın bebısın nasıl ya ben bıse sorcaktım mıde bulantısından cok fazla yıyemıorum ne yesem benı bole tok tutar yıyorum bı saate yıne acıkıorum mıdem kazınıor ozman mıdem daha kotu oluor ya napıcagımı şaşırdım enerjım gıtmesın dıe bıseyde yapamıorum yumurta hıc yıyemıorum ya
Kizlar bugun esimin istememesine ragmen baska bi pskiyatriye gittim adam bana demezmi okadar ilac kullanmak istiyosan bebegi aldir o zaman diye deli oldum hic cevap vermedim iyi gunler bile demeden ciktim bide ustune ben 9 ay boyunca hic bi sekilde ilac vermem diye 10 dk bile konusmadk oaralari bayildik geldik ama oda dedi cok daralirsan xanax arada kullan diye ama ben yazmm elinde varsa kullan dedi en sonunda kendim gidip alcam 25 ml baslicam misole12haftami bekliyorum
İstanbuldayim canim cok iyi olur dunden sonra dr lardan nefret ettim kendim basimin caresine bakicam artik diyorum
mrb arkadaşlar umarım ıyısınızdır ya bende bı korku başladı henuz hıcbışe hıssetmıorum yanı ya bebegımı sevemezem ya ona zarar verırsem dıe bu mıde bulantılarının falan sebebı o dıe ya ona kızarsam off yaa olurmu hıc öle bişe acaba yaa
Olmaz merak etme. Çoğu panik ataklı zaten bebeğini başlarda istemedi. Çünkü ilaç kullanmadık, kötü olmamıza sebep gördük (Tövbe Estafurullah) Sonra bebek büyüyüp hareketlerini hissettikçe kötü düşüncelerimiz geçti. Sen de bu dönemden geçiyorsun merak etme.
Gerizekalı dingil!! Panik atağımız var diye anne olamıycak mıyız? Salak!!
Lütfen xanax içme. Riski artırmış olursun. İlla ki ilaç kullanacaksan en az zararlısını seçmeye çalış. Misol hamilelikte kullanılabiliyor muymuş?
allah allah bunlar nasil dr anlamadım sonucta senin korkularin var seni telkin etmesi lazim. Bende bir dra gitmistim cocuk sahibi olmak istiyorum ama ilaci birakamiyorum ne yapacağım diye bana yapma cocuk sonucta herkesin cocugu olacak bir şey yok demisti. Bir daha gitmedim o dra. Sonucta çare ariyoruz biz. Umudunu yitirme. Bu arada hangi sehirdesin istanbulda yada izmirdeysen sana dr önerebilirim cnm
Misol lustralla ayniymis muadilimi neymis c grubu bi antidepresan esim dun cok sinirlendi baska hic bir dk gitmiycz diyip duruyo napcam bilmiyorum
Aynen oyle esim bide surekli rabbim bu hastaligi senden alsin bana versin ben basetmesini bilirim diyo cok basit saniyo anliycanizBi atasözü var "bekara karı boşamak kolaydır" derler. Ona kolay tabi başka doktora gitmiycez demek. Bir de seni üzgün görünce, çare bulamadığını hissedince üzülüyordur da. Sakinleşince konuşup anlatmak faydalı olabilir.
İstanbuldayim canim cok iyi olur dunden sonra dr lardan nefret ettim kendim basimin caresine bakicam artik diyorum
kizlar size bisey sorcm panikatak yonunsen iyiym sukur ama baska sorunlarm car benm sol kulagimn arkasi sol ense tarafim agriyo kollrm uyusuyo sabah kalktgmda bide iki gundr kafm sersem midem bulaniyo adetm yeni bitti ama neden boyleyim bazen alnim falnda agriyo gecuyo sinirsel mi acaba ne ya dok gitmktende korkuym sanki kotu bisey diye bir psikiytr bana sinirlern gerildhi icn boyun kollen agirabilir demsti ama bilmym ya bogazm boynmn yanlari agriyo vucudumu ates basiyo normal biri nezamn olcz bilmm bi derdim bitiyo oburu basliyo basina boyle seyler geleb varsa yardimci olsun
merhaba ezgi demir formu çok uzun zamandır okuyorum ama ilk defa yazmak istedim ben izmirde yaşıyorum bir yıldır anksiyete + majör depresyon tedavisi görüyorum 31 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim. çocuk istiyoruz eşimle ama doktor kesinlikle yasak dedi. Ilaçları bırakınca hastaneye yatırıyorlar çok kötü oluyorum . Ama anne olmak bende o duyguyu tatmak istiyorum izmirde bir doktor önerebilirmisin eğer yardımcı olursan beni çok mutlu edersin . Rabbim bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aynen oyle esim bide surekli rabbim bu hastaligi senden alsin bana versin ben basetmesini bilirim diyo cok basit saniyo anliycaniz
Olmaz merak etme. Çoğu panik ataklı zaten bebeğini başlarda istemedi. Çünkü ilaç kullanmadık, kötü olmamıza sebep gördük (Tövbe Estafurullah) Sonra bebek büyüyüp hareketlerini hissettikçe kötü düşüncelerimiz geçti. Sen de bu dönemden geçiyorsun merak etme.
Dr nihat kaya var cnm. Yeri fatihte internette numarasini bulabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?