benim sesimi duyan yok mu
Aynen oyle esim bide surekli rabbim bu hastaligi senden alsin bana versin ben basetmesini bilirim diyo cok basit saniyo anliycaniz
merhaba cnm geçmiş olsun allah yardimcin olsun. Ben izmirde hamileligim boyunca dr fisun akdeniz'e gittim ege üniversitesinde prof. Oradan ulaşabilirsin. Birde osman seçkin var alsancakta terapi yönü cok kuvvetli bir dr. Osman bey özelde bakıyor. Ben maddi olarak cok uygun olmadığım icin ona gidemedim ama daha önce gittigim cok iyi bir doktordur. Inşallah şifa olurlar
canım çok teşekkür ederim yardımın için sağol osman beyin soyadını biliyormusun ben bakıyım bi netten
Ilk üç ay koku hassasiyetinin en yogun olduğu dönem daha sonra azaliyor. Gerci benim 6 ay sürdüevet ya sankı sebebı o ymus gıbı oluorınşallh gecer dunden berıdır eşimede öle dıorum nekadr yararlı besınler varsa tıksındım yumurta sut hatta yogurt bıle ıstemırum artık aşırı koku hassasyetım yok sımdılık off ya bu uc aydan sonra azalırmı acaba
Ilk üç ay koku hassasiyetinin en yogun olduğu dönem daha sonra azaliyor. Gerci benim 6 ay sürdüama genelde 3. Ayin sonunda geçermiş bu sikayetler. Ben 6 ay hicbirsey yemeden yasadim desem yeridir baya da kilo verdim. Allaha Şükür bebeğim saglikli zaten o senin depolarindan aliyor korkma. Mesela hala yumurta yiyemiyorum. Onu bunu yemeliyim diye cok zorlama kendini ben zorladigimda daha çok kusuyordum. Ne yiyebiliyorsan onu ye. Ama vitaminlerini düzenli al. En azindan oradan eksiklerini tamamlamis olursun
Sevimdeniz vardı hatırlarsan. O da ilaç kullanmasına rağmen uyuşmalar yaşıyor. Ben de çok önceden bi boyun kasılması yaşamıştım. Başımı çevirsem başım dönüyordu. Doktorum, bütün sinirler boyundan geçtiği için sinir stres durumlarında boynun kasılır demişti. Fıtık, kireçlenme gibi bişey yoksa kaygılanma. sinirseldir muhtemelen. Biraz gevşesen eminim azalır.
saol cnm hatrlyrm ins gecer ya bide hep aklimda beynimde ta ondan gwcmiyo ama bebism daha cok kucuk savasmm lazim
benim sesimi duyan yok mu
valla sızı bole gorunce moralım daha bozuluo sankı bende hıc yıyemıcekmısım gıbı gelıorvıtamın alıodum aslında ama benım mıdem sorunluya sankı daha cok bulandırodu mıdemı bugun almadım deneyıyım dedım bugun rahattı mıdem psıkolojıkmı nedır anlamadım senın 6 ay yemeyısın bulantıdanmıydı yoksa panık atak yuzundenmıydı ben pa oluncada yemek yıyemıorumda ondan sordum canım
valla sızı bole gorunce moralım daha bozuluo sankı bende hıc yıyemıcekmısım gıbı gelıorvıtamın alıodum aslında ama benım mıdem sorunluya sankı daha cok bulandırodu mıdemı bugun almadım deneyıyım dedım bugun rahattı mıdem psıkolojıkmı nedır anlamadım senın 6 ay yemeyısın bulantıdanmıydı yoksa panık atak yuzundenmıydı ben pa oluncada yemek yıyemıorumda ondan sordum canım
Sen de sağol.
Bazen çok yoruluyorum, uykusuz kalıyorum, görsen halimi. Algılarım bozuluyor. Yürürken yerin derinliğini anlayamıyorum. Elim kolum savruluyor. Biri bişey dese, anlamak için zorlanıyorum :)))
Korkma. Dediğim gibi doktor fiziken bişeyin yok diyorsa, psikolojiktir. Strestendir.
Allah kolaylık versin. Sana ve hepimize :)
ben 3senedr kullamym ilac kullannca iyi geliyo ama simdi bilmym sanki baska bi dunyada yasiym senn nasil oluyo cnmHiiccc dert etme ilaca ragmen aynilarini yasiyorum..bu aralar kitap okumak iyi geliyor tavsiye ederim
ben 3senedr kullamym ilac kullannca iyi geliyo ama simdi bilmym sanki baska bi dunyada yasiym senn nasil oluyo cnm
Niye kendine eziyet ediyosun ki? doğruya doğru, bizim yüzde yüz iyileşip bu hastalıktan kurtulma şansımız yok. İlaçla ve terapiyle, telkinle, sosyal hayatla kendimizi iyi hissedicez. Anlamıyorum bu ilaçsız iyi olurum durumlarını.
cnm hamilelik oncesi ben esimn yannda calsydum cok iyiydm hic aklima gelmiyodu hamile kalnca stres yaptm ikk 3ay kotuydm hamilym diye kullanmk istemedm dogurana kadar iyiydm yazdi kafam oyle boyle dagiluyodu ki normak dogurdm dogumdan sonrada zamn zamn kotu oluyrm iste sorumlulklar artti kizm 1e gidiyo baya rahatlikltan sonra anca alistk 1 2 hafta suruyo geciyo devamli olsa zaten ilac kullanrm ama suan emziyrm onn icn kullanmk istemiyrm benm burda cok sosyal haytn yok arkdsm yok evdeym genelde ondan biraz boyleym napalim bugunumuze sukur buaksam kandil hepinizn kandili mubarek olsun hepimiz icin dua edicem
Slm kizlar nasilsiniz hayirli kandiller Allahim bu guzel gunde butun dualarimizi kabul eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?