Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

canim sen hamile degilsn dime biseyler yemeye calis seni tok tutan seyler ye bende dngeszm basim donuyo midem bulaniyo yiyorum biseyler daha dogrusu panikataktandegildr diye korkyrm 1haftadr boyleym bebegmde hasta bu gece sabahladik kendi derdimi unuttm bebisimi oyle gorunce ama bu durumuda takiym niye diye sen ilac kullaniynmu

cnm ben hamıleyım 6 haftalık daha ılac kullanmıorum ondan pek yıyemıorum yıyemedıkcede benı alt edıor bu ıllet napıcamı bılmıorum ya agzımın ıcınde tat denen bısey yk herseyın tadı aynı ot gıbı yaa napcamıda bılmıorum

Slm kizlar nasilsiniz hayirli kandiller Allahim bu guzel gunde butun dualarimizi kabul eylesin

Amin canim.Nasil oldun canim ilacin etkisini gostermeye basladimi ben hala ayniyim bide bugun kont gittim bebesi gorduk ama cok stresliyim nolcak boyle bilmiyorum.

Son düzenleme:
Amin canim.Nasil oldun canim ilacin etkisini gostermeye basladimi ben hala ayniyim bide bugun kont gittim bebesi gorduk ama cok stresliyim nolcak boyle bilmiyorum.

Kizlar aranizda sadece norodol damla kullanmis olan varmi dr inatla baska bisey vermiyo 14haftaya kadar ama ben bu damlanin hic bi etkisini goremiyorum sanki daha fena yapiyo midemi bulandiriyo anksiyetem artiyo gibi oluyo

Kizlar aranizda sadece norodol damla kullanmis olan varmi dr inatla baska bisey vermiyo 14haftaya kadar ama ben bu damlanin hic bi etkisini goremiyorum sanki daha fena yapiyo midemi bulandiriyo anksiyetem artiyo gibi oluyo

Ne icin vermsti doktorun bu damlayi canim

Ağzının tadı hamilelikten değişir. Bi yazı okumuştum, hamilelerin ağız tadı değişikliği, koku hassasiyeti, ruhsal değişiklikleri hep bebeğini korumak içinmiş. İyi-kötü tadları ayırt edebilmek, yiyecekleri kokusundan seçebilmek ve en iyi durumu bebeği için sağlayabilmek... bunun içinmiş bütün değişimler :)

allah kucagina almayi nasip etsn ilk 3ay birz zor geciyo sonra daha iyi olucksn merak etme benmde oyleydi hergun aglardm nasil bitcek 9ay diye gorenicem bebegkmi diuodum bak simdi yannmda allahima sukurler olsun ind heoimz icin bu gunler gecer ben atak gwcrmiym ama kotuym bogzm aciyo yutkunueken bogazmda bisey var sanki miden bulanuyo kafam sersem artk her halini yasadim bu hastalign

yaa ıyı kotu herneyse yıyebılsem benımkı bırazda pıkolojık cevremdekı cogu ınsan yıyemıodu bende sımdı hamıleyım dıe beyın öle endekslendı sankı agzım acılmıor anlamadım ya ben delırıcem

yaa zaten kafam ona gıttı sureklı hanı mıdem bulanmasada bısey yıyemıorum iştahım zaten yok ama yersem ya bulanırsa dıe dusnuorum sureklı cevremden hep ole gordumya ılk uc ay bısey yıyemıolar dıe bende sımdı sankı onlara uyuyorum bı garıp bısey ya bu 9 ay nasıl gecer gecersede ben ölurmuyum bılmıorum ya neguzel ılac kullanmaman bıraz dınlenmeye calıs bos kaldıgın an cocukla ende uyu bırak ev ıslerı kalın saglıgından onemlı hıcbısey yok

Yemek yiyememene bu kadar takılma cnm. Vücudun hamilelige alissin 3 ayi atlat düzeleceksin. En fazla birkac kilo verirsin. Bebek icin de endişelenme o senin yediklerinden değil depolarından besleniyor. Hepimiz aynı şeyleri yasadik bak bebeklerimiz saglikli. Bizde açlıktan ölmedik. Birde folik asit aliyorsan o da mide bulantısı yapabiliyor bende yapmıştı dr kesmişti folik asiti

canım benım cok sagol valla benımkı bırazda pskolojık hep cevremde gördum bole hamılelık deyınce bısey yıyemem ıcememe habıre yatma gordum sımdı beyın ona endekslendı sankı sureklı bısey yıyemıcem yeemde bulanırsa dıe sureklı düşünüorum lokmalar agzımda dönuor sankı bırı bogazıma kılıt takmıs gıbı bu hastalıgın ılk zamanlarındada bole kılo vermıstım dırek o gelıo aklıma ya sen hıc serum almısmıydı ezgı dr falan yıyemedıgını soledıgınde?

Yok cnm almadim vitaminlerimi düzgün kullandim. Cocugun gelisimi de iyi olunca dr gerek görmedi

Slm kizlar nasilsiniz ben bu aralar yabancilasma hissediyorum bazen konusurken bu ben dilmisim annm kardesim yabanci gibi geliyor aranizda hoyle seyler yasyan var mi gecici mi ilacta kullaniyorum on yada on bes gun oldu pekte bi etksini goremedim dozu dusuk mu geliyor bilmiyorum kullandigma degse bari zaten vicdan azabi cekiyorum iciyorum diye Allaha emanet kullanmasam mi acaba ilac bilmiyorum ilerde dahada kotu olurum diyede korkuyorum zaten kendimi zor idare ediyorum Allah yardimciniz olsun

slm cnm bende mıde bulantıları ve yıyemmekle ugrasıorum o yabancılama bı ara paxıl kullanıodum onu bırakmıtım bırden ozman cok yasamıstım ama sonra gecıyor daha oncelerı yaptıgın seylerı yapmaya calıs daha once yasadıgın ataksız anlarını düşün zamanla düzelcektır ılacını bence hemen bırakma zaten uc haftadan once etkı vermez bekle bıraz madem basladın bıkere acele etme bu arada yemen ıcmen nasıl karnın buyudumu bıraz guzel seylerdende bahsedelım cınsıyet falan bellı oldumu:)

Sabah kalktigimda direk lavaboya kosardim gun boyu midem o kadar kotuydu ki bisey yiyemdim sabahlari kahvalti yapmak olum gibi geliyordu esim bana tost yapardi ben kendim yapamazdim herseyden midem bulanirdi kilo verdim gorenler ne kadar zayiflamisin diyor bide ustune yasadgim skintlar ailemden uzak hic alisamdigim bi yer evde durmak bana iskence gibi geliyordu rahatsizligim bile boyut degistirdi artik ben napayim peki..simdi annemlerin yanindayim biraz olsun daha rahatim cinsiyet daha beli olmadi uc aydan sonra biraz olsun rahatlarsin insallah benim biraz hafifledi bulantilarim seninde zamanla azalacaktir

bende öle aksamları daha kotu oluor hem acım mıdem gurulduo ama yıyemıorumda ya yogurttan bıle tiksindim ki dr lar yogurt yıyın dıor ya nasıl olcak bılmıorum zaten o durumlarda hastalıgın herseyını görebılıosun bak annenlerde daha ıyısın ınsan varya yalnızken cok yasor herseyı yalnız cok kotu ya mıllet nasıl yemek yıyor öle hıc bulantı yok ben anlamıorum hayırlısı olsun artık ınsallah uc aydan sonra duzelır

Merhaba kızlar günlerdir yazılarınızı takip ediyorum.Yalnız olmadığını bilmek gerçekten çok iyi geliyo insana.bende hamileliliğimin 29. Haftasında doktorumun tavsiyesi ile ilaca başladım. Yaşadığım sıkıntılar bebeğimi ilaçtan daha fazla etkiliycekti yoksa.En azından kendimi böyle teselli ediyorum:) Ezgidemir35 bende lustral kullanıyorum. Sen kaç Mg kullanıyorsun günde?

Yabancılaşma çok yaşadım. Hamilelikten önce, hamilelikte, bazen hala oluyor. Ben odadan odaya geçerken bile kötü oluyordum. Sanki boyut değiştirmişim gibi geliyordu. Anksiyete yoğunlaştığı zaman oluyor muhtemelen. Doktoruna bu durumu anlattın mı? Belki ilaç dozuyla ilgili bi ayarlama yapar. Doktoruna sormadan ilaç ve dozajda değişiklik yapma bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…