7 senedir 20 mg paxil kullaniyordum cnm
ilk uc ay kullanmadın sanırım dimi. Allahim sen bana da nasip et ne olurresim de cok istiyor
Evet ilk üç ay kullanmadim zaten atak da yasamadim sanirim yukselen hormonlar biraz korudu. Sende korkma gözünü karart hamile kal. Sonra bir sekilde dayaniyorsun. Bende korka korka 4 sene erteledim. Sonunda hersey olacagina varıyor. Allah yardım ediyor inan. Hamileligim boyunca cok dua ettim ona sığındım şükür bu günlere geldik
Ben çok istiyorum ama doktor ilacı bırakmaya çalisalım olmazsa ilaçla deneriz diyor. Birakmayı denedik olmadı eskiye dondum. Tekrar bırakmaya calısmak istemiyorum. Ama ilaçla da bile bile denemek vicdan azabı çektiriyo bana. Ya benim yuzumden bebeğe bisey olursa ?
keşke hep rahat olsam ama cok kısa suruyo bugun eşim yanımda belkide ondan rahattım şimdi cıktı ben yine bunalım eşim cok destek oluyo sağolsun titremem gelgiğinde hemen masaj falan yapıyo ona kalsa ilaç kullan diyo ama annelik hormonlarımız şimdiden devreye girdiği için yapamıyoruz hergun düşüncelerim değişiyo bugünde sürekli benim cekecegim en fazla bi kac ay ama bebeğim sakat olursa omur boyu çekecek diye düşünüyorum ama cok zor dayanıyorum dün akşam babamla annem geldi anne biraz benimle kal dedim babam ordan yok oyle annenize güvenmeyin dedi kendi ayaklarınız üstünde durmayı öğrenin dedi oyle zoruma gittiki hiç cevap vermedim cunku annemde pa ilaç kullanmıyor ama sürekli acillerde annemin babası derseniz 80 yaşında manikdepresif benimkide genetik galiba rabbim yardımcımız olsun
ilk uc ay kullanmadın sanırım dimi. Allahim sen bana da nasip et ne olurresim de cok istiyor
canim uzuldum durumuna benim kardesimde kacarak evlendi 5sene cocugu olmadi cok uzuluyodu gunden gune zayifladi supriz bisekilde tedavisiz hamile kaldi ve simdi kazayla 2.bebegine hamile 2hafta sonra dogum yapacak hic bi sorun yasamiyo hamileligini 5ayinda ogrendi o derece rahat okadar ozeniyorumki ama onun gibi olamiyorum keske olabilsekevet anlık deısıor ınsan cunku hata olunca dayaamıcanı dusunuor ama sonra farklı dusunuor bende bayılcak gıbı oldum ıcım tıtrıo neden oldu anlamadım kan sekerımmı dustu nedır ben kacarak evlendım annem benımle hıc konusmuor ve uzaktayız eşimle o yuzden uzulme sen en azından konusabılıosun ben hıc konusamıorum bu durum bızım aıledede var sanırım genetık haklısın tek ıstegım hamılelıgımde nuksetmemesı
Bende cok korkmuştum ilacla hamile kaldim diye. Bebek sakat olur falan diye. Dr ilac bebeği etkilediyse zaten tutunamaz düşer. Düşmezse etkilememis demektir korkma demisti. Allaha Şükür düşmedi ve sağlıklı
senı okadr ıyı anlıorumkı:) bes ay denedım olmuordu eşim cok ıstıodu sureklı ona bakıp uzuluodum ama bende korkuodum ya vurursa naparım dıe ama bu ay hamıle kaldım ınsallah rabbım yardım ettikce bişey olmıcak ınsan ılac ıstemıor ama mecbur kalırsada yapacak bıey yok gıbı gorunuor sonucta bız saglıklı olmazak onlarda olmıcak
canim uzuldum durumuna benim kardesimde kacarak evlendi 5sene cocugu olmadi cok uzuluyodu gunden gune zayifladi supriz bisekilde tedavisiz hamile kaldi ve simdi kazayla 2.bebegine hamile 2hafta sonra dogum yapacak hic bi sorun yasamiyo hamileligini 5ayinda ogrendi o derece rahat okadar ozeniyorumki ama onun gibi olamiyorum keske olabilsek
Tebrik ederim umarım güzel bir hamilelik gecirirsin ve sağ salim bebişini kucağına alırsın. Ilaç kullanarak mı hamile kaldın ?
biraz önce pskiyatriden geldim tüp bebeğe başladığımdan beri gidiyorum aynı zamanda aynı yerde terapide aliıyorum.bu seferde pasiflora tablet verdi kullanan varmı biraz olsun rahatlatsa en azından birkaç hafta tam biray sonraya randevu verdi sürekli acık havada yuru dedi benimse düşük tehlikem var çıkamıyorum dedim yürüme o zaman cık biyerde otur en yakın parka git dedi 1 ay sonra 14 haftalık oluyorum ona göre etkili bi tedaviye başlarız dedi ben o kadar dayanamam artık gücüm kalmadı dedim telden haberleşiriz dedi bilmiyorum nolcak
terapi bana yaramıyo yada bu adam bu işi beceremiyo bilmiyorum.bende çıkamıyorum yine biraz önce cok kotu oldum bebeğimi düşündüm kalktım bişeyler yedim.bide gelirken ruh ve sinir hastalıkları hast önünden gectik heryer kapalı camlar telli cok korktum bigün bende çıldırıp buraya düşersem diyeçıldırma korkum var benim cok kotu oldum bida ordan geçme diycem eşime sen nasılsın bu arada evine ne zaman gideceksin
Senin rahatsizligin ne canim hamileligini hic bilmeyip cok guzel geciren var biz niye boyleyiz bilmiyorum iyi olmaya calisiyorum ama bir yrden sonra basa sariyor sanki burya yeni geldim iyilesip gitmeyi dusunuyorum nasil iyilesecksem artik beynim davul gbi uzuluyorum baska yermdem cikiyor kendime yabancilasiyorum disari tek cikmaya korkuyorum o korku gelince icime sikinti gityor ne yemek yiyebiliyorum ne konusabiliyorum caresizim sanki o anda ilacta yaramadi mi bilmiyorum gozume iyi gelmiyor biri bitsin diyoruz digeri basliyorzaten ben kendimi bildim bileli hep bu sorunlarla ugrasiyorum nereye kadar..
ebrucuk sen yas kactı bıde cok fazla uyuyomusun sen mesela sabahları kacta kalkıosun? bu arada benım adım yurdagül:) o konusmak ıstemedıkce ınadıya konus ole yalnız kaldıkca dahada beter oluo ınsan ılacını bekle bı sure hemen etkı etmez olmadı deıstırırsın kımse anlamıor sankı ınsanı dımı olece bı adada caresız beklıo gıbısın en kotusude hayatımız boyunca hep var olacak olması
Senin rahatsizligin ne canim hamileligini hic bilmeyip cok guzel geciren var biz niye boyleyiz bilmiyorum iyi olmaya calisiyorum ama bir yrden sonra basa sariyor sanki burya yeni geldim iyilesip gitmeyi dusunuyorum nasil iyilesecksem artik beynim davul gbi uzuluyorum baska yermdem cikiyor kendime yabancilasiyorum disari tek cikmaya korkuyorum o korku gelince icime sikinti gityor ne yemek yiyebiliyorum ne konusabiliyorum caresizim sanki o anda ilacta yaramadi mi bilmiyorum gozume iyi gelmiyor biri bitsin diyoruz digeri basliyorzaten ben kendimi bildim bileli hep bu sorunlarla ugrasiyorum nereye kadar..
Yasim 24 hamileligimin ilk zamanlarinda uykum daha fazla geliyordu simdi de geliyor ama ilk zamanlar gibi dil aynen canim senin uykun ve miden nasil
ben sürekli çıldırma hissi korku titreme yaşıyorum anksiyete aslında bana kadın doğum dr eski ilacına devam edebilirsin dedi misole ama pskiyatri hayır iyisin diyo cıldırcam ya kullandığın ilacı daha önce kullanmışmıydın işe yaramışmıydı bide ben pskiyatri dr memnun değilim eşim inatla ona devam edicez diyo adama uyuz oluyorum napcam bilmiyorum
ben sürekli çıldırma hissi korku titreme yaşıyorum anksiyete aslında bana kadın doğum dr eski ilacına devam edebilirsin dedi misole ama pskiyatri hayır iyisin diyo cıldırcam ya kullandığın ilacı daha önce kullanmışmıydın işe yaramışmıydı bide ben pskiyatri dr memnun değilim eşim inatla ona devam edicez diyo adama uyuz oluyorum napcam bilmiyorum
Memnun degilsen degistir cnm doktorunu çünkü dra güvenmek ve inanmak cok onemli. Eşinde cok memnunsa kendi gitsin.sinir oluyorum su erkeklere sanki kendileri yaşıyorlar sıkıntıyi. Onemli olan senin ne düşündüğün. Sen kendini düşün nasıl kendini iyi hissedeceksen öyle davran
Domestikus merhaba gebeligimin 25. Haftasindayim ve 16.haftadan beri lustral kullaniyorum son 20 günde 2 kere suyum bitti ve sivi transferi yapildi erken dogum riskim devam ediyor sende erken dogum yapmiistin sana sormak istedigim bebegin kac gr dogdu küvezde ne kadar kaldi? Küvezdeyken anne sütü veriliyor mi? İlaci birakmadan o sürecte süt verebiliyor muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?