Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Allah allah bunlar nasil dr anlamadım sonucta senin korkularin var seni telkin etmesi lazim. Bende bir dra gitmistim cocuk sahibi olmak istiyorum ama ilaci birakamiyorum ne yapacağım diye bana yapma cocuk sonucta herkesin cocugu olacak bir şey yok demisti. Bir daha gitmedim o dra. Sonucta çare ariyoruz biz. Umudunu yitirme. Bu arada hangi sehirdesin istanbulda yada izmirdeysen sana dr önerebilirim cnm

İstanbuldayim canim cok iyi olur dunden sonra dr lardan nefret ettim kendim basimin caresine bakicam artik diyorum

İnsallah canim oda cok sert bi dr hic ilimli davranmiyo surekli norodolun dozunu yukseltiyo kotuyum dedikce yaptigi bisey yok benim bi dr vardi istanbul np hast var adam superdi birisinin tavsiyesiyle gitmistim okadar ilimliydiki telde bile beni telkin edip rahatlatiyodu ama birakti bizi memleketine gitti ondan sonra dikis tutturamadik dr konusunda tek tesellim kimse bana sunu kullan demesse tup bebek dr yogun bi sekilde anksiyete yasiyosan 12 haftadan sonra baslayabilirsin ilaclarina dedi keske gerek kalmasa ama olmuyo iste

İstanbuldayim canim cok iyi olur dunden sonra dr lardan nefret ettim kendim basimin caresine bakicam artik diyorum

http://www........................./2012/01/gebelikte-hamilelikte-mide-bulantisi.html

Merhaba. Bu linkte yararlı bilgiler var. Eti form kepekli bisküvi hem kokusuz, hem tok tutar. Yani kokulardan da miden bulanıyorsa iyi bir seçenek :)) Ne zaman acıkıyorsan ye. Ben başlarda eşim uyansın beraber kahvaltı yapalım diye bekliyordum. Sonra tabi bekleyemedim :) Hazır yiyecekler bulundur mutfakta. Kraker, yoğurt, haşlanmış patates gibi. Hemen atıştırırsın. İyi gelir.

Gerizekalı dingil!! Panik atağımız var diye anne olamıycak mıyız? Salak!!

Lütfen xanax içme. Riski artırmış olursun. İlla ki ilaç kullanacaksan en az zararlısını seçmeye çalış. Misol hamilelikte kullanılabiliyor muymuş?

Ay hemen kendi doktorumu öneriyorum. Mustafa Ulusoy. Beni hamileliğe çok güzel hazırladı. Ya ilaç istersem dediğimde, sen başarırsın diye telkin etmişti. Doktora başladıktan 1 sene sonra hamile kalmıştım. Şiddetle tavsiye ediyorum.

Olmaz merak etme. Çoğu panik ataklı zaten bebeğini başlarda istemedi. Çünkü ilaç kullanmadık, kötü olmamıza sebep gördük (Tövbe Estafurullah) Sonra bebek büyüyüp hareketlerini hissettikçe kötü düşüncelerimiz geçti. Sen de bu dönemden geçiyorsun merak etme.

Annem kardeşimi doğurduğu gün beni hiç görmek istememiş nefret filan hissetmiş, sonradan odaya beni sokmaları ile kendine kızmış sakinleşmiş sarılmış. Hamilelik ve loğusalık zor süreçler. Ama Allah sabrını veriyor, iyi düşünmeye çalışın güzel anneler :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Misol lustralla ayniymis muadilimi neymis c grubu bi antidepresan esim dun cok sinirlendi baska hic bir dk gitmiycz diyip duruyo napcam bilmiyorum

merhaba ezgi demir formu çok uzun zamandır okuyorum ama ilk defa yazmak istedim ben izmirde yaşıyorum bir yıldır anksiyete + majör depresyon tedavisi görüyorum 31 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim. çocuk istiyoruz eşimle ama doktor kesinlikle yasak dedi. Ilaçları bırakınca hastaneye yatırıyorlar çok kötü oluyorum . Ama anne olmak bende o duyguyu tatmak istiyorum izmirde bir doktor önerebilirmisin eğer yardımcı olursan beni çok mutlu edersin . Rabbim bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah

Misol lustralla ayniymis muadilimi neymis c grubu bi antidepresan esim dun cok sinirlendi baska hic bir dk gitmiycz diyip duruyo napcam bilmiyorum

Bi atasözü var "bekara karı boşamak kolaydır" derler. Ona kolay tabi başka doktora gitmiycez demek. Bir de seni üzgün görünce, çare bulamadığını hissedince üzülüyordur da. Sakinleşince konuşup anlatmak faydalı olabilir.

Aynen oyle esim bide surekli rabbim bu hastaligi senden alsin bana versin ben basetmesini bilirim diyo cok basit saniyo anliycaniz

Herkese merhabalar bu formu çok uzun zamandır takip ediyorum ama bi türlü yazmaya fırsatım olmadı herkese ayrı ayrı geçmiş olsun rabbim hepimize şifalar versin umarım bende ilaçlara bağımlı yaşıyorum ama çocuk sahibi olmak istiyorum önerilerinizi bekliyorum hepinizi sevgiyle kucaklıyorum

benim sesimi duyan yok mu

Merhaba cnm geçmiş olsun allah yardimcin olsun. Ben izmirde hamileligim boyunca dr fisun Akdeniz'e gittim ege Üniversitesinde prof. Oradan ulaşabilirsin. Birde osman seçkin var alsancakta terapi yönü cok kuvvetli bir dr. Osman bey özelde bakıyor. Ben maddi olarak cok uygun olmadığım icin ona gidemedim ama daha önce gittigim cok iyi bir doktordur. İnşallah şifa olurlar

Aynen oyle esim bide surekli rabbim bu hastaligi senden alsin bana versin ben basetmesini bilirim diyo cok basit saniyo anliycaniz

canım cok sıkma kendını onlar anlamazlar yaşamayan bılmıor benım eşim allah razı olsun gozumden damla düşsse hemen durdurur elınden gelenı yapar drlar öle benımkıde benden bı ara bıkmıstı ama hıcbızman hamıle kalma dememeıstı hatta ben korkuodum mıdem bulancak dıe korkma o bulantıyla dıerının alakası yok demıstı cogu para alma pesınde zaten bende burda devlete unv gıttım ama vıcdanı olan yardım edıor rabbım bızı daha kotulerınden korusun

evet ya sankı sebebı o ymus gıbı oluor ınşallh gecer dunden berıdır eşimede öle dıorum nekadr yararlı besınler varsa tıksındım yumurta sut hatta yogurt bıle ıstemırum artık aşırı koku hassasyetım yok sımdılık off ya bu uc aydan sonra azalırmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…