Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar cook kotuyum dayanamıyorum bugun 4de başka bi dr randevu aldım eşim cok kızdı ama napıyım zor durumdayım
ben sürekli çıldırma hissi korku titreme yaşıyorum anksiyete aslında bana kadın doğum dr eski ilacına devam edebilirsin dedi misole ama pskiyatri hayır iyisin diyo cıldırcam ya kullandığın ilacı daha önce kullanmışmıydın işe yaramışmıydı bide ben pskiyatri dr memnun değilim eşim inatla ona devam edicez diyo adama uyuz oluyorum napcam bilmiyorum
Cok zor bi durum Allah yardimcimiz olsun sabah hic uyanmak istemiyorum uyandigim an beyin basa saryor kullandigim ilaci ilk defa kullaniyorum etki etmedi mi ne anlamadim bi sonucunu goremedim hala korkularim kaygilarim var
ben çok kullandım passiflora tablet, gerçekten sakinleştiriyordu. Bazen iki tane içiyordum, yürüyüş yapıyorum ve ibrahim saraçoğlunun depresyon için ıspanak kürünü uyguluyorum (ama hamilelere maydanoz zararlı olma ihtimali olduğu için sadece tere-ıspanak yaptım). Kanamam olduktan sonra passiflorayı içmeyi bıraktım zaten bir yandan progestan hapta içiyordum ikisini birden almak istemedim.biraz önce pskiyatriden geldim tüp bebeğe başladığımdan beri gidiyorum aynı zamanda aynı yerde terapide aliıyorum.bu seferde pasiflora tablet verdi kullanan varmı biraz olsun rahatlatsa en azından birkaç hafta tam biray sonraya randevu verdi sürekli acık havada yuru dedi benimse düşük tehlikem var çıkamıyorum dedim yürüme o zaman cık biyerde otur en yakın parka git dedi 1 ay sonra 14 haftalık oluyorum ona göre etkili bi tedaviye başlarız dedi ben o kadar dayanamam artık gücüm kalmadı dedim telden haberleşiriz dedi bilmiyorum nolcak
ben çok kullandım passiflora tablet, gerçekten sakinleştiriyordu. Bazen iki tane içiyordum, yürüyüş yapıyorum ve ibrahim saraçoğlunun depresyon için ıspanak kürünü uyguluyorum (ama hamilelere maydanoz zararlı olma ihtimali olduğu için sadece tere-ıspanak yaptım). Kanamam olduktan sonra passiflorayı içmeyi bıraktım zaten bir yandan progestan hapta içiyordum ikisini birden almak istemedim.
Yasim 24 hamileligimin ilk zamanlarinda uykum daha fazla geliyordu simdi de geliyor ama ilk zamanlar gibi dil aynen canim senin uykun ve miden nasil
Aklıma gelmişken eklemek isterim;
Eğer bebeğin prematüre doğarsa, diğer bebeklere göre daha uzun ve daha derin uyuyacaktır. Uyandırmak da zor oluyor :)) Bacaklarını ovalayınca rahatsız olup uyanıyordu benim kızım. Gününde doğan bebeklere göre daha az süreli emebiliyorlar, çünkü yorulup uyuyakalıyorlar. Ben sık sık göğsümü ve parmağımı dudaklarına değdirip meme emmesini sağlıyordum. Mesela hiç unutmuyorum, emerken saate bakıyorduk ve 2-3 dakika emip uyuyakalıyordu. Doktorun bize söylediği, sık sık emzirin, iki emzirme arasında en fazla 4 saat olsun. İlk başta sütün az olabilir. Hemen pes etme ve emzirmeye devam et. Emdikçe sütün gelir. Süt yapıcı şeyler yersen iyi olur.
Bir de, İnşallah gerek olmaz ama hortumla beslenirse daha fazla gazı, kabızlığı ve reflüsü oluyor. Yatağının baş kısmının altına bi yastık koyarak yatağı eğimli hale getir. (Bu diğer bebekler için de iyi bir yöntem) Ben sab simplex damla ve tamany med-wind salbe adında kekik yağı içeren bir krem kullandım gaz için. kremi bebeğin karnına sürüp masaj yapınca kısa sürede ya kaka yapıyor, ya gaz çıkarıyor, ya da kusuyor.
Şimdilik bu kadar. Aklıma gelen bir şey olursa eklerim.
Merhaba ebussss. Rabbim sağlıkla cocuğunu kucağına almayı nasip etsin inş.ben de cocuk sahibi olmak istiyorum. Ama paxil kullanımorum. Bırakmaya çalıstım olmadı. Sen kaç aylık hamilesin ? hamilelik öncesinde ve sirasında ilac kullandın mı ? ben paxil kullanırken hamile kalırsam bişey olurmu?
Aminn.14 haftaligim bende senin gibiydim hamile kalirsm ilacsiz naprim diye dusunuyordum taki supriz hamileligimi ogrenene kadar ben hamile kaldigimi ogrendigimde 20mg cipralex kullniyordum ogrendigimde 10 gunluk feln hamileydim hemen biraktim on iki haftama kadar dayandim suan kullniyorum mecbur ama daha bi etki ettigini gormedim bi sorun olmadi ama senin ilacin hakkinda bisey diyemm doktorunla konusman lazim
Aklıma gelmişken eklemek isterim;
Eğer bebeğin prematüre doğarsa, diğer bebeklere göre daha uzun ve daha derin uyuyacaktır. Uyandırmak da zor oluyor :)) Bacaklarını ovalayınca rahatsız olup uyanıyordu benim kızım. Gününde doğan bebeklere göre daha az süreli emebiliyorlar, çünkü yorulup uyuyakalıyorlar. Ben sık sık göğsümü ve parmağımı dudaklarına değdirip meme emmesini sağlıyordum. Mesela hiç unutmuyorum, emerken saate bakıyorduk ve 2-3 dakika emip uyuyakalıyordu. Doktorun bize söylediği, sık sık emzirin, iki emzirme arasında en fazla 4 saat olsun. İlk başta sütün az olabilir. Hemen pes etme ve emzirmeye devam et. Emdikçe sütün gelir. Süt yapıcı şeyler yersen iyi olur.
Bir de, İnşallah gerek olmaz ama hortumla beslenirse daha fazla gazı, kabızlığı ve reflüsü oluyor. Yatağının baş kısmının altına bi yastık koyarak yatağı eğimli hale getir. (Bu diğer bebekler için de iyi bir yöntem) Ben sab simplex damla ve tamany med-wind salbe adında kekik yağı içeren bir krem kullandım gaz için. kremi bebeğin karnına sürüp masaj yapınca kısa sürede ya kaka yapıyor, ya gaz çıkarıyor, ya da kusuyor.
Şimdilik bu kadar. Aklıma gelen bir şey olursa eklerim.
aynen canım bu gidişle oyle olcak eşime senin dediğinide söyliycem kendin git diye zaten biraz önce yine beni sinir etti kendimi ilaca bağlıyomuşumda kafamda bitirmeliymişimde bilmem neee
Doktor mecbur kalırsak olur diyo. Ben ilacı bırakabileceğimi sanmıyorum. 10 Gunluk hamileliğini idrar testiyle mi kan testiyle mi öğrendin ebuss? ilişkiden en erken kaç gun sonra net öğrenebilirim ? 3 Gece oncekinden supheliyimne zaman kan testi yaptırayım? ilac kullanıyorum ya hamile kaldıysam
(
bilmiyorum ki doktora sorarım o zaman. Bugun doktorla konustum 1 ay daha boyle devam sonra azaltmaya yine baslıycaz dedi. Yaz sonunu bulur tamamen birakmam o da birakabilirsem tabidoktor dikkatli ol dedi resmen korun dedi
( ben nasıl bi hata yaptım ya
umarım hayırlısı olur hakkımızda. Yarın adet günüm bakalım
![]()
Kizlar bugun esimin istememesine ragmen baska bi pskiyatriye gittim adam bana demezmi okadar ilac kullanmak istiyosan bebegi aldir o zaman diye deli oldum hic cevap vermedim iyi gunler bile demeden ciktim bide ustune ben 9 ay boyunca hic bi sekilde ilac vermem diye 10 dk bile konusmadk oaralari bayildik geldik ama oda dedi cok daralirsan xanax arada kullan diye ama ben yazmm elinde varsa kullan dedi en sonunda kendim gidip alcam 25 ml baslicam misole12haftami bekliyorum