• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

benim sesimi duyan yok mu

Sevimdeniz vardı hatırlarsan. O da ilaç kullanmasına rağmen uyuşmalar yaşıyor. Ben de çok önceden bi boyun kasılması yaşamıştım. Başımı çevirsem başım dönüyordu. Doktorum, bütün sinirler boyundan geçtiği için sinir stres durumlarında boynun kasılır demişti. Fıtık, kireçlenme gibi bişey yoksa kaygılanma. sinirseldir muhtemelen. Biraz gevşesen eminim azalır.

Aynen oyle esim bide surekli rabbim bu hastaligi senden alsin bana versin ben basetmesini bilirim diyo cok basit saniyo anliycaniz

Kusura bakma, teşbihte hata olmaz ama ucuz kahramanlık yapmış :)) nasıl baş edicekmiş acaba merak ettim :)

merhaba cnm geçmiş olsun allah yardimcin olsun. Ben izmirde hamileligim boyunca dr fisun akdeniz'e gittim ege üniversitesinde prof. Oradan ulaşabilirsin. Birde osman seçkin var alsancakta terapi yönü cok kuvvetli bir dr. Osman bey özelde bakıyor. Ben maddi olarak cok uygun olmadığım icin ona gidemedim ama daha önce gittigim cok iyi bir doktordur. Inşallah şifa olurlar

canım çok teşekkür ederim yardımın için sağol osman beyin soyadını biliyormusun ben bakıyım bi netten

evet ya sankı sebebı o ymus gıbı oluor:( ınşallh gecer dunden berıdır eşimede öle dıorum nekadr yararlı besınler varsa tıksındım yumurta sut hatta yogurt bıle ıstemırum artık aşırı koku hassasyetım yok sımdılık off ya bu uc aydan sonra azalırmı acaba:(
Ilk üç ay koku hassasiyetinin en yogun olduğu dönem daha sonra azaliyor. Gerci benim 6 ay sürdü :( ama genelde 3. Ayin sonunda geçermiş bu sikayetler. Ben 6 ay hicbirsey yemeden yasadim desem yeridir baya da kilo verdim. Allaha Şükür bebeğim saglikli zaten o senin depolarindan aliyor korkma. Mesela hala yumurta yiyemiyorum. Onu bunu yemeliyim diye cok zorlama kendini ben zorladigimda daha çok kusuyordum. Ne yiyebiliyorsan onu ye. Ama vitaminlerini düzenli al. En azindan oradan eksiklerini tamamlamis olursun

Ilk üç ay koku hassasiyetinin en yogun olduğu dönem daha sonra azaliyor. Gerci benim 6 ay sürdü :( ama genelde 3. Ayin sonunda geçermiş bu sikayetler. Ben 6 ay hicbirsey yemeden yasadim desem yeridir baya da kilo verdim. Allaha Şükür bebeğim saglikli zaten o senin depolarindan aliyor korkma. Mesela hala yumurta yiyemiyorum. Onu bunu yemeliyim diye cok zorlama kendini ben zorladigimda daha çok kusuyordum. Ne yiyebiliyorsan onu ye. Ama vitaminlerini düzenli al. En azindan oradan eksiklerini tamamlamis olursun

valla sızı bole gorunce moralım daha bozuluo sankı bende hıc yıyemıcekmısım gıbı gelıor :( vıtamın alıodum aslında ama benım mıdem sorunluya sankı daha cok bulandırodu mıdemı bugun almadım deneyıyım dedım bugun rahattı mıdem psıkolojıkmı nedır anlamadım senın 6 ay yemeyısın bulantıdanmıydı yoksa panık atak yuzundenmıydı ben pa oluncada yemek yıyemıorumda ondan sordum canım

Sevimdeniz vardı hatırlarsan. O da ilaç kullanmasına rağmen uyuşmalar yaşıyor. Ben de çok önceden bi boyun kasılması yaşamıştım. Başımı çevirsem başım dönüyordu. Doktorum, bütün sinirler boyundan geçtiği için sinir stres durumlarında boynun kasılır demişti. Fıtık, kireçlenme gibi bişey yoksa kaygılanma. sinirseldir muhtemelen. Biraz gevşesen eminim azalır.

saol cnm hatrlyrm ins gecer ya bide hep aklimda beynimde ta ondan gwcmiyo ama bebism daha cok kucuk savasmm lazim

saol cnm hatrlyrm ins gecer ya bide hep aklimda beynimde ta ondan gwcmiyo ama bebism daha cok kucuk savasmm lazim

Sen de sağol.

Bazen çok yoruluyorum, uykusuz kalıyorum, görsen halimi. Algılarım bozuluyor. Yürürken yerin derinliğini anlayamıyorum. Elim kolum savruluyor. Biri bişey dese, anlamak için zorlanıyorum :)))

Korkma. Dediğim gibi doktor fiziken bişeyin yok diyorsa, psikolojiktir. Strestendir.

Allah kolaylık versin. Sana ve hepimize :)

valla sızı bole gorunce moralım daha bozuluo sankı bende hıc yıyemıcekmısım gıbı gelıor :( vıtamın alıodum aslında ama benım mıdem sorunluya sankı daha cok bulandırodu mıdemı bugun almadım deneyıyım dedım bugun rahattı mıdem psıkolojıkmı nedır anlamadım senın 6 ay yemeyısın bulantıdanmıydı yoksa panık atak yuzundenmıydı ben pa oluncada yemek yıyemıorumda ondan sordum canım

vitamini atlama ben hamile olmadigim halde kullaniyorum faydasini goruyorumda ki senin daha cok ihtiyacin var..

Panik Atak tan yiyemedim cnm

Sen de sağol.

Bazen çok yoruluyorum, uykusuz kalıyorum, görsen halimi. Algılarım bozuluyor. Yürürken yerin derinliğini anlayamıyorum. Elim kolum savruluyor. Biri bişey dese, anlamak için zorlanıyorum :)))

Korkma. Dediğim gibi doktor fiziken bişeyin yok diyorsa, psikolojiktir. Strestendir.

Allah kolaylık versin. Sana ve hepimize :)

aynen cnm ya insan cok yoruluyo bendede 2cocuk ama buaralr canm hic bisey istemiyo midem bulaniyo basim aersem kafam dolu dusuncelerle ates basiyo vucudumu bu hastlktn hep kotu seyler geliyo aklima hep kotu hastlklar artk yoruldm hep kendim yasiyorum kocama belli etmyym adama hep hastayim demk istemyrm onn gozunde hastalikli biri olmk ustemyrm allahim yardm et

ben 3senedr kullamym ilac kullannca iyi geliyo ama simdi bilmym sanki baska bi dunyada yasiym senn nasil oluyo cnm

Niye kendine eziyet ediyosun ki? doğruya doğru, bizim yüzde yüz iyileşip bu hastalıktan kurtulma şansımız yok. İlaçla ve terapiyle, telkinle, sosyal hayatla kendimizi iyi hissedicez. Anlamıyorum bu ilaçsız iyi olurum durumlarını.

Niye kendine eziyet ediyosun ki? doğruya doğru, bizim yüzde yüz iyileşip bu hastalıktan kurtulma şansımız yok. İlaçla ve terapiyle, telkinle, sosyal hayatla kendimizi iyi hissedicez. Anlamıyorum bu ilaçsız iyi olurum durumlarını.

cnm hamilelik oncesi ben esimn yannda calsydum cok iyiydm hic aklima gelmiyodu hamile kalnca stres yaptm ikk 3ay kotuydm hamilym diye kullanmk istemedm dogurana kadar iyiydm yazdi kafam oyle boyle dagiluyodu ki normak dogurdm dogumdan sonrada zamn zamn kotu oluyrm iste sorumlulklar artti kizm 1e gidiyo baya rahatlikltan sonra anca alistk 1 2 hafta suruyo geciyo devamli olsa zaten ilac kullanrm ama suan emziyrm onn icn kullanmk istemiyrm benm burda cok sosyal haytn yok arkdsm yok evdeym genelde ondan biraz boyleym napalim bugunumuze sukur buaksam kandil hepinizn kandili mubarek olsun hepimiz icin dua edicem

cnm hamilelik oncesi ben esimn yannda calsydum cok iyiydm hic aklima gelmiyodu hamile kalnca stres yaptm ikk 3ay kotuydm hamilym diye kullanmk istemedm dogurana kadar iyiydm yazdi kafam oyle boyle dagiluyodu ki normak dogurdm dogumdan sonrada zamn zamn kotu oluyrm iste sorumlulklar artti kizm 1e gidiyo baya rahatlikltan sonra anca alistk 1 2 hafta suruyo geciyo devamli olsa zaten ilac kullanrm ama suan emziyrm onn icn kullanmk istemiyrm benm burda cok sosyal haytn yok arkdsm yok evdeym genelde ondan biraz boyleym napalim bugunumuze sukur buaksam kandil hepinizn kandili mubarek olsun hepimiz icin dua edicem

Sana da hayırlı kandiller. Allah razı olsun dualarında bizi de unutmadığın için.

Sütten kesebilsem ben hemen ilaca başlıycam. Kızıma faydalı olmak için ilaca başlamalıyım. Gezmek istiyor artık. Evde durmuyor. Siz genelde dışarıya çıkınca rahat ediyorsunuz. Ben dışarıya çıkamıyorum. Kızıma yeteri kadar faydalı olamıyorum. Bu beni çok üzüyor.

mrb kızlar herkese hayırlı kandıllerbu gece bol dua gecesı rabbım hepımzıınkını kabul eder inşallahben bugun cok kotuyum yemek yıyemıorum yıyemedıkce dahda kotuleıorum sureklı dengezızım ya napıcamı bılmıorum yemek yıyemedıkce bu ıllet benı alt edıyor nasıl basa cıkabılırım nasıl ayakta durabılırım ya fıkırlerınızı beklıorum:(

Back
X